Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bakalım iho, aralığa kadar zamanın var. Söylediklerinin yarısını yap sana adamsın diyeceğim
    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 11:38.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes penalti pozisyonu sonrasi kural hatasindan bahsediyor. Ondan once bir pozisyon var. Gaziantepli oyuncu topun havasi inmis gerekcesiyle topu disari atiyor. Ondan sonra yeni top veriliyor disaridan. Ve yine kendi taca attigi topu Antepli oyuncu tac atisi kullanarak oyuna sokuyor. Ilk hata burda.
      evet 2 adet net hata var. bence bunlar sonuca doğrudan etki etmiyor ancak futbol içi hatalar. aynı maçta 2 hata var.ayrıca ofsayttasın diye bizim oyuncuyu uyarmasıda bir hakem hatasıymış. aslında 3 ağır hata var.

Yorum

• Yine ayak öpmeye gidecek anlasildi artik neolur defol git ayak istedigin kadar öpebilrsin ama yeterki defol
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah abi ne diyeyim benim hiç ümidim yok ama inşallah tekrarlanır ve kazanırız. Bu maçın tekrarı sadece bu maç özelinde de kalmaz. Eğer tekrarlanırsa ben zannetmiyorum böyle net doğrama olacağını.
          İnşallah kardeşim tekrarlanacak.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Buna dibine kadar katılıyorum ama bir kesim sen ne oynadın ki hakemden medet umuyorsun diyor. Geçen sene gs ne oynadıda şampiyon oldu mesela? Adamlar her maç kötü oynayıp bir şekilde golü bulup 1-0, 2-1 kazana kazana şampiyon oldu.
            Bırakın bu işleri ligin en kotu top oynayan 3 takımından biriyiz puan tablosunda bunu gösteriyor borç olmuş 400 milyon hiçbir tekrar ediyorum elle tutulur hiçbir en ufakkkk bir başarın yok şampiyonluk parolasıyla mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığın sezonda 10 maç 14 puan mızrak çuvala sığmaz hemşerim. Rezillikler kolay örtülmez .Trabzon tarihinin 48 yıllık Trabzonspor un gelmiş geçmiş hatta bence gelecek en kötü başkanı ihodur.En kötü hocalarından eline su dökemeyeceği kötülükte bir berbat hocada şotadadır şota kan emici bir yüzsüzdür ne hurmada ne şotada en ufak bir arlanma UTANMA duygusu yoktur.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Biz şotanın ve hurmanın suratına tükürürüz de ,Manisa da bizden biri yokmu şu çağatay şahan ın yüzüne de tükürse..
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• yani futbolcuyu uyaramazsın kaldırırsın bayrağı olur biter. aslında bu sonuca etki eden bir olay.

Yorum

• ilk yarıdaki facia takım kadrosuda bu sonuca doğrudan etki etti. saatli bomba constant bunlarıda es geçmemek lazımm ancak. asıl sorumlu bu hakem ve bu düzeni yöneten federasyondur.

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Footbalista ‏@footbalista_ <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> şimdi4 dakika önce</small>
                    İbrahim Hacıosmanoğlu: Dünya konjonktürünün 'Gitsin' diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye’nin. Bugün onun için ölmeye hazırım.
                    6 retweet9 favori
                    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla
                    </button>
                    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Retweetle
                    6
                    </button>
                    <button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Favorilere ekle
                    8
                    </button>
                    <button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla
                    </button>

Yalamaya başlamış
                    ulan harbiden yazıklar olsun ya.ne hale getirdiniz canım takımı
                    7 GELİYOR 7

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz şotanın ve hurmanın suratına tükürürüz de ,Manisa da bizden biri yokmu şu çağatay şahan ın yüzüne de tükürse..
                      elinde cardozo var, ndoye var deniz ile başla

onur'u küstür

erkan ile ekici arasında rol alma

kabiliyetsizlikten öte işler
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bırakın bu işleri ligin en kotu top oynayan 3 takımından biriyiz puan tablosunda bunu gösteriyor borç olmuş 400 milyon hiçbir tekrar ediyorum elle tutulur hiçbir en ufakkkk bir başarın yok şampiyonluk parolasıyla mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığın sezonda 10 maç 14 puan mızrak çuvala sığmaz hemşerim. Rezillikler kolay örtülmez .Trabzon tarihinin 48 yıllık Trabzonspor un gelmiş geçmiş hatta bence gelecek en kötü başkanı ihodur.En kötü hocalarından eline su dökemeyeceği kötülükte bir berbat hocada şotadadır şota kan emici bir yüzsüzdür ne hurmada ne şotada en ufak bir arlanma UTANMA duygusu yoktur.
                        Gene başladın.ya arkadaş senin adalet dağıtacak diye beklediğin insan önce görevini yapsın penaltıysa penaltını versin hakkını yemesin sanki ligin diğer takımları destansı futbol oynuyor.

Yorum

• maçın tekrarlanma olasılığı varmı ?
                          Bordo-Mavi

Yorum

• Hemşerim kendini kandırmayı seven ama kendi dediğine kendinden başka hiç kimse inanmayan bir ufak topluluk var onlara sadece bir mali taploya, birde birer zahmet Trabzonspor un puan tablosundaki yerine bir bakmalarını sonra kafalarını soğuk su ile yıkamalarını camı açıp 3 kez soluk alıp vermelerini öneriyoruz anca kendinize gelirseniz.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bu İHO gitmeden burnumuz b..tan çıkmayacak bu kadar net!! bunu artık anlamamız ve bu adamın kayyum yoluyla kulüpten uzaklaşması lazım.. zaten şu anda o makamı hukuksuz olarak işgal etmektedir.. yeni gelen yönetim takımı toparlayıp iç barışı sağlayacak ve gerekirse yeni teknik ekiple olumsuz tabloyu tersine çevirecektir. yeni yönetim tıpkı f. orman yönetimi gibi bi miktar bocalayacaktır ama şayet camiayı bölücü değil de bütünleştirici tavır sergilerse nihayetinde huzura ereriz..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maçın tekrarlanma olasılığı varmı ?
                                Kural hatası olduğu net.tekrarı kaçınılmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X