İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Katılıyorum amaç budur ancak bu ihoyu klubumuz için dogru başkan yapmiyor.yanlışları yalanları ortada.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenet olarak ihoyu bitirmek istiyorlar. aziz yıldırım futboldan el çektirilecekti yargıtay kararını bekliyorum dedi. onada dediler bırakcaksın diye. şimdi ihoyuda bitirmek istiyorlar bununda tek yolu sportif başarısızlık bizim önümüz o yüzden kesiliyor. bakın seçimlerde doğru düzgün biri gelsin bu düzen değişir. ihoyu çok büyük tehdit olarak görüyorlar. maalesef devlet değişmeyeceği tff değişmeyeceği için ihonun gitmesi lazım. tüpçünün inanılmaz bir kini ve öfkesi var bize karşı zerre sevmiyor tsyi mümkün olsa haritadan siler.
Bütün dünya karşı diye dunya liderimize sahip ciktigimiz gibi ihoyada sahip mi cikalim!..trabzon işi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Dün bu işin sonu rte ye çıkacak demiştim hacı baktı çok sevdiği dünya liderine Trabzonsporlu paydaşlarından tepki var böyle bir tiyatro sergiledi.c.başkanı gerekeni yaparız demiş ne gerek var iho böyle oyunlara Trabzon bu sefer yüzde 60ı bile geçmeyi hedefliyor bizim gibiler de yemez bu numaraları
Yorum
-
bu gece uyku uyuyamadım.. bundan sonra maç satın alıp evde maç izlemem tövbe.. sonra sabaha kadar dön dur.. hala burnumdan soluyorum.. bir günlük tatil de zehir oldu çok şükür.. aynı şeyi kurban bayramında yaşamış 9 günlük tatilin 5 gününü burnumuzdan soluyarak geçirmiştik..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bu maç muhtemelen tekrarlanacaktır.. baydaş biraz akıllı olursa bu rüzgarı kullanıp mhkdeki oğuz sarvan çetesini oradan attırır.. ama onda o aklın olmadığını hepimiz biliyoruz.. tek yapmamız gereken maç tekrar edilene kadar tıpkı bjklilerin yaptığı gibi tüm platformlarda tam saha pres yapmak.. demir tavında dövülür bunu şike olayında iyice tecrübe ettik.. bu olay biraz küllenirse üstüne iki bardak soğuk su içelim..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
baydaş sabah sabah gene skandallara imza atmış.. tüm spor kamuoyunun hakkımızın yendiğinde ilk defa ittifak halinde oldukları bir konuda bile konuyu world leadere getirmeyi başarmış..Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
Çok gülüyorum ya yanı okadar çok güldüm ki çay boğazıma kaçtı pesssssss pesssssss pesss ediyorum artık ihoyu bitirmeye calışıyormuşlar Trabzonspor tarihinin en kötü başkanını niye sebep... o varken fB ya şampiyon oluyor ya lig ikincisi niye bu kötü baßkanı bitirp daha iyisinin gelmesini istesinler sahı iho fbye ne yapabildi fB gerek maddi gerek sportif açıdan zirvede ihodnun neyinden korkacak aziz mahkeme kararını da kendi lehine harbi neyinden korkacak ihonun çooooook meraklandım şimdi.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu tweetlrr doğruysa koca Takım can çekişiyor küme potasına gelmiş bu ağzımı bozmaya bile değmeyecek şahıs liderine metiyeler döşüyor bu camiada yemin ediyor akıl tutulması var yoksa böyle bir adamdan tuvaletçi olmaz ki Trabzonspor takımının başkanı olsun olabilsin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Buz gibi penaltımızı vermeyen federasyon mu maçı tekrarlatacak ? Adamlar sonucu önceden belirlemişler zaten.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKural hatası olduğu net.tekrarı kaçınılmaz.
Burada marjinal takılayım diye olmadık şeyler söyleyenler var ne yazık ki. Takımın kötü oynaması, iç karışıklıklar, yönetimsel sıkıntılar ayrı bir konu, federasyonun Avni Aker'de gözümüzün içine baka baka, dalga geçerek hakkımızı yemesi ayrı konu. Önce bunu anlamak gerek. Şike sezonunda bile Avni Aker'de böyle rezilce uygulamalar yapmadılar. Adamlar için Trabzonspor figürandan öte değil. Bu çok açık. Sisteme bir kere çomağı soktuk başımıza gelmeyen kalmadı. Allah hakkımızı kimsede bırakmasın.
Gelelim futbol romantiklerine. Şota'nın daha doğrusu Hurma'nın ilk yarıda sahaya sürdüğü kadro rezilden de öte. Bunu inkar edecek bir tane adam yok. Medjani gibi bir adam nasıl yedek kalabilir bunun açıklaması yok. Evinde olduğun halde ileri uçta Cardozo varken, N'doye varken futbolcu demeye bin şahit birinin oynamasının izah edilir bir tarafı yok. Biz takım olarak kendimize ne kadar zarar verdiysek tff bin kat zarar verdi. Bunu anlamak lazım önce.En son Oruç tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 11:43.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
http://www.fanatik.com.tr/yazarlar/s...-hatasi/626836
Trabzonspor’un penaltı beklediği pozisyon bana göre hakemin verdiği maç içerisindeki en doğru kararıydı. Çünkü Antepli oyuncu elini yere düşerken destek amaçlı koydu, top da eline çarptı. / Serdar Tatlı
Trabzonspor’un ilk attığı golde ise Medjani, kaleci Karcemarskas’ın önünde ve ofsayt pozisyonunda hem oyuna hem de kaleciye direkt hamlesi var. Net ofsayt gerekçesiyle, golün iptal edilmesi gerekirdi. / Serdar Tatlı
Buna da mail operasyonu yapsak mı BMN ? Gerçi açıp okuduğunu sanmıyorum. Fanatik e de bir şeyler yapılabilir. Şu yazı baştan aşağı TS düşmanlığıyla yazılmış tam bir yavşak yazısıdır. Hakeme tam not vermiş yavşak, ben onu anladım yazıdan. Maçta hiçbir sıkıntı yokmuş."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
bu manisa ne kadar verimli topraklara sahipmiş.. hakem tarlası mübarek..İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz şotanın ve hurmanın suratına tükürürüz de ,Manisa da bizden biri yokmu şu çağatay şahan ın yüzüne de tükürse..Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
Benim gördüğüm,
Tff ve aziz bizim iho yu futboldan cikartmak istiyor. Bu nedenle doğruyorlar takımı. Lobi yapiyorlar, takımın 10 puanını çaldılar. Sportif başarısını engellediler..
Iho her ne olaydan sonra cumhurbaşkanını arıyor. Aman diliyor. Seçim ve oy kaygısı ile cumhurbaşkanı gerginliğin dinmesini istiyor...
Dün o gerginlik sonrası 2. Sefer yapılan telefon görüşmesindeki sakinliği beni bunu düşünmeye itiyor...
Aziz ve demirören e daha fazla hacimli oldukları için daha az esneklik bekliyor cumhurbaşkanı, iho ve Trabzon ise nasıl olsa her türlü onun yanında...
Bu durumda rezil edilen, degersizleştirilen bu takım gibi zarar gören taraftar haricinde herkesin keyfi yerinde..
Iho Trabzonspor u seviyor olabilir ama bir teraziye cumhurbaşkanı sevgisi koyulsa daha ağır gelir..
Ama şöyle de bir şey var ki bu sevgi platonik bir aşk gibi, ben onu seviyorum o ise başkasını, yani aziz i demiröreni...
Aziz demirören ve türevleri ise zaten istedikleri gibi at koşturuyor...
Yaşadığımız bu lanet olası istanbul, hala fatihin feth ettiği istanbul mu yoksa yine bizans toprağı mı yoruma açık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum