Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi
    Cekerim tabi ersun giderken iyi oldu diyenler varken sotaya sabredelim diyenler varken ohhhh da çekerim ahhhh da anlayana

Ersun giderken ohh dıyen kımse got onu şıkayet et...Ersunsporlumusun Trabzonsporlumusun??

Yorum

• Çok güzel oldu. Gelen her teknik direktörü yorumlarla, tetikçi gazetelerce yiyen bir şehir için çok güzel. İki yıllık davamızı, iktidar yalakalığı yüzünden satan adamları dışlamadığı için çok güzel. Ülkenin en zengin insanlarını çıkartıp vajina peşinde koştukları için çok güzel. Bir tane akıllı adamın çıkıp da 'hoca ne oynatıyorsun bu takıma, niye pres yapmıyor, niye top bizdeyken yardımlaşma yok?' Demediği için çok güzel. Bu ve bundan sonraki tüm maçlarda dağıtılan umuda 33 yıldır kandığımız için çok güzel.
      En son Memduh tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 20:53.

Yorum

• Hırsızlık yapan takımın başkanı çağrı yapıyor, olay siyasete dökülüyor... Ve hırsız haklı cıkıyor en sonunda

Sen haklıyken hakkını çatır çatır yedirene bir gram bile tepki vermiyorsun..

Alın size TRABZON..

Biim her yıl tekrarlayan Çernobil'imiz Trabzonspor...

Nereden sevdim o zalimi

Ulan şuan Mustafa Ceceli çalmaya başladı ağlayasım var ya...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şota değil IHO gitsin diyen tayfa burda mı? Hey gidi
          Ben sözümün arkasındayım. Şota gidince bu iş kökten çözülmeyecek baştaki gitmeli.

Ama ben eminim 2 saat sonra ne Şota istifa edecek nede baştaki dingil istifini bozacak.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Evde tv karşisinda gülüyoruz ağlanacak halimize
            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Shota gelirken söyledik hoca moca değil diye.. Ersun gibi teknik direktörü gönderdiler Hurma rahat olsun diye..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu ne lan futboldan soğudum baskete sardım oradada yeniliyoruz yazık ulan !
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• Rüzgarın oğlu dedik Bolt dedik Son 4 maç 4 asistle oynuyor Cavanda. Koşmaya mecali bırak topa vuramıyor. Bu arada Douglus tam bir takos. Hız diye birşey yok.

Erkan trübünde, dövdüğü adam küsmüş. Ne bekliyorduk ki. Normal sonuç.
                  TRABZONSPOR.

Yorum

• Cardozo'nun 11 başladığı bir süper lig takımı her maç yenilmeye mahkumdur.

Yorum

• İlk 4 hafta ve sonraki 4 hafta... Hayaller hayatlar olduk resmen...
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Utanarak izliyorum.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Musa nizam neden denenmedi sol bek ? Tamamen bitmiş mi bu adam ?
                          McLas was Here

Yorum

• hemen yilmaz vural takimin basina hetirilmeli. acilen. bizi kümede kalmayi tek o kurtarir-
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şota değil IHO gitsin diyen tayfa burda mı? Hey gidi
                              Kimi savunuyorsun sen hala arkadaşım

Yorum

• Mac baslayinca ilk bes dakika dedimki oh be üc puani aliriz olmuyor mersini kral yaptik nakoulma yildiz oldu mersin ilk defa kazandi yazik gercekten yazik her gelen gecen takim icin cikis takimi trabzon oluyor neden böyle ya neden neden allahim ya neden neden herzaman biz ::::sota gidecek kesinlesti kim gelecek yerine ertugrulmu yilmaz vuralmi eski oyunculardan kim kaldi
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X