Eğer Okay-Mbia ikilisini sebepsizce bozuyorsa,Defansın tek sağlam ve işleyen yeri olan sağındaki Cavanda'yı sola alıp hem sağı hem solu etkisiz kılıyorsa ve bunlara maçın sonuna kadar müdahale etmiyorsa suç Şota'da değil diyemeyiz.Evet yönetim şöyle Hurma böyle hakemler bilmemne diyebiliriz,ama bazı kritik yanlışlar yüzünden saha içi alma ihtimalimiz olan maksimum puandan da kendi kendimizi mahrum ediyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Demek ne istediğini anlamamış. Adamın ağzından kan gelmiş be daha nesini anlamadın, oynar mı daha adam?İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 dk.5 dakika önce
Yunus Emre Sel â€@yunusemresel
Neden Erkan var Mehmet yok?
Şota: Mehmet ile 8 kez konuştum. Ama ne istiyor anlamadım. Erkan maça gelmek istedi geldi keşke hepsi istese''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Yazık ulan bize...
Trabzon'da olup da havaalanına gidip şu adamların suratına tükürecek kimse yok mu ya?! Ama neyse şota adamlarıyla üzerinize yürür pıçak filan çeker size boşverin.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
hocam hep destekİlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olacak şimdi? Şota istifa etmedi, iho da gidecek gibi durmuyor peki ne olacak?! burada kızan sin kaflı konuşan üzgün taraftarımızı anlıyorum da ben hala diyorum ki bana kızacak kardeşlerime inat DESTEK diyorum. bu takım moralsiz, gruplaşma kavga mavga olayları vs. Destek derken birilerinin hatalarına rağmen onları görmezden gelelim protesto etmeyelim demek istemiyorum ama Allah aşkına gs maçı ile başlayan yenilgi serisine bakalım, çok kötü oynadığımız bir maç Osmanlı maçı hariç 3 maç yenilgi hak edilecek bir oyun ortaya konulmadı! hatalar vardı ama hakem hataları şansızlıklar da diz boyu değil miydi! ben bu üç maçı izleyen biri olarak ve bugünkü eksiklere rağmen hatalı oyun kurgumuza rağmen bu kadar pozisyon yakalanan kaç maç hatırlıyorsunuz! benim gibi eleştiriyi seven bir adamı burda polyanacılığa soyundurdunuz ya!
Forumun eskilerinden biri olarak burada kaybedilmiş maçlardan sonra hocalara başkanlara atılıp tutulan sayfaları ağlama duvarına çeviren forum görseline çok da yabancı değilim. bundan daha da kötülerini sadri başkan şenol güneş zamanında görmüştüm çoğuna komik gelebilir eğer forumun arşiv kısmı varsa oraları deşerseniz görürsünüz hele de ersun hocaya sivas maçı sonrası yazılan düzülen manileri bir görseniz!
Bu takım şuan moralsiz hani içiniz kan ağlasa da hayatta yapmak zorunda olduğunuz eylemler olmuştur illa ki şimdi de bunu öyle görün ve takıma destek için kafa yorun, şuan birilerinin gitmesinden oyuncunun kılından vs. daha önemli olan budur (nokta)
ama
bu oyunun da kurali var
buyuk takim 4 mac ust uste kaybetmez
kaybederse birileri faturayi oder
destegim trabzonspora
onun sirtindan kazanc saglayanlara degil
Yorum
-
Maçtan önce de yazdık abicim, o yalakaların daha yalayacağı bir şeyde kalmadı, ufaldı gitti.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet ve onura operasyon yapılıyor dedik burda ağzınıza geleni söylediğiniz hurma yalakaları sizin yüzünüzden buraya da girmiyorum kına yakın sadece bunu yazmak istedim
Bundan sonra parmaklarını yalarlar.
Yorum
-
Ooo eskidi be kardeşim,yeni söylem haftada iki maç takımı yoruyor AL ligi boş iş,elenelim şampiyonluk karanti.İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan denilen saman kağıdı müsvettesi, demiyormuydu geçen ve önceki sene aralıkta bu takım şampiyonluk potasında değilse gideriz biz şöyle böyle değiliz diye.
Gitsene ulan takım küme düşsün sen gidecen diye,
Git kendini çok sövdürmeden.
Tipini sevdiğimin kumarbazı işte böyle de büyük düşünür.
O lafı ettiği gün tepki vermek bir yana hakverenler doluşmuştu.- Memento mori
Yorum
-
arkadaşlar takımda net sabotaj var.. birileri sabote ediyor takımı.. buna oyuncular ve hoca da dahil.. bakalım kimin kellesi gidecek??Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
şota istifa etmesse bu takım ya küme düşer yada kılpayı kümede kalır .şota yetersiz bu kaliteli kadroya böyle yenilgiler aldırmak ancak kalitesiz bir hocanın eseri olabilir.şotayı çok severiz insanlığını futbolculuğunu ama hocalığı beceremedi arkadaş herkes kabul etsin bunu ve kesinlikle bu ligdeki en iyi hoca olan şenol güneşle yarışablicek tek hoca vardır ve oda mustafa denizlidir.
bu gece şotanının fişi çekilip mustafa denizli ile anlaşılmalıdır yoksa trabzospor elden gidiyor beyler.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar takımda net sabotaj var.. birileri sabote ediyor takımı.. buna oyuncular ve hoca da dahil.. bakalım kimin kellesi gidecek??
sabotaj filan yok takımı hoca oynatamıyor .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum