Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Verilmeyen golümüz nizami.
    Oynadığımız oyun rezil ötesi.Şota görevden alınıp derhal takımın başına Yılmaz Vural getirilmeli.bu kadroyu ancak Vural adam eder.Başkan seninde Allah müstahakını versin gene hakkın yendi kedi gibi kuyruğunu kıvırmya devam et.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Su maç Akbaş oynasa bu kadar rezil olur muyduk diye dusunmuyor değilim.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Demiştik hepsi gidecek ONUR kalacak diye. Yavas yavas gideceksniz bekleyin.

şotay hoca deyip de cardozoyu eleştiren kafa var hala bu forumda.

Yorum

• Son 4 maçın üçünde kazanmayı hakeden taraf bizdik.Bu kadar şanssız takım da olunmaz amk.En ufak bi hatamızda kalemizde golü görüyoruz.Bize karşı oynayan her golcü Ronaldo kadar skorer oluyor.Son 4 haftada yaptığımız her hata ve rakibin kalemize her gelişi gol oluyor.Bizim toplar da birinin kıçına çarpıyor başına çarpıyor girmiyor.Normal şartlarda şuan 19 puanımız olmalıydı.Ben bu kadar şanssız takım görmedim...

Yorum

• Geçen senenin en iyi, son 5 senenin en parlak, takımın bayrak oyuncusunu bir şekilde küstürdün. Takımda kavga gürültü hız kesmiyor. Otorite yok. Para ödeniyor mu ödenmiyor mu belli değil. Bugün dediğinin iki saat sonra tam tersini yapıyorsun. Oyuncuyla otorite savaşına giriyorsun (ve kaybediyorsun). Konuşmaktan acizsin. Takım haricinde her türlü alakasız yerde görünüyorsun. Sonra takım niye kötü gidiyor. Takım niye gitsin?

Yorum

• Malesef hurma gidene kadar 3-4 yemeye takım.. Kim ne derse desin bu takım oyyynnnaaammmıııyoooooo bu kadro bu takıma 5 atarrrrr gitse de kurtulsak!!
              Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Goller de kaleci hatası var mi arkadaşlar ?
                mal gibi kaleci
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fox da buz devri var onu izleyin
                  Ntvspor'da gs-Efes maçı da bir tercih olabilir.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu saatten sonra da Trabzonspor takımını bırakıyorum bir süre yazıklar olsun bizi bu durumlara düşürenlere haysiyet siz herifler...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Skoru tek tek torbadan oyuncu ismi çekip onlara bağlarsanız kendinizi aldatırsınız. Ayrıca tek faktör Şota da değil...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• gerçekten zaten işten yorgun argın geldim...

dedim şöyle oturur keyifli bir maç izlerim...

yine zehir zıkkım oldu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• su maci cevirsek bile istifalar bekliyorum artik yeter. Aralikda su iho secilirse futboldan kurtulusum olacak artik yeter ya bu kadar eziyet daha dayanamiyorum
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkinci gol komedi.
                            Var diye Anlıyorum bunu .. Tekrar söylüyorum bu kaleci onur'un tırnağı olamazzzzz !
                            McLas was Here

Yorum

• Yilmaz vural gerisi yalan tecrübesi ile bu takimi tekrar sampionluk potasina koyacak tek kisidir sevmiyorum kendisini ama artik pess dogrusu gelsin bu nedir ya nereye futbol oynamaya gelmis bunlar bunlarin yaptiklarini biz bordo mavi forum olarak toplansak aynisini oynariz hergün üc defa antroman yapiyorsunuz yazik gercekten yazik begenmedigimiz bir özer var takimda gerisi gezmeye gelmis mersine mersin bile neye ugradigini sasirdi ikinci yari bisey degismeli yoksa cok gol yeriz okay mokay hikaye bir oyuncu yok yedekte maci cevirecek yazik adamlarda nakoulma var nakoulmada teknik yok ama savasiyor adam nerde duracagini biliyor cardozo bitsede eve gitsem diyor saclarim yok az buyuk kalmisti onlarda gitiler cavanda sag olsun mustafa oynasin cardozonun yerinde daha iyi oynar yalan degil
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İho senin geldiğin güne lanet olsun.Seni savunan çapsızlarla uğraştım bu forumda,aylarca.Bu takım maç kazanamaz artık acilen yönetime el koymalı birileri.Futbolcular mental olarak bitmiş tükenmiş.
                                iho istifa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X