Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir daha hakem vıdı vıdı demeyin yeter yaaa...züğürt tesellisi gibiii....bu takımın zemin,eksik,hakem,o şu bu gibi bahanelerle de olsa 4 maç üstüste mağlubiyet alma hakkı yoooooooooooooook.....hiç bir açıklaması o-la-maaaaaaaaaz....

Yorum

• Şota istifa etmediyse 5'de 5 yapmak amacında..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Birileri istifa eder , diğerleri de kabul etmez. Böylece 5 hafta daha kalırlar takımın başında. Defolun gidin bu takımın başından be. Gece gece keyfimin içini ettiniz be.
        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• taraftar bölünüyorsa osmanlı ocaklarında birleşmeli

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şota ne konuştu acaba özet geçebilecek? Var mı yeni espri
            Daha cikamadi.

Yorum

• Bitik bir takim. Yonetim acil kongre karari almali. Trabzonspor'un durumu şu anki Türkiye"nin durumuyla ayni. Ne desek boş..
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İçimiz kan ağlasa da şotanın gitmesinin ben bu saatten sonra çok bir şey katmayacağını aksine daha sarpa saracağını düşünüyorum. evet konya ya yenildik ama hakem kıyımı ile! gs ye yenildik ama orda da kıyıma uğramadık mı! bugün evet kötü idik ama takımın yarısı yoktu! 3 top direkten döndü, kaçırılan diğer pozisyonlar ve mersinin balık golleri! tekrar ediyorum, organizasyonda sorun yaşayan bir takımız, kopukluklar oluyor maçta ama bu takım dan hocadan ümidimizi yitirmek için bence çok erken... bu takımı nasıl dağıtırız yerine nasıl birleştiririz ve ayağa kaldırırız-a burada kafa yorulsa daha faydalı olacaktır. yoksa başta iho şota olmak üzere sallamak çok kolay çok da haz etmediğim bu adamları savunuyor gibi bir durumda gözükmekten de hoşlanıyor değilim ama şuan Trabzonspor için yapılacak başka bir şey göremiyorum...
                La havle,ya arkadaş neyin istikrarı,dünyanın en geniş adamı bu Şota,neyin peşinde koştuğu belli değil,kaç maç gelmiş hücum organizasyonu denen şey muaallakta,bir tane gol yediğimiz anda takım kağıt helva gibi dağılıyor,kondisyon yok takımda.
                Bir de adaletsiz forma dağıtınca takımda denge mi kalır?
                Adam gibi bir ortamda Ekici sorunu olmazsı,bu kadar büyümezdi.
                • Memento mori

Yorum

• trabzon da zor yer kardeşim fatih de zor feth etmiş vakti zamanında

Yorum

• şu maçtan önce muhalefet etmeyin diyenleri şöyle ortaya alalım bi zahmet!!!
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Şota istifa etmese bile Aralık ayına birşey kalmadı. Yargıtay kararı çok gecikti. İHO karşısında aday olacak herkes birleşmeli. Trabzonspor son şansı kongre.

Yorum

• arvelad da kamerayı görünce espri yapmadan bırakmaz şimdi

Yorum

• Shota da yönetim de istifa etsin seçim olana kadar da takımı Bosingwa Reyiz yönetsin en azından taktik bilgisi apaçiden daha iyidir ...

Yorum

• Şota istifa edecek delikanlılık yok. Keşke Makedon takımla oynadığımız Zaman istifa etseydiler

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• kongre de aday çıkmazsa kongreden sonra erken seçim olsun

Yorum

• M'bia da durumu "that's the fitbol, it's the fitbol" diyerek açıkladı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X