Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüp başkanlarının ve yöneticilerinin büyük bir bölüm her zaman siyasetin içinde de yer alarak kula kulluk edecek hale gelmişlerdir. Ancak Hacıosmanoğlu bu durumu öylesine abarttı ki hesap sormamız gereken adamlarla bir çıkar uğruna yanyana duran bir Trabzonspor ortaya çıkardı.

İlkeleri uğruna dik duran bir Trabzonspor bugün 18. sırada olsa bu tablodan daha kıymetlidir gözümde...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzon Federasyonu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Uzunay’ı Mecidiyeköy’de bulunan binasında ağırladı.

Aralık kongresi yaklaşırken, Başkan Hacıosmanoğlu ve yönetimi hakkında basında çıkan asılsız haberler ile yıpratma operasyonları nedeniyle zorlu sürece girilirken, Trabzon Federasyonu’nda gerçekleşen görüşmede Trabzonspor’da yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı ve çözüm yolları konuşuldu.

Hacıosmanoğlu’na düzenlenen operasyondan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Trabzon Federasyonu yöneticileri, başkanın ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ve kendisine desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hacıosmanoğlu’nun da kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı oldukça mutlu olduğu gözlendi.

HaberTS.com / Ali Çil

Buyrun biz fenerde orda burda hain arıyoruz, hainler burada işte çok uzağa gitmeye gerek yok.

Yorum

• Bu forumda bile şu yazdıklarımızı okuyup şöyle diyenler bile vardır eminim; "ulan komünistler bu başkanı size yedirtmeyeceğiz." Geldiğimiz durum bu ülke nasıl keskin şekilde ayrıştırıldıysa bizim kulüp, taraftar da aynı şekilde. Bunun sorumlusu kim? Biz mi yoksa "siyasetin kucağına oturmuş bir Trabzonspor değil, siyaseti kullanan bir Trabzonspor yaratacağız" diyen davasını satan bilge mi?
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Benim genel anlamda artik hicbir beklentim yok. Bu takima gönül veren kücük kardesim ve onun gibi olan minik trabzonspor'lularin üzüldügü icin üzülüyorum.

Yorum

• Elinde Alper ya da herhangi bir sol bek barken Cavanda'nın sol bekte ne işi var. Stoperde Douglas olmuyor. Adam yavaş hem de çok yavaş. Okayı ne olursa olsun yedek bekletmek hata. Şota Ekici ve Onur'u geri kazanmalıydı. Elinde ki yıldızlarla sidik yarıştırmak yerine onları kullanmayı idare etmeyi becerseydi hem kendisi hem de biz kazanırdık.

Koskoca milli takım arası geçmiş ve elde var sıfır. Şota kusura bakma ama üst üste 4 yenilgiyi sen şahsiyet olarak kendine yakıştırabilirsin bir şey diyemem ama TRABZONSPOR'a yakışmıyor. O yüzden seni getirenlerin ağzına bakmak yerine onurlu davran ve istifa et. Bu saatten sonra iho hurma ve sen neye çabalayacaksınız. Bir sezonun daha içine ettiniz. Lig daha 8. haftada bitti. Yazıklar olsun size.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Gece gözüme uyku girmedi,uyuduğumda kabuslarla uyandım,neden bukadar çok sevdim sanki şu takımı, bize bunları yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın,biz acı çekerken hiçbirşey olmamış gibi davrananlar hakkım haram olsun. Kimin ne şekilde katkısı varsa bu duruma düşmemize Allah bin katıyla çıkarsın kendisinden,daha 8. haftada ümitlerimiz yerle bir oldu ne farkı kaldı geçen yıllardan o zaman ne gerek vardı bukadar transfere para harcamaya, şansızdık falan filan geçelim bunları adamlar 10 kişi kaldığında anca kurabildik o baskıyı, sen lig sonuncusu galibiyeti olmayan takıma 61. dakika itibariyle 3-0 mağlupsan diyecek birşey yok,kahroluyorum.
              Oğlumu üzdüğüm için kahroluyorum,futboldan hoşlanmayan çocuğa zorla futbolu sevdirttim Trabzonsporlu yaptım,akşam annesiyle oturmaya gönderdim maç izleyecem diye gitmiyordu zorla gönderdim,gittiği yerden telefon açıp maçı soruyor bana 2-0 yenik olduğumuzu söylediğimdeki ses tonu tepkisi çok üzdü beni daha 9 yaşında yahu çocuk,yönetimininde teknik kadrosununda futbolcusununda topununda ........ Ya sabır...
              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elinde Alper ya da herhangi bir sol bek barken Cavanda'nın sol bekte ne işi var. Stoperde Douglas olmuyor. Adam yavaş hem de çok yavaş. Okayı ne olursa olsun yedek bekletmek hata. Şota Ekici ve Onur'u geri kazanmalıydı. Elinde ki yıldızlarla sidik yarıştırmak yerine onları kullanmayı idare etmeyi becerseydi hem kendisi hem de biz kazanırdık.

Koskoca milli takım arası geçmiş ve elde var sıfır. Şota kusura bakma ama üst üste 4 yenilgiyi sen şahsiyet olarak kendine yakıştırabilirsin bir şey diyemem ama TRABZONSPOR'a yakışmıyor. O yüzden seni getirenlerin ağzına bakmak yerine onurlu davran ve istifa et. Bu saatten sonra iho hurma ve sen neye çabalayacaksınız. Bir sezonun daha içine ettiniz. Lig daha 8. haftada bitti. Yazıklar olsun size.
                Alper de sakatmış galiba.

Yorum

• daha hala hoca kalsin diyenler var..Allah akıl fikir versin.

Yorum

• Maçla ilgili diyecek birşey yok ,Cardozonun iş ahlakı,Marinin çabaları gerisi boş bence ,Medjani birşeyler yapmaya çalışıyor ama yetenek kısıtlı, Salih gibi bir futbol katili nasıl kendine yer bulur bu takımda anlamak imkansız top sürmekten aciz futbol fukarası.Ne yapsam ne etsemde soğutsam kendimi futboldan.
                    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      daha hala hoca kalsin diyenler var..Allah akıl fikir versin.
                      yerine gelecek olanın elinde sigirli degnekmi var takımda büyük kaos var ancelottiyi getirsen birşey degişmez.

Yorum

• Şöyle de bir durum var maalesef: davasını satan gitse onun yerine gelecek adam yine aynı zihniyetten olacak ve ölümüne biat edecek. Bu tarz adamlar genelde iş bilmez ve cahil olurlar ki rahat rahat kullanılabilsinler ve işi bitince çöp kutusuna rahatça atılabilsinler. Yine değişen bir şey olmayacak anlayacağınız.

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gece gözüme uyku girmedi,uyuduğumda kabuslarla uyandım,neden bukadar çok sevdim sanki şu takımı, bize bunları yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın,biz acı çekerken hiçbirşey olmamış gibi davrananlar hakkım haram olsun. Kimin ne şekilde katkısı varsa bu duruma düşmemize Allah bin katıyla çıkarsın kendisinden,daha 8. haftada ümitlerimiz yerle bir oldu ne farkı kaldı geçen yıllardan o zaman ne gerek vardı bukadar transfere para harcamaya, şansızdık falan filan geçelim bunları adamlar 10 kişi kaldığında anca kurabildik o baskıyı, sen lig sonuncusu galibiyeti olmayan takıma 61. dakika itibariyle 3-0 mağlupsan diyecek birşey yok,kahroluyorum.
                          Oğlumu üzdüğüm için kahroluyorum,futboldan hoşlanmayan çocuğa zorla futbolu sevdirttim Trabzonsporlu yaptım,akşam annesiyle oturmaya gönderdim maç izleyecem diye gitmiyordu zorla gönderdim,gittiği yerden telefon açıp maçı soruyor bana 2-0 yenik olduğumuzu söylediğimdeki ses tonu tepkisi çok üzdü beni daha 9 yaşında yahu çocuk,yönetimininde teknik kadrosununda futbolcusununda topununda ........ Ya sabır...
                          keşke trabzonlu yapmasaydın abi aynı çileleri çocuklar da çekmesin

Yorum

• Ciddi bir operasyon var ve bu başkan yüzünden her sene bizi mahvediyolar. Bu maçtada aynısı oldu bizi yaşatmıyolar. Bizim bu adamdan kurtulmamız lazım hakemlere ciddi baskı kuruluyo.

Yorum

• Yine ciddi bir hakem hatası yüzünden kazanamadık. Normalde bu maç baya baya iyi baskı kurduk. Ama skora yansımasına engel olan güçler var.

Yorum

• Cavanda dünkü takımın en kötüsüydü. Üstelik, iki üç maçtır aynı hataları hep yapıyor. Gereksiz çalım ve top kaybı... Douglas düny futbol tarihinin gördüğü en kötü ve yavaş stoper herhalde.Dün, sahada Marin, Cardozo ve Medjani'den başka kimseyi görmedim ben.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X