Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şu futbol özürlüsü ligi gördükçe her sezon kendi ayağımıza çelme takıyoruz resmen ya. Yemin ediyorum Almanya veya Hollandanın sıradan bir kulübü getir bu lige koy 5 sene içinde şampiyonluğa ambargo koymazsa bende birşey bilmiyorum.

Vallahi yemin ediyorum şu ligde şampiyon olmak hiç zor değil.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

inşallah "fb-gs puan kaybetti şampiyonluk yarışına dahil olabiliriz"hikayelerini duymayız daha burda...çok kötü bi oyunla alınan bir galibiyetle umutlanan taraftarımıza daha ne kadar ders lazım bilmiyorum...

Yorum

4411.JPG

Sakatlik durumlarini bilmiyorum ama gormek istedigim kadro bu. Marko ve Yusuf degisimli oynayabilir.

Yorum

çarşamba lig maçı mı var şimdi..
          haftasonu seçim var diye mi acaba
          ölümüne trabzon !

Yorum

Ne şampiyonluğu arkadaş ümitvar olmayın evet bu kadro 1stoper 1 açık eksiğine rağmen ilk yarı sonuna kadar -4/-7 puan farkla bitirebilirdi ama baştaki hocacıkla bu fark min -12 olacak bence antep en köy
            tü ibb maçıyla görevi bitecek inş yoksa daha çok mersin faciaları yaşar bu takım
            he asıl sorun yönetilememek tabiiki ona girmiyorum
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

kafaya oynayacak takim kafayi yedirtiyor
              emegi gecenlere tesekkur

Yorum

Bu maçtan sonra 10 günlük bir ara,yeni gelen hoca için iyi bir fırsat olabilir

Yorum

Şu Sivas maçındaki ne idüğü belirsiz taktikle çıkarsak abartmıyorum en az 3'lük oluruz.

Tamam 3 stoperli taktik olur, hem de çok güzel olur ama bizimki gibi olmaz. Kimse ne yaptığını ne yapacağını bilmeden, kafası kesik tavuk gibi saçmasapan koşup durdu.

Allah'tan Sivas çok kötü takımdı da zor bela kazandık.

Antep disiplinli takım affetmez.

O kadar kötü bir hocaya sahibiz ki ne yapacağını kestiremiyoruz.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Antep'i de yeneriz Başakşehir'den 3 tane yeriz.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

zirveye oynayacak bir takımın kalesinde esteban, defansında yumlu, forvetinde deniz yılmaz ve sol kanatının herhangi bir yerinde yusuf olmaz.

aynı 11'de birarada hiç olmaz...
                      There is no spoon...

Yorum

Geçtiğimiz 4 haftayı şampiyonluğun elimizden çalındığı hafta olarak hatırlayacaz. En az 3 puanımız gaspedildi. gayse maçındaki penaltı konya maçında ki saçma sapan olaylar mersin de attığımız golün sayılmaması. Kötü oynamışız he kötü oynadık da hakemler bu kadar biçerken iyi oynasan ne olacak.

İlk haftadan beri bariz birşekilde aleyhimize hatalar yapılıyor. Her maçımızı Ali Palabıyık yönetmez.

Antep maçımı emin olun adil bir hakemle alırız bu maçı.

İstanbul un 3 kızkardeşi hakemi yenmek zorunda değilken bizim neden böyle bir zorunluluğumuz var.

Tabi iş dönüp dolaşıp yönetime geliyor.
                        En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 25.10.2015, 22:09.

Yorum

2013 deki kasımpaşa maçından sonra ilk defa başakşehir maçına gitmeyi planlıyorum yeni GERÇEK hocayla maçı kazanırız inşallah
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Hepsini geçtim sonuncu mersini yenseydik şuan potadaydık.Tren kaçtı artık 2 yener 3 yeniliriz ligi 4. Bitirir yeni sezonda hedef şampiyonluk naraları atarız.

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız ben bu Juventus modelini beğendim, Şota bunun üzerinde durmalı. Çok değişik ve ilginç bir takım ortaya çıkabilir, ligde bu sistemi oynayan takım yok. İtalya da bazı takımlar oynuyor, İtalyan sistemidir zaten.

_____________onur_______________

_________dogo____aykut

____________medjani

__cavanda__mbia__okay___constant

__________ekici___marin

_____________cardo(ndoye)

Oyuncular dün bu sistemi ilk kez oynadı ve takımda çok eksik vardı, buna rağmen ilk yarı sanki sisteme kolayca adapte olacakmışız gibi hissettim. Koşan, mücadele eden, disiplinli ve sahada her bölgede çoğalabilen, top kapıp direk atağa kalkabilen, defansta rakibi bunaltan takım olabiliriz. Tabii bir Juventus değiliz ama çalışırsak, as oyuncularda dönerse ligde değişik bir takım oluruz.

Cavanda keşke kırmızı görmeseydi, Antep maçında Salih çok sırıtacak. Constant düzelip sahaya çıkmazsa sol kanatta felç. O maça özel hazırlanmalıyız Antep i burada boğmalıyız.
                              7

bu sistemi belki de 10 kere yazdım burada.

Cunku bizim kanat oyuncularımız cok kotu.Sefa,yusuf,özer,erkan toplasan bir oyuncu cıkmıyor.

Bu durumda yapılacak sey bu oyunculardan vazgecmek.

yazdıgınız kadro bu takımın oynayacagı en uygun diziliş.

eger dortlu oynayacaksak da baklava oynamalıyız.

------------onur-----------

cavanda---aykut----douglas---constant

------okay-----mbia-----medjani------

----------ekici---------marin----------

--------------cardozo-----------------

ekici nin olmadıgı maclarda ndoye-cardo cift forvet,arkalarında marin.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Hiç bir şeyin kaçtığı falan yok.2003-04 sezonunda Ziya Doğan hocayla vasat kadroyla hiç kimsenin beklemediği bir çıkış yakaladık ikinci yarı 11 maç üst üste kazanıp potaya girmiştik.
                                Evet kötü oynuyoruz,kötü yönetiliyoruz lakin herkesin az çok ortada birleştiği gibi iyi bir kadromuz var.3-4 maç üst üste kazanırsak ki Kazanacağımızı düşünüyorum direk potanın içinde olur en azından yalancı süper ligde biraz olsun heyecan yaşarız.bu işler hiç belli olmaz.Ziya Doğan'ada o zamanlar hoca falan değil diyorlardı!
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X