Yenilgi serisi bitecek mi? Sanmıyorum. Sindirilmesi lazım. Malum şike çetesi boş durmayacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Kurduğunuz kadro ligde duman attırır. Sn. Şota hoca'ya tweetlesenize, belki oynatırİlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle........Douglas..................Aykut........
.......................Medjani.....................
Cavanda.....Okay........Mbia....Constant
.........................Marin.........................
..............NDoye...........Cardozo...........
Bu da benim kadrom
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Nasıl olsa futbolu biden iyi biliyor
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
bu düzeni yıkmazsan ki yıkamadın istersen kıyamate kadar şampiyon olacağına inan nafile! bu ülkede bu adaletsiz ligde kupalar inanmakla alınmıyor hızsızlıkla (ç)alınıyor yeterki arkanda seni koruyup kollayacak hırsız arsız yüzsüz siyasiler olsun.İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis anlasilma olmasin yorumunuza saygim var lakin suanki trabzonsporumuzun kadrosu sampion olacak buna inanalim liderle fark 4 puandir ??mersini yenerek yeniden bir cikis yakalayacagiz ben inaniyorum sizde inanin bu adaletsiz ligi 3 bitirmeyecegiz 2 bitirmeyecegiz 1 bitirecegizTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
haklısınız benceİlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle__________onur
cavanda_aykut_douglas_constant
____ekici_mbia_okay
________marin
_____ndoye_cardozo
her maç içeride dışarıda şu kadro banko çıksın geleni geçeni boğmazsa ben bir şey bilmiyorum...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu kadroyu çıkartacak hoca, arkasında duracak yönetim lazım kardeşim..İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle__________onur
cavanda_aykut_douglas_constant
____ekici_mbia_okay
________marin
_____ndoye_cardozo
her maç içeride dışarıda şu kadro banko çıksın geleni geçeni boğmazsa ben bir şey bilmiyorum...
Yorum
-
6 puandır.İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis anlasilma olmasin yorumunuza saygim var lakin suanki trabzonsporumuzun kadrosu sampion olacak buna inanalim liderle fark 4 puandir ??mersini yenerek yeniden bir cikis yakalayacagiz ben inaniyorum sizde inanin bu adaletsiz ligi 3 bitirmeyecegiz 2 bitirmeyecegiz 1 bitirecegiz10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Benim hayret ettiğim konu,geçen sene ortasahasız takımda Cardozo 17 gol attı.Bu sene çok daha iyi bir kadro var fakat Cardozo verimsiz kalıyor.Acaba sorun hocadan mı kaynaklanıyor diye geçemeyeceğim.Ersun hoca Fatih atik denen futbol cahili adamla şampiyonu 2 maçtada yendi.İçeride yanılmıyorsam 2 tane maç kaybettik onla.
Yorum
-
Cardozo geçen yıl 11 de oynuyordu, bu yıl kaç maçta 11 oynadı da etkisiz olsun , oynadığı süre içinde en etkili oyuncumuz bu adam .İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hayret ettiğim konu,geçen sene ortasahasız takımda Cardozo 17 gol attı.Bu sene çok daha iyi bir kadro var fakat Cardozo verimsiz kalıyor.Acaba sorun hocadan mı kaynaklanıyor diye geçemeyeceğim.Ersun hoca Fatih atik denen futbol cahili adamla şampiyonu 2 maçtada yendi.İçeride yanılmıyorsam 2 tane maç kaybettik onla.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Bu olay ciddi olamaz, demek bu adamin kafasi baska yerlerde, eli isde gözü oynasda gibi bur durum var demekki.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Eğer ilerde dizi-film teklifi gelse düşünür müsünüz? ''
Koskoca Trabzonspor teknik direktörüne bu soru soruluyor,bizimki hayır da demiyor.Biz de burda kadro kuruyoruzNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
renktaslar Mehmet Ekici büyük olasilikla oynamayacak daha salondan cikamadi düz kosulara baslayacak sonra antroman derken 7 günde yetisemez imkansiz gibi ..yani erkanla Mehmet olmayacak kadro yaparken mehmetsiz erkansiz yapalim ..Özer yüzde yüz oynayacak mersin macinda baska alternatif yok özerin ben sahsen oynamasindan yanaydim herzaman umarim beni yaniltmaz ve yeri ilk onbir oldugunu gösterir özerden mucizeler bekliyoruz ? cardozo ndoye oynamayinca olur böyle seyler diyoruz ilginc ?? Özer canini disine takarak oynuyor her oynadigi macta belki kalitesi fazla degil ama savasiyor kalite fazla degil derken kalitelileride görüyoruz ...yani ben hoca olasam her macta oynatirdim özeri ..marin ve Özer kanatlarda oynamali ortasahaya mbia okay constant ele almali ...bek olarak yusuf ve cavanda oynamali stoperler Mustafa ve aykit olmali ..kalecimiz onur olur sanirim sakatligi gecti ...golcüde ndoye begenmedigim halde ..sonucda sota hoca Bilir gercegi..benim aslinda akilmda marko marin Pivot santrafor oynar diye düsünüyorum Kücük ama önde rakip savunmayi dagitabilir teknik oldugu icin böylece kanatlara yusufu ve özeri koyabiliriz golcülerden verim alamiyoruz diye böyle yaziyorum marin bence daha basarili olurdu..(mertcan) alt yapidan yetisen mertcan antromanlarda yer aliyor belki bir süpriz olabilir ilk onbirde benden söylemesiBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum