Ya kardeşim bırakın İhoyu mihoyu şimdi
Ulan geçmiş yıllardan örnek gösteriyoruz yinede bir umutsuzluk almış başını gidiyor.bizde akıl var çok şükür, fazla aklınız varsa ailenizle paylaşın 2 dakka rahat bırakında hayâl kuralım.
Aynen abi. Şampiyon olamayız belki bu ligde ama en azından 3-5 galibiyet alsak o potaya girer biraz zevk alırız ligden. Kaç sezondur gazozuna maç izliyoruz valla çok sıkılıyorum izlerken. En azından biraz kapışalım şu yukarıda artık.
Mehmet ve marko hem ortadan hem kanattan oynayabilen oyuncular, gerektiginde iceri girip gol ararlar verkac yaparlar gerektiginde orta yaparlar. Kanatlarda erkan yusuf oynarken ise daha az hucum cesitliligine sahip oluyoruz.
Avni akerde oyunu yiktin mi rakip kaleye. Aykut-Ndoye degistir cift forvete don. Kevin ve Cavanda orta bombardimanina tutsunlar.
Son kez yineleyeyim, erkan ve ozellikle yusufun sahada olmasi trabzonspora cok sey kaybettiriyor.
Benim yorumum bu kadar.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
süpersin ama nerede biz o 11 i düşünecek hoca. bence süper kadro olmuş mehmet marin cardozo süper olur.
sivas maçındaki 3 puan ilaç gibi geldi,
iyi oynamadan kazanılan 3 puan takıma moral verdi,
2 gün sonra antep maçı kazanılırsa ,takım iyi bir ivme kazanacaktır.
daha önce bu sezon belirtmiştim,
takım kontra ataklarda,
rakibi 4-2,5-3 daha doğrusu
eksik yakaladığımızda
atağın nasıl içine edilirin her çeşitini bizlere gösteriyorlar.
acemi ordusu gibiler,ayakları titriyor,
bu düzeydeki oyuncuların bu ciddi hataları yapmamaları gerekiyor.
kardeşim antremanda birlikte çalışmıyormusunuz,
bu acemilik neden?
yeni bir takım kuralım:
kaleye,izlandalı
sağ beke,fransız,
sol beke,bolivyalı
stoperlere,arjantin ve angololu,
önlerine
bolivyalı ve avusturyalı,
orta sahaya,çin halk cumhuriyetli,dominikli,ekvatorlu
forvete de hollandalı,
oyuncuları toplasan,
5 gün birlikte antremana çıkart
bizim takım kadar acemice,sanki hiç birlikte antreman veya maça çıkmamış gibi
davranmazlar.
**
yusuf'ta inanılmaz form düşüklüğü söz konusu
denizi beğendim,ama antep maçına çıksın bir şey yapamaz
çünkü bir maçlık oynuyor,
bahsetmiş olduğum gibi
ataklarımız esnasında pas yüzdemiz çok düşük,
tek veya 2 pasla gol pozisyonuna gireceğimiz onlarca pozisyonumuz zay ediliyor.
şota hocanın bu konuda ciddi çalışmalar yapması şart.
çarşamba akşamı inşallah gülen taraf oluruz.
slm arkadaşlar site girişindeki haber hiç şık değil bu kulüp başkanına yöneltilen soruların haklılık payı tam olsa bile bu yapılmamalı. neticede sevsekte sevmesekte bu kulübün başkanı bizim oylarımızla orda diyelim ki herkes oyunu satmış olsun yinede bir taraftar forum sitesi kendinde bu hakkı görmemeli Kutuplaştırmadan bu takıma destek olmalıyız.
Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Aykut Medjani Yumlu (Douglas'a güvenmediğim için mecburen Yumlu'yu yazdım.) üçlüsü ile oynayıp ofsayt taktiğine hiç girmezsek gol yemeyeceğimizi düşünüyorum. ortaya oynarsa Okay Mbia Ekici ileride de Marin Yusuf Cardozo ne Erkan şeklinde (Yusuf yardımcı forvet) şeklinde.
Ne olur artık Yusuf'u kanata hapsetmeden forvete koyalım yahu ne olur. Bu çocuk kaleci ile karşı karşıya gol kaçırmaz. İlla orta yapamayan adamı kanata hapsediyoruz, biraz da forvette zorlayalım olacağını göreceğiz. Biz Burak Yılmaz'dan bile golcü yaptık Yusuf'tan mı yapamayacağız.
En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 26.10.2015, 10:11.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Son maçta takım inanılmaz kötüydü belkide bir galibiyete hasret olmanın neticesinde skoru korumak üzerine kurulan kurguda olsa üzerine gitmek daha doğruydu bir gol atılsaydı arkası gelirdi panik daha çok artardı
Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Aykut Medjani Yumlu (Douglas'a güvenmediğim için mecburen Yumlu'yu yazdım.) üçlüsü ile oynayıp ofsayt taktiğine hiç girmezsek gol yemeyeceğimizi düşünüyorum. ortaya oynarsa Okay Mbia Ekici ileride de Marin Yusuf Cardozo ne Erkan şeklinde (Yusuf yardımcı forvet) şeklinde.
Ne olur artık Yusuf'u kanata hapsetmeden forvete koyalım yahu ne olur. Bu çocuk kaleci ile karşı karşıya gol kaçırmaz. İlla orta yapamayan adamı kanata hapsediyoruz, biraz da forvette zorlayalım olacağını göreceğiz. Biz Burak Yılmaz'dan bile golcü yaptık Yusuf'tan mı yapamayacağız.
Yusufu yardımcı forvet olarak düşünmek ilginç bir fikirmiş. Olabilir belki ama o maç bu maç değil bence. Kupa maçlarında denenebilir aslında. Denizden kotu olamayacagı kesin. Atleticodaki Griezman gibi bir oyuncu olur sanırım. Ama onun teknik olarak bayagı bi altı. Ancak yusufunda hız ve şut yeteneği iyi bana göre. Denenebilir.
Yorum