Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayılıyorum şu laflara ya

"Ben gelince hakkım yenilmeyecek" diyen babam mıydı?
    "Kurullara adam soktuk, hakkımız yenmeyecek" diyen babam mıydı?
    "Fener maçı öncesi hakemi aradım, artık hakkımızı yerden 2 kere düşünecekler" diyen babam mıydı?

Hala İHO ile uğraşıyormuşuz. Kiminle uğraşacaktık başka. Bu hakemlerin ipini tutan şerefsize destek veren babam mıydı?
    Buna dibine kadar katılıyorum ama bir kesim sen ne oynadın ki hakemden medet umuyorsun diyor. Geçen sene gs ne oynadıda şampiyon oldu mesela? Adamlar her maç kötü oynayıp bir şekilde golü bulup 1-0, 2-1 kazana kazana şampiyon oldu.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bizim taraftarı anlamak çok güç .. Aziz efendi asıp kesince bizim başkan Aziz kadar olamıyor diyoruz, başkan da esip gürlemeye asıp kesmeye başlayınca sen kimsin mafya tipi söylemlerde ve hareketlerde bulunuyorsun diyoruz ..

Azıcık tutarlı olun yahu .. ( ben başkanın gitmesini isteyenlerdenim bu arada )
      McLas was Here

Yorum

• yine başladık şöyle olsaydı böyle olsaydılara. sanki süper bi futbol oynuyoruz da hakem hataları olmasa şu anda farklı liderdik. hadi dün penaltıyı verdi. 3 2 aldık maçı. sonra peki. maça denizle çıkıp ndoye ve cardozoyu kulübede oturtan bi hoca var. huzursuzluklara çözüm bulumayan bir yönetim var. bu işin tek çözümü aralıkta daha önce sadri şenerin geldiği gibi bir başkanın gelmesi

Yorum

• net olarak ihoyu bitirmek istiyorlar. aziz yıldırım futboldan el çektirilecekti yargıtay kararını bekliyorum dedi. onada dediler bırakcaksın diye. şimdi ihoyuda bitirmek istiyorlar bununda tek yolu sportif başarısızlık bizim önümüz o yüzden kesiliyor. bakın seçimlerde doğru düzgün biri gelsin bu düzen değişir. ihoyu çok büyük tehdit olarak görüyorlar. maalesef devlet değişmeyeceği tff değişmeyeceği için ihonun gitmesi lazım. tüpçünün inanılmaz bir kini ve öfkesi var bize karşı zerre sevmiyor tsyi mümkün olsa haritadan siler.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            galatasaray 3 puan
            konya 3 puan
            mersin 1
            antep 2 puan

takımın net 9 puanı gasp edilmiş hala şota, iho ile uğraşan var

biz bu yüzden kaybediyoruz.
            Bugünlere gelmemizin en büyük nedeni ve sonuçların tek müsebbibi İHO'dur.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Heralde yani...
              Boşuna vermedik "The world leader" formasını...
              Kupamızı vermedi ama, bir maçı tekrarlatacak hatrı vardır o formanın...
              Keşke 3 puan verdirseydi, zira tekrarlanacak olan maçı bu hocayla kazanacağımızdan şüpheliyim...
              Maç tekrar edilirse Şota'nın yine yanlış tercihleri olur,güvenilecek bir tarafı kalmadı.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdiye kadar hangi sözü aldıkta gerçekten oldu ki buda olsun. Çıkarlar bir şekilde geçiştirirler sonuca teshir etmedi, maç bitmişti vs derler biter gider. Ama bence 0dan oynanması iki takım içinde en hakkaniyetlisi olur. Belki frikikte faul verilmeseydi veya ofsayt verilseydi Antep kazanacaktı yada 0-0 ken penaltımızı verseydi biz kazanacaktık veya son dakika penaltısını. İnşallah tekrarlanır ama hiç ümidim yok açıkçası...
                Hacıosmanoğlu söz almasa kendinden bu kadar emin konuşmaz.maç tekrar edilir.

Yorum

• eminim trabzon kazanınca evde küfürler ediyodur bu tüpçü. şuanda öyle bir federasyon başkanı var. en büyük tehlike bu

Yorum

• Footbalista ‏@footbalista_ <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> şimdi4 dakika önce</small>
                    İbrahim Hacıosmanoğlu: Dünya konjonktürünün 'Gitsin' diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye’nin. Bugün onun için ölmeye hazırım.
                    6 retweet9 favori
                    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla
                    </button>
                    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Retweetle
                    6
                    </button>
                    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Favorilere ekle
                    8
                    </button>
                    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla
                    </button>

Yalamaya başlamış

Yorum

• Herkes penalti pozisyonu sonrasi kural hatasindan bahsediyor. Ondan once bir pozisyon var. Gaziantepli oyuncu topun havasi inmis gerekcesiyle topu disari atiyor. Ondan sonra yeni top veriliyor disaridan. Ve yine kendi taca attigi topu Antepli oyuncu tac atisi kullanarak oyuna sokuyor. Ilk hata burda.
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• isim geregi foruma girme zamanim yok ama su iho nun konusmasi icin bir laf etmek icin girdim.Kim takar Yalova kaymakamini.Gücü olsa hakemler takimi sahada katledemez.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu kulübün başında iho 3. yılında takımımız yıllardır federasyon, hakemler siyasiler tarafından linç ediliyor.

galatasaray maçında verilmeyen penaltı ya sevinen hainler var.

iho yu hedefe koyanlar bunu bir kez daha düşünsün.

seçim yakın elbet iho gider

taraftarlık baki
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• takımın başına ne geldiyse siyaset yüzünden geldi geliyor gelecek.

kahrolsun siyaset.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hacıosmanoğlu söz almasa kendinden bu kadar emin konuşmaz.maç tekrar edilir.
                              İnşallah abi ne diyeyim benim hiç ümidim yok ama inşallah tekrarlanır ve kazanırız. Bu maçın tekrarı sadece bu maç özelinde de kalmaz. Eğer tekrarlanırsa ben zannetmiyorum böyle net doğrama olacağını.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yine başladık şöyle olsaydı böyle olsaydılara. sanki süper bi futbol oynuyoruz da hakem hataları olmasa şu anda farklı liderdik. hadi dün penaltıyı verdi. 3 2 aldık maçı. sonra peki. maça denizle çıkıp ndoye ve cardozoyu kulübede oturtan bi hoca var. huzursuzluklara çözüm bulumayan bir yönetim var. bu işin tek çözümü aralıkta daha önce sadri şenerin geldiği gibi bir başkanın gelmesi
                                Yine başladık hakem penaltıyı verseydi zaten kötü oynuyoruz laflarına.
                                Sanki dersin gs ile fb oyunu rakip alana yıkıp sağlı sollu bunaltıcı ataklarla maçlar kazanıyorda hakemler hiç etki etmiyor maçlarına.biri gol olana kadar maçı bitirmez diğeri Zeybek oynayan oyuncunun eliyle indirdiği topu görmez,bjk tam 4 hafta hakemlerin ittirmesiyle yol alır ama Trabzonspor'un empati yapmayı çok seven taraftarı "biz oyunmu oynuyoruz yeahh ne penaltısı,ne ofsayti"der.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X