İlk olarak zaga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
renktaslar Mehmet Ekici büyük olasilikla oynamayacak daha salondan cikamadi düz kosulara baslayacak sonra antroman derken 7 günde yetisemez imkansiz gibi ..yani erkanla Mehmet olmayacak kadro yaparken mehmetsiz erkansiz yapalim ..Özer yüzde yüz oynayacak mersin macinda baska alternatif yok özerin ben sahsen oynamasindan yanaydim herzaman umarim beni yaniltmaz ve yeri ilk onbir oldugunu gösterir özerden mucizeler bekliyoruz ? cardozo ndoye oynamayinca olur böyle seyler diyoruz ilginc ?? Özer canini disine takarak oynuyor her oynadigi macta belki kalitesi fazla degil ama savasiyor kalite fazla degil derken kalitelileride görüyoruz ...yani ben hoca olasam her macta oynatirdim özeri ..marin ve Özer kanatlarda oynamali ortasahaya mbia okay constant ele almali ...bek olarak yusuf ve cavanda oynamali stoperler Mustafa ve aykit olmali ..kalecimiz onur olur sanirim sakatligi gecti ...golcüde ndoye begenmedigim halde ..sonucda sota hoca Bilir gercegi..benim aslinda akilmda marko marin Pivot santrafor oynar diye düsünüyorum Kücük ama önde rakip savunmayi dagitabilir teknik oldugu icin böylece kanatlara yusufu ve özeri koyabiliriz golcülerden verim alamiyoruz diye böyle yaziyorum marin bence daha basarili olurdu..(mertcan) alt yapidan yetisen mertcan antromanlarda yer aliyor belki bir süpriz olabilir ilk onbirde benden söylemesi
Aykut ve Medjani görmek istiyorum.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum