Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    12 günde hic birsey degismez sezon basinda ne taktigi yaparsan o Taktik devam eder sayet baska hoca gelir yardimcilarinla o Zaman degisiklik olur suan mental olarak kafalar degismeli oyunculara nerde oynadiklari trabzonsporun ne Kadar büyük bir camia oldugunu anlatmak gerekiyor veya devre arasinda bizle olmak istemeyenler gidebilir takim bularak denilmeli baska yok antromanla felan filan hergün ayni seyleri yaparak takim güclenmez ...sota hocamiz suan yardimci olarak fatih tekkeyi alsa bomba etki yaratir takimda ve galip geliriz ...üc mac yenildik ilk yenilgi sonra gs den iyi oynadik denildi Hayat devam etmis sen sota hoca osmanlispordan dayak yedin resmen yenilgi aldiktan sonra ne yaptiniz antromanlarda normal sutmu cekildi veya oyunculara izinmi verdiniz konya macinin ilk yarisinda trabzonspor sahada yoktu ?? konyasporda trabzon buysa saldiralim dediler ve yenildik anlatabildimi ?? bu yüzden 12 gün bir takima ayni sartlarda normal antromanla bi fayda getirmez rakibin taktikler calisirken sen normal düz kosuyla mac kazanman imkansiz ??antromanda Taktik calisin arkadas bu nedir ya her oyuncu millioner bir ay para alamadiysa bile acmi kaldiniz bu sahtekarliktir bende aylik biz ne edelim o Zaman Sabah 5 kalk ise git aksam 18 eve gel yat uyu Sabah uyan devam et yok arkadas sinirim tepemde suan cildirasim geliyor gs macinda erkanin kacirdigi gol aklimdan cikmay ya ?? la hergün antroman yapaysiniz günde 3 defa o topu kicinla ayaginla kafanla atmalisin bunun özürü yok yusuf Ronaldo olmadin daha kosman gerekiyor marin durum vaziyet buysa bende kosmam diyordur ..takimda birini bulduk sucluyoruz her suc mustafaya atiyoruz peki cardozo nerde ?? ndoye ne eti?? yeter ya yeter
    Zaga takım antorman yaparsa tabi bir halt yapamaz, bence antreman yaparsa daha başarılı olur. !!
    2. Ben orada latife yapmıştım üstüme çekirge gibi sıçramanın manası yok. Bende biliyorum bir yerde sorun varsa 12 günde düzelmeyeceğini.
    3. Husus Mustafayı bana savunma. Hiç bir halt bilmiyorsan 40 metre adama hosteslik yapmanın manası da yok çek düşür adamı.. Cardozo ile N'Doye den ziyade bu adamlara top atacak adamlar ne ediyi diyeceksun ? Birde takıma sinirlenip atarlanıp sağa sola saldırma yersun mermiyi
    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 07.10.2015, 20:22.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaga takım antorman yaparsa tabi bir halt yapamaz, bence antreman yaparsa daha başarılı olur. !!
      2. Ben orada latife yapmıştım üstüme çekirge gibi sıçramanın manası yok. Bende biliyorum bir yerde sorun varsa 12 günde düzelmeyeceğini.
      3. Husus Mustafayı bana savunma hiç bir halt bilmiyorsan 40 metre adama hosteslik yapmanın manası da yok çek düşür adamı.. Cardozo ile N'Doye den ziyade bu adamlara top atacak adamlar ne ediyi diyeceksun ? Birde takıma sinirlenip atarlanıp sağa sola saldırma yersun mermiyi
      Ya yağlı yedin dilin kayayi ya da mermiden hızlı koşaysin! tmm renktas insAllah su mersini yeneriz insAllah
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Istanbul milli takiminin maclari var cumartesi ve carsamba bu yüzden lig ertelendi renktas
        Benim milli takımım sadece ve sadece TRABZONSPOR

İstanbul milli takımı, Hocası ve aldığı sonuçlar beni hiç enterese etmiyor bu ülkede bundan sonra da etmeyecek.

Adaletin olmadığı yerde, adaletin parası en çok olanın olduğu yerde ben her zaman Trabzonspor'dan yana olacağım ve sadece onu tutacağım.

İyi ki seni tanımışım ve sevmişim Trabzonspor efsanesi, sen nesilden nesile anlatılacak büyük bir destansın.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Gel artık 19 Ekim gel
          Maçın en iyi futbolcusu anketini doldurmak isteyrum, fena darlandum 3 maçtur
          Bu gadro bu hallere düşecek gadro değil
          Hakemler ve Şota'nın hataları bu sonucu getirdi ama bence daha iyi olacağız zamanla
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim milli takımım sadece ve sadece TRABZONSPOR

İstanbul milli takımı, Hocası ve aldığı sonuçlar beni hiç enterese etmiyor bu ülkede bundan sonra da etmeyecek.

Adaletin olmadığı yerde, adaletin parası en çok olanın olduğu yerde ben her zaman Trabzonspor'dan yana olacağım ve sadece onu tutacağım.

İyi ki seni tanımışım ve sevmişim Trabzonspor efsanesi, sen nesilden nesile anlatılacak büyük bir destansın.
            imzami atarim bende ayni düsüncedeyim
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

imzami atarim bende ayni düsüncedeyim
              Teşekkür ederim kardeş, akşam akşam duygulandırdınız beni.

Merak etmeyin TS bu zor günleri de aşacak büyük takım ve camiadır.

Ben MİY maçıyla çıkışa geçeceğimize inanıyorum.

şikebahçe maçına kadar iyi bir seri yapabilirsek -ki bu potansiyeli takımda görüyorum- şikebahçe ve diğer 2 kızkardeşi düşünsün.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• En son ki Konya maçına kadar sakin ve yavaş oyunla topu çevirip pozisyona girmemiz gerektiğini düşünüyordum. Konya maçının 2.yarısı bu takımın sadece hızlı oyun oynayabileceğini gösterdi. İnce paslar atabilecek bir tek Marin var ama kime atacak. Bu takımın tek bir şansı var deli gibi yüklenecek ve topu Marin in dağıtmasına izin verecek. Başka yolu yok. Son 3 maçta 0 puanlık oyun oynamadık. 5 metreden golü atsak veya hakem olacak denyo penaltıyı verse bugün emin olun ilk yarı 2 puan daha kaybedermiyiz kaybetmez miyiz diye konuşuyor olacaktık.

Bazı arkadaşlar ne büyük iş Konya yı ezdik falan diyor. Senin bu ligde oynayacağın 10 takım ya Konya ayarında ya da daha altında. Yalan penaltıdan yediğimiz gol takımı ateşledi.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkür ederim kardeş, akşam akşam duygulandırdınız beni.

Merak etmeyin TS bu zor günleri de aşacak büyük takım ve camiadır.

Ben MİY maçıyla çıkışa geçeceğimize inanıyorum.

şikebahçe maçına kadar iyi bir seri yapabilirsek -ki bu potansiyeli takımda görüyorum- şikebahçe ve diğer 2 kızkardeşi düşünsün.
                  Bende aynı fikirdeyim ama istanbul un kızkardeşlerini arkadan itekliyorlar. Rezil futbol oynayan gayse bizim üstümüzde. Yendiğimiz jimnastik üstümüzde. Resmen biçildik. Ümit Aktan ın hakemler hakkında yazdığı bir yazı var. Herkes hakemler hakkında ağlıyor ama biçilen resmen Trabzonspor oldu diyor adam.

2 puan bile bu ligde çok şeyi değiştirebilirdi.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende aynı fikirdeyim ama istanbul un kızkardeşlerini arkadan itekliyorlar. Rezil futbol oynayan gayse bizim üstümüzde. Yendiğimiz jimnastik üstümüzde. Resmen biçildik. Ümit Aktan ın hakemler hakkında yazdığı bir yazı var. Herkes hakemler hakkında ağlıyor ama biçilen resmen Trabzonspor oldu diyor adam.

2 puan bile bu ligde çok şeyi değiştirebilirdi.
                    Ümit AKTAN, çok eski bir spikerdir ve yıllarca bizim lig ve Avrupa maçlarımızı çok içten ve coşkulu anlatmıştır. TS sempatizanıdır. Kendisi harbi mert biridir.

Eylül 1990'da Avni Aker'deki 1-0 yendiğimiz Barcelona maçını STAR1'den canlı yayında o anlatmıştı.

B.Hamdi vurdu ve goooool, Hamdi, Hamdi, Hamdi diye haykırışları hala kulağımda (you tube'dan o eski efsane maçları ara sıra izliyorum)

3 kızkardeşi çok kolladılar ilk 7 maçta, hatta en çok da GS'yi.

Bizi ise bile bile doğradılar 2 kez hem de 20.000 kişinin önünde
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• iki gün önce yazdim fakat hesabim kapatilmadi lütfen yönetici rarkadaslar bu ricami geri cevirmeyin

sike basligindada yazdim tekrar etmek istiyorum...yönetici arkadaslarimizdan ricamdir benim hesabimi silin lütfen
                      futbolun...bu ülkenin...ve son olarak Trabzonsporunda bir degeri kalmadi gözümde yasanan ve benim gözümde sonuclanan bu sürecte
                      kendimi türk his etmiyorum
                      türkiye'den nefret ediyorum eve nefret ettirdiler
                      futbol bitti
                      Trabzonspor'u da tutmuyorum artik

onun icin bu forumda Bud Spencer olmayacak artik ve gecmiste yazdiklarimla beraber bu hesabi kapatmanizi rica ediyorum

hepiniz hakkinizi helal edin
                      ben ediyorum

lütfen tekrar baska baslikta yazmaya tesvik etmeyin beni

hoscakalin
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iki gün önce yazdim fakat hesabim kapatilmadi lütfen yönetici rarkadaslar bu ricami geri cevirmeyin

sike basligindada yazdim tekrar etmek istiyorum...yönetici arkadaslarimizdan ricamdir benim hesabimi silin lütfen
                        futbolun...bu ülkenin...ve son olarak Trabzonsporunda bir degeri kalmadi gözümde yasanan ve benim gözümde sonuclanan bu sürecte
                        kendimi türk his etmiyorum
                        türkiye'den nefret ediyorum eve nefret ettirdiler
                        futbol bitti
                        Trabzonspor'u da tutmuyorum artik

onun icin bu forumda Bud Spencer olmayacak artik ve gecmiste yazdiklarimla beraber bu hesabi kapatmanizi rica ediyorum

hepiniz hakkinizi helal edin
                        ben ediyorum

lütfen tekrar baska baslikta yazmaya tesvik etmeyin beni

hoscakalin
                        Siz ayrılsanız da burada kalsanız da Trabzonspor'u tutmaya devam edin.

Ancak diğer yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil. Ben ve benim gibi birçok TS sevdalısı da futboldan ve bu ülkedeki gidişattan soğuduk.

Sadece Trabzonspor'dan soğumayalım yeter. Emek hırsızlarının istedikleri de bu.

Hakkımız varsa helal olsun.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu lig için yeterli bir oyun oynuyoruz bence. Mersin i rahat geçecek güçteyiz. Yeter ki hakemler rahat bıraksın. Defanstaki sorunumuz bütün adamların ağır olması. Yusuf u bu maçta sol açıkta seyretmek istiyorum. En azından bir maç bunu hak ediyor. Sorun sadece sağ kanata hapsolması mı yoksa umut yok mu görmek istiyorum.

Kalede Onur geri gelmeli. Benim aç için kadrom

-----------------------Onur--------------------
                          Cavanda---------Medjani-------Douglas(Aykut)---------------Constant

Özer----------Okay--------MBia------------Yusuf

-----------------Marin---------------------
                          --------------NDoye(Cardozo)------------

Özer bu takımda her türlü oynar oynamalıda. Takıma direnç katıyor bence.

Yorum

Bu lig için yeterli bir oyun oynuyoruz bence. Mersin i rahat geçecek güçteyiz. Yeter ki hakemler rahat bıraksın. Defanstaki sorunumuz bütün adamların ağır olması. Yusuf u bu maçta sol açıkta seyretmek istiyorum. En azından bir maç bunu hak ediyor. Sorun sadece sağ kanata hapsolması mı yoksa umut yok mu görmek istiyorum.

Kalede Onur geri gelmeli. Benim aç için kadrom

-----------------------Onur--------------------
                            Cavanda---------Medjani-------Douglas(Aykut)---------------Constant

Özer----------Okay--------MBia------------Yusuf

-----------------Marin---------------------
                            --------------NDoye(Cardozo)------------

Özer bu takımda her türlü oynar oynamalıda. Takıma direnç katıyor bence.
                            tayfun renktas bende herzaman diyorum Özer herzaman oynamali direnc katiyor ve savasiyor cogu arkadaslar yeteneksiz diyorlar ama yeteneklileride görüyoruz yetenekleri varda ne oluyor görüyoruz ? Özer mersin macinda oynayacakta bundan eminim ..Mehmet Ekici umarim düzelir yoksa ortasaha olarak cökeriz okay sorumluluk alabilecek gücü sahip degil daha yani maci ele alabilecek cevirecek yönlendirecek bir oyuncu Tipi degil daha cok genc ilerde olur umarim ..medjani ve douglas nasil bir ikili olurlar teredüteyim ? ben yinede aykutu oynatirdim yusufu Constantin yerine alirdim constantida yusufun yerine kanatsiz da oynariz daha basarili oluruz tahminimce
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

tayfun renktas bende herzaman diyorum Özer herzaman oynamali direnc katiyor ve savasiyor cogu arkadaslar yeteneksiz diyorlar ama yeteneklileride görüyoruz yetenekleri varda ne oluyor görüyoruz ? Özer mersin macinda oynayacakta bundan eminim ..Mehmet Ekici umarim düzelir yoksa ortasaha olarak cökeriz okay sorumluluk alabilecek gücü sahip degil daha yani maci ele alabilecek cevirecek yönlendirecek bir oyuncu Tipi degil daha cok genc ilerde olur umarim ..medjani ve douglas nasil bir ikili olurlar teredüteyim ? ben yinede aykutu oynatirdim yusufu Constantin yerine alirdim constantida yusufun yerine kanatsiz da oynariz daha basarili oluruz tahminimce
                              Bizde zaten yetenekli adam yok ki)))) constant bence sol bekte hiç sırıtmıyor. Belki komik gelecek ama Cale den sonra ki en iyi sol bekimiz. Hele Alper i gördükten sonra Okay da hırs var istek var ve belli ki hedeflerini yüksek koymuş. Saha da mücadelesi iyi ama Medjani mi Okay mı orta saha da dersen bence Medjani. Medjani Özer le kavga etti yedek kaldı oyundan alındı adam hiç sorun etmedi. Çıktı oynadı çatır çatır. Gol atması değil mücadelesi önemliydi benim için.

M.Ekici den bundan sonra bize hayır geleceğini hiç sanmıyorum. Hele Erkan oynamaya devam ederse çok zor. Adamı kafa olarak bitirdiler. Marin tam bir 10 numara potansiyeline sahip bence ve forvet arkasında oynamalı. Çok ince pasları var ve o da kendini ispatlama peşinde. Kadro kesinlikle iyi ama iç problemler çözülmeli mutlaka. Bu kadronun Mersin i ezip geçmesi lazım ama futbolda ne yazık ki kağıt üstünde ki kadrolar maçı alamıyor. Bir dış saha bir iç saha galibiyeti bizi tekrar havaya sokar.

Yorum

Bizde zaten yetenekli adam yok ki)))) constant bence sol bekte hiç sırıtmıyor. Belki komik gelecek ama Cale den sonra ki en iyi sol bekimiz. Hele Alper i gördükten sonra Okay da hırs var istek var ve belli ki hedeflerini yüksek koymuş. Saha da mücadelesi iyi ama Medjani mi Okay mı orta saha da dersen bence Medjani. Medjani Özer le kavga etti yedek kaldı oyundan alındı adam hiç sorun etmedi. Çıktı oynadı çatır çatır. Gol atması değil mücadelesi önemliydi benim için.

M.Ekici den bundan sonra bize hayır geleceğini hiç sanmıyorum. Hele Erkan oynamaya devam ederse çok zor. Adamı kafa olarak bitirdiler. Marin tam bir 10 numara potansiyeline sahip bence ve forvet arkasında oynamalı. Çok ince pasları var ve o da kendini ispatlama peşinde. Kadro kesinlikle iyi ama iç problemler çözülmeli mutlaka. Bu kadronun Mersin i ezip geçmesi lazım ama futbolda ne yazık ki kağıt üstünde ki kadrolar maçı alamıyor. Bir dış saha bir iç saha galibiyeti bizi tekrar havaya sokar.
                                renktas ne diyorsun olasi bir maglubiyete sota gidermi ??(veya beraberlikte )
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X