Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorunu görmeyip hala şota diyenler; topçu adı zikredenler yüzünden Trabzon bu hale geldi.

Bu tayfa İHO 2,5 milyon Euro verip şu şu adamları alacağım dese yine şakşakçılık yaparlar.

En son düşürsün takımı da rahatlayalım.

P.S. Herşeye rağmen ikinci yarı bu Mersin karşısında maç çevrilebilir; 5-2 de kazandak İHO'dan kurtulmak lazım...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen hatta avrupanın en iyi önliberosu kendisi.
      En iyi 5 ön liberosundan biri.

Yorum

• bence bilerek oynamıyorlar ! şimdi yemek yerken düşündümde şotayı ve hurmayı göndermek için içerden futbolcular bilerek oynamıyor.

Yorum

• İlk olarak varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          var diye anlıyorum bunu .. Tekrar söylüyorum bu kaleci onur'un tırnağı olamazzzzz !
          onur onur bizde biliyoruz tirnagi olamaz da nerde onur haneya nerdedur bizmi dedik oynama futbolcu oynamali oynayarak sevilir oynamayan sevilmez bu kadar cavanda cavanda dedik bak iki asist iki gol yedik simdik cavanda diyormuyuz hayir futbol böyledir her hafta oynayacaksin iyi oynayacaksin bes kurus etmez nakoulma dagiti bizi serkan balci bile yildiz oldu milli takima secilir
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            okay neden kesti bilgisi olan
            Yorgundur..
            Sonucta milli takimla antreman yapti..
            Bizde olmayan sey..

Yorum

• Yeni hedef E.Sağlam .
              Vahid in yardımcısı daha iyi teknik adam bunlardan.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Mbia denen bir herif var sanki maradona övülür durur geldiğinden beri bjk maçı hariç oynadığı tek maç yok defolsun gitsin bu takımda tek bir siyahi ot ncu görmek istemiyorum hiçbir halt oynamayan iş ahlakı olmayan vasat Herifler.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şota berbat hoca eyvallah peki büyük başkanın niye Ersunu yolladı? Hemde transfer istiyor diye gönderip yerine gelen adama daha fazlasını yaparak?
                  Büyük başkanın?

Yorum

• Erkan a çok ayar oluyorum. Bu Erkan bu takımdan kovulmadan isterse yönetim değişsin isterse TD. Bu verimsiz kendini beğenmiş artist takımın içine etti. Fitne fesat soktu.
                    TRABZONSPOR.

Yorum

• Eğer mağlubiyetlere devam edersek sonumuz küme olacak.
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burda. Yönetim gitmedikçe Trabzonspor'a istediğin hocayı getir. Hiçbir başarı sağlayamazsın.
                        Yönetim+Hurma+Şota+(Özer) gitmeli.
                        aynen öyle.erkan ve yumlu da bonus olabilir.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Oyuna dönersek Medjani'yi savunmaya çekip Okay'ı sokmak mantıklı geliyor. Yusuf da maç başında attığı şut haricinde hiçbir şey oynamadı ya solbeke geçmeli ya da Sefa girmeli...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ligde ilk yarılarda en az gol atan takımlar kayseri akhisar ve trabzonspor muş böyle rezil bir takımın şampiyonluğa nasıl oynamasını bekleyebişliriz.

Yorum

• Şota istifa etsin, muhtemelen edecektir de ne değişecek? Arkasındaki büyükbaşlar gitmedikten sonra hangi karar düzgün alınabilir ki? Kaos fışkırıyor kulüpten. Geçen sene maç sattı diye kovduğun adamı bir önceki maçta kaptan diye sahaya çıkardın sen. Kim takar seni bundan sonra?

Yorum

• Takım bugün çok eksik ve şanssız yoksa Mersin'in bizden iyi oynadığı falan yok 10 puanda olmamızın tek nedeni hakemler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X