Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hobbala ve de cubbala 3-1net skor nakoulma içimizden geçecek içimizden
    32nonun dağlara taşlara ortası 10 nonun boş koşuları 38in tahta ayağıyla mersin içimizden geçecek
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 22'yi 15 maç sonra kesebildi avealı bakalım 32 ve 10'u ne zaman akıl edecek...

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Mackolikte medjani yok

İbrahim Yattara
        TRABZONSPOR

Yorum

• Sota yine harika bir 11 cikarmis. Sol bek Salih, komedi.

Yorum

• İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mackolikte medjani yok

İbrahim Yattara

Yorum

• Lig TV ve resmi sitedeki kadro farklılığını çözemedim son dakika değişikliği mi oldu yoksa yanlış mı aktardılar. Mersin'in puan sıralamasındaki yerini bir kenara bıraktım ama kadroları hiç fena değil. Nakoulma ve Wellinton'un performansı onlar adına maçın kaderini belirler. Nakoulma gibi ligin en hızlı kanat oyuncularından birinin karşısında Cavanda'nın olması lazım. Sağda oynarsa Cavanda'nın solda savunması gerekir peki ya solda başlarsa ya da kanat değiştirirse o zaman ne olacak soru işareti. İnşallah Salih erken kart görmez. Zaten bu maçı da kaybedersek lige tamamen havlu atarız. Hurma olmasa Şota kesin gönderilir derdim ama yedekte teknik direktör alternatiflerinin olduğunu pek zannetmiyorum...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Marin , Yusuf , Özer , Cardozo 4'lüsü ile gol atmamız zor..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sota yine harika bir 11 cikarmis. Sol bek Salih, komedi.
                  o kadar da değildir herhalde. cavanda oynar muhtemelen solbekte. tabi salihin tartışılması için solda oynamasına da gerek yok...
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• rahat aliriz bu maci

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lig TV ve resmi sitedeki kadro farklılığını çözemedim son dakika değişikliği mi oldu yoksa yanlış mı aktardılar. Mersin'in puan sıralamasındaki yerini bir kenara bıraktım ama kadroları hiç fena değil. Nakoulma ve Wellinton'un performansı onlar adına maçın kaderini belirler. Nakoulma gibi ligin en hızlı kanat oyuncularından birinin karşısında Cavanda'nın olması lazım. Sağda oynarsa Cavanda'nın solda savunması gerekir peki ya solda başlarsa ya da kanat değiştirirse o zaman ne olacak soru işareti. İnşallah Salih erken kart görmez. Zaten bu maçı da kaybedersek lige tamamen havlu atarız. Hurma olmasa Şota kesin gönderilir derdim ama yedekte teknik direktör alternatiflerinin olduğunu pek zannetmiyorum...
                      Lige havlu attık zaten...
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Bu maçı kazanırsak süpriz olur..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nereden alıyorsunuz 11 leri ? Lig tv de Okay var burada Medjani ?

Kadro güzel, Medjani yedek olunca üzülüyorum ama Aykut ta oynar orada. Yeter ki Yumlu olmasın eldeki en kötü stoperden kurtulduğumuz maç olur umarım !

___salih___dogo__aykut___cavanda

Yalnız Constant ın olmayışı sıkıntı. Antrenmanlarda var maçta yok bende bu kısmı anlayamadım. Şaka gibi. Hatta kulübede bile değil sanırım ?
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kadroların 1 saat kala tff'de yayınlanması gerekmiyor muydu? orada da kadro yok.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Kadroya baktım Yumlu yok Aykut var havaya zıpladım sonra bi baktım sağda Salih ve Cavanda solda bütün şevkim kırıldı
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Sefa "milli arayı çok iyi değerlendirdik" dedi. Göreceğiz o değerlendirmeyi.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X