Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivas deplasmani sonrasi ilginc bir tablomuz olustu; ilk yari sonuna kadar kalan maclarimiz: 4 trabzon, 3 istanbul ve 1 rize. Yani bir nevi deplasman yok, bunu iyi degerlendirirsek (fener deplasmani disinda hepsini alabiliriz) yeniden baslariz lige...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    çok ilginç ama gerçekçi bir tablo sunmuşsunuz, teşekkürler...
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

Kenetlenme sağlanmalı. Kadro iyi. Şota'yı dün değişikliklerden dolayı çok eleştirdim fakat o da dört haftanın verdiği tedirginlik ile mücadele etti. Çok şanssızdık geride kalan haftalarda. Camia biraz bütün olsa iyi olacak.

Yorum

1 ileri 2 geri..Huzur ve birlik olmadığı sürece bu devam edecek.Messi de gelse Mourinho da gelse bu değişmez.
        Huzuru ve birliği sağlamak yönetimin görevi.Şuanki yönetim malumunuz.Aralığa kadar sabredeceğiz.Kötü oyun filan yapacak bir şey yok,alabileceğimiz kadar puan almalıyız.Yeni yönetim için.Kurtuluş için.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Takım olamadığımız sürece 2 ileri 1 geri olacaktır hep. Umarım 2 geri 1 ileri olmaz.

Yorum

Medjani sağ bek oynayabilir. Cezayir milli takımında da oynamıştı. Önündeki kanat ile yakın oynarsa iyi bir hücum katkısı da verir.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Bu Antep'i normalde 4-0 falan yenmemiz lazım o derece kötü takım ama 2-1 veya 1-0 kötü oyunla alırız gibi.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Sıvas maçı bir şekilde kazanılmalıydı ve kazanıldı. Şimdi hem futbol olarak hem de skor olarak taraftarı doyurmaları lazım . Stresten bir nebze de olsa kurtulduk. Kalede Onur, forvet te Cardozo oynamalı. İçerideki maçlarda Cardozo her türlü oynamalı. Cavanda nın yokluğunda yine 3 lü savunma oynarız diye düşünüyorum. Constant dönmeli, sağ tarafta ise Salih değil de Özer oynamalı. Yani ;
                Onur- Aykut, Douglas, Medjani- Mbia, Okay, Özer, Constant- Marin, Cardozo, Erkan Zengin

Yorum

Mertcan Çam'ın orjini sağ bek değil mi? Çıksın oynasın ne kaybederiz

20 yaşına gelmiş yani bi zahmet
                  En son Hakan tarafından düzenlendi; 25.10.2015, 16:47.

Yorum

Mehmet ve Onurun oynadığı 3-5-2 li bir maç diliyorum
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

Şota kimi kadroya almıyor? kim kadro dışı?kim sakat? kim cezalı? Ligin 10. haftası gelmiş biz ideal 11 yazamıyoruz. Bu nasıl bir yönetimdir anlamadım gitti. Salih'ler, Alper'ler, Deniz'ler, Özerler ve Yusufları artık kadroya yazmak bile zor geliyor. Şota ya bir yol bul ya da dön Gürcistan'a, Kasımpaşa'ya falan. Giderken de iho ve hurmayı da almayı unutma.

Gaziantep'i ya net bir skorla yeneriz( çok umudum yok) ya da net bir skorla yeniliriz. Ortası olmaz.
                      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

antep zayıf gibi görünsede diri takım yani çok koşuyorlar erken gol atamassak zor birmaç daha bizi bekliyor

Yorum

maalesef muhammed demir gereksizinden yine bir kariyer maçı bekliyorum . herifçioğlu her sene bizim maçları bekliyor . bir bu , iki şesu, üç de giden baroni . bu üç dingil sözleşmiş gibi bize motor takıp oynuyorlar . neyse ki biri bir daha gelmemek üzere gitti . şesu'da bu maçta yine acayip yırttı kendini . adamın 90+ da vurduğu top nereden gitti la öyle. bi de yarım rövaşatası vardı galiba.bu ne hırs arkadaş. Allah o gün bizi sevdi de şesu bu sefer atamadı . şimdi sıra muhammed demir'de . bu herif bize gol atamadığı zaman çıldırıyor . kesinlikle geçmişte bir acısı var bunun. trabzon doğumluyum diye mi yapıyor anlamadım . gol atamazsa çirkefleşecektir eminim .
                          ama onun ilacı aykut olacaktır bana göre . aykut'u pek sevmem . oyununu da pek hazzetmem. ama psikopat lan bildiğin . rakibe eyvallahı yok . bu sefer aykut'dan ümitliyim . muhammed'i parça pinçik edecektir .

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mertcan Çam'ın orjini sağ bek değil mi? Çıksın oynasın ne kaybederiz

20 yaşına gelmiş yani bi zahmet
                            Sağ bek değilmiş. Ben Mecani'yi istiyorum sağa. Bosi gibi bi anda ilerde beliriverir.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yorumları okudukça Trabzonspor taraftarının iyiden iyice sıradan anadolu takımı taraftarına döndüğünü görüyorum. İstanbul Ankara İzmir gibi yerlerde yaşayan taraftarımız bile beni şaşırtıyor. Bizim mağlup olduğumuz Konya bugün 4 lük oluyor. Muhtemelen 3-0 geriye düştüğümüz Mersinde haftalarca yenilecek bundan sonra. Osmanlı'nın pili bitti, bizim maçta 5 yiyebilirdik Osmanlıdan hemde 10 kişi Osmanlıdan. Hala daha burda oyuncularımız şöyleymiş oyuncularımız böyle iyiymiş saçmalıkları. Rezil performans gösteren ve klüpte rezil bir yönetim olması nedeniyle hiçbir umudu olmayan bir kadro ve idari yapıdayız.
                              Defansa kurtarıcı diye aldıkları douglas diye bir adam var, kaleciye doğru bizim kaleye şut attı baskı altında bir ara. Sürekli arkadan rakiplere faul yapıyor. Topu kapma ihtimali olmasa bile sırtı dönük adama sürekli faul yapıp rakibe duran top kazandırıyor. Berbat değil ama çok kötü transfer.
                              Ndoy mu endoye mi ne bir zenci almışız ileriye, hayalet gibi adam onca maç oynadı pozisyona bile giremiyor. Gs maçında yakaladığı pozisyonda vasat bir santrafor bile şut atmayı başarırdı, Topu dürterek Semih'e teslim etti. Geçen maç ayak koymayı beceremedi. Sadece geziniyor öyle. Arada pas diye topu doğrudan dışarı felan atıyor. Çok kötü transfer.
                              Cavanda Hız çeviklik fiziksel özellikler tamam ama bu adamda mental özellikler babında hiçbir şey yok. Geride anlamsız top kaptırmaları çok fazla, hatalı kademe ile gole sebbiyet verme çok fazla, anlamsız yerlerden anlamsız şutlar çok fazla, disiplinsizlik çok fazla. İstikrar hiç yok.
                              Oyuncularda antrenöre ne saygı var ne otorite olarak görüyorlar bu Şota'yı.

Yorum

Chibuike son oynadıkları maçta 41. dakikada dışarı çıkmış, sakatlanmış olabilir. Eğer sakatlıksa işimize gelir, başkada tehlikeli adamları yok. M.Demir in bir markajlık canı var, Aykut halleder onu.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X