Hadi bakalım iho, aralığa kadar zamanın var. Söylediklerinin yarısını yap sana adamsın diyeceğim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
evet 2 adet net hata var. bence bunlar sonuca doğrudan etki etmiyor ancak futbol içi hatalar. aynı maçta 2 hata var.ayrıca ofsayttasın diye bizim oyuncuyu uyarmasıda bir hakem hatasıymış. aslında 3 ağır hata var.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes penalti pozisyonu sonrasi kural hatasindan bahsediyor. Ondan once bir pozisyon var. Gaziantepli oyuncu topun havasi inmis gerekcesiyle topu disari atiyor. Ondan sonra yeni top veriliyor disaridan. Ve yine kendi taca attigi topu Antepli oyuncu tac atisi kullanarak oyuna sokuyor. Ilk hata burda.
Yorum
-
İnşallah kardeşim tekrarlanacak.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah abi ne diyeyim benim hiç ümidim yok ama inşallah tekrarlanır ve kazanırız. Bu maçın tekrarı sadece bu maç özelinde de kalmaz. Eğer tekrarlanırsa ben zannetmiyorum böyle net doğrama olacağını.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bırakın bu işleri ligin en kotu top oynayan 3 takımından biriyiz puan tablosunda bunu gösteriyor borç olmuş 400 milyon hiçbir tekrar ediyorum elle tutulur hiçbir en ufakkkk bir başarın yok şampiyonluk parolasıyla mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığın sezonda 10 maç 14 puan mızrak çuvala sığmaz hemşerim. Rezillikler kolay örtülmez .Trabzon tarihinin 48 yıllık Trabzonspor un gelmiş geçmiş hatta bence gelecek en kötü başkanı ihodur.En kötü hocalarından eline su dökemeyeceği kötülükte bir berbat hocada şotadadır şota kan emici bir yüzsüzdür ne hurmada ne şotada en ufak bir arlanma UTANMA duygusu yoktur.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna dibine kadar katılıyorum ama bir kesim sen ne oynadın ki hakemden medet umuyorsun diyor. Geçen sene gs ne oynadıda şampiyon oldu mesela? Adamlar her maç kötü oynayıp bir şekilde golü bulup 1-0, 2-1 kazana kazana şampiyon oldu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
ulan harbiden yazıklar olsun ya.ne hale getirdiniz canım takımıİlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFootbalista â€@footbalista_ <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> şimdi4 dakika önce</small>
İbrahim Hacıosmanoğlu: Dünya konjonktürünün 'Gitsin' diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye’nin. Bugün onun için ölmeye hazırım.
6 retweet9 favori
<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla
</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Retweetle
6
</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Favorilere ekle
8
</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla
</button>
Yalamaya başlamış7 GELİYOR 7
Yorum
-
elinde cardozo var, ndoye var deniz ile başlaİlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz şotanın ve hurmanın suratına tükürürüz de ,Manisa da bizden biri yokmu şu çağatay şahan ın yüzüne de tükürse..
onur'u küstür
erkan ile ekici arasında rol alma
kabiliyetsizlikten öte işler@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Gene başladın.ya arkadaş senin adalet dağıtacak diye beklediğin insan önce görevini yapsın penaltıysa penaltını versin hakkını yemesin sanki ligin diğer takımları destansı futbol oynuyor.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın bu işleri ligin en kotu top oynayan 3 takımından biriyiz puan tablosunda bunu gösteriyor borç olmuş 400 milyon hiçbir tekrar ediyorum elle tutulur hiçbir en ufakkkk bir başarın yok şampiyonluk parolasıyla mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığın sezonda 10 maç 14 puan mızrak çuvala sığmaz hemşerim. Rezillikler kolay örtülmez .Trabzon tarihinin 48 yıllık Trabzonspor un gelmiş geçmiş hatta bence gelecek en kötü başkanı ihodur.En kötü hocalarından eline su dökemeyeceği kötülükte bir berbat hocada şotadadır şota kan emici bir yüzsüzdür ne hurmada ne şotada en ufak bir arlanma UTANMA duygusu yoktur.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hemşerim kendini kandırmayı seven ama kendi dediğine kendinden başka hiç kimse inanmayan bir ufak topluluk var onlara sadece bir mali taploya, birde birer zahmet Trabzonspor un puan tablosundaki yerine bir bakmalarını sonra kafalarını soğuk su ile yıkamalarını camı açıp 3 kez soluk alıp vermelerini öneriyoruz anca kendinize gelirseniz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
bu İHO gitmeden burnumuz b..tan çıkmayacak bu kadar net!! bunu artık anlamamız ve bu adamın kayyum yoluyla kulüpten uzaklaşması lazım.. zaten şu anda o makamı hukuksuz olarak işgal etmektedir.. yeni gelen yönetim takımı toparlayıp iç barışı sağlayacak ve gerekirse yeni teknik ekiple olumsuz tabloyu tersine çevirecektir. yeni yönetim tıpkı f. orman yönetimi gibi bi miktar bocalayacaktır ama şayet camiayı bölücü değil de bütünleştirici tavır sergilerse nihayetinde huzura ereriz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Kural hatası olduğu net.tekrarı kaçınılmaz.İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın tekrarlanma olasılığı varmı ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum