Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o aynar bu oynar boşver gitsin. yusufun bjk maçı sonrası şehitler için yaptığı konuşmayı duyunca bu çocuğa hayran oldum. gerisi hikaye benim için.

https://twitter.com/ysf032

Futbolcuların dünya görüşünden çok oyun alanındaki işlevine, kattığı değerlere bakılmalı.

Ne yani şimdi Aykut Demir tesbih çekti diye adamı el üstünde mi tutalım.

Yorum

• Yanlardan gelen iki orta constant ve yusuf, ikiside sert ve tehlikeli ortaydi zaten biride gol oldu digerini kaleci kurtardi, acaba shota bunlari görüyormudur, gerci bunlardan önce yumlu problemini nasil cözecek cok merak ediyorum.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam diyorsun ki hakeme filan takılmayın düzgün top oynarsan maçlarını alırsın,bu kadar basit.sonra da diyorsun ki düzgün top oynayıp zirveye oynadığımız zaman papila çıktı bizi doğradı.

çeliştiğin nokta burası.

ben de diyorum ki olay o kadar basit değil.bu düzende papilalar bitmez. ne kadar iyi oynarsan oyna takılacağın bir nokta gelecektir.çünkü oyun ve düzen adil değil.işte sen söylüyorsun; saha içinde rakibini,hakemi ,saha dışında medyasını vs. yendin bu sefer ülkeyi yöneten egemenler izin vermedi şampiyonluğuna.ayrıca çark senin aleyhine işlerken rakiplerinin lehine işliyor.

olay futboldan çıkmış durumda...
        Benim anlatmak istedigim, Abay ile Papila arasindaki fark..yani Sülüman iki hata yapti diye kaybetmek, Papila bizi dogradi arasinda cokfark var.

Örnekolarak verdigim Gaziantep macini bul, seyret..anlatmak istedigimi görürsün. Kaldi ki o macta Gökdeniz Yattara´nin ortaladigi topu 3 metreden iska gecmese, Fatih lakayit olmasa yine kazanmistik! iste anlatmak istedigim, oyna yürekli ve istekli oyna, zaten yetecek!
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu hakem bır hatalı penaltı bır hatalı ofsayt verıyor...

siz neyin derdindesiniz
          + erkan zengin faul yapti diye ikinci sari'dan kirmizi veriyor. oyuna baslamasi gereken konyaspor iken biz basliyoruz. bunu kimse gündeme getirmiyor malesef

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            + erkan zengin faul yapti diye ikinci sari'dan kirmizi veriyor. oyuna baslamasi gereken konyaspor iken biz basliyoruz. bunu kimse gündeme getirmiyor malesef
            Dogru birde o pozisyon var ama diger iki pozisyon skora direk etki ettigi icin bu pozisyon biraz arkada kaldi, madem erkan faul yapti oyuna niye biz basladik aslinda tam bilmiyorum ama kural hatasi olabilir mi ?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğur Meleke'nin güzel bir sözü var. Uzun yıllardır Trabzonspor'un oynadığı bütün maçlar üç ihtimalli. Oysa eskiden öyle miydi...
              Güzel demiş. Daha güzel anlatılamazdı.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cavanda 2.lig topçusu yumlu profesyonel oyuncu aahahahaahaahah komedisiniz sizi sizin gibilere kendi takımının maçını satanlar uyar zaten yazıklar olsun
                benim demek istediğim hedefe giden yolda bütün oyuncularımızı kucaklamak sizler trabzonspordan nefret ediyorsunuz..ne olursa olsun bu futbolculara güvenmemiz lazım..onları hedefe doğru teşvik etmek lazım yabancı oyuncuları vurdumduymazlıklarını da görelim biraz.. lütfen takımımıza ne olursa olsun sahip çıkalım..artık kabul edelim ki bu ligde şampiyon olmamız çok zor..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur'un sakat olduğuna inanmıyorum.aynı şekilde Mehmet Ekici'ninde.yönetim ve teknik heyet orta oyununu çok güzel oynuyor,dur bakalım yakında kokusu çıkar.
                  Aynen katılıyorum. Kulüp kulüp değil ahır.
                  Takımın kalitesi ne kadar iyi olursa olsun iç huzursuzluk ve tff başarılı olmamıza engel. Kulüpteki sorunların da İho gidene kadar çözüleceğini sanmıyorum.

Yorum

• Takıma, hocaya , yönetime de bir yere kadar.
                    Bu ligin en güçlü kadrolarına sahip üç takım , buna rağmen bir tane namuslu maç kazanamıyor.
                    Kadro güçlü, hakem yanlarında (tff) buna rağmen bazı seneler şampiyonluğa oynayamayacak kadar kötüler. Aslında o seneler de normalde küme düşerler!
                    Şöyle ya da böyle, GS maçında penaltımız verilseydi , Konya maçında uyduruk penaltı verilmeseydi kaç puanda olurduk?
                    Hakemi de yenecek kadro onlarda var ama onlarda hakemle yeniyor!
                    Ülkemizde futbol adaleti sağlanmadan oynanan bu soytarılığa kafayı takmadan ve batmadan izlemeliyiz. Yapılan masraflar , harcanan paralar boşuna...
                    Bu düzende yerimiz yok işte ...
                    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Bariz hakem hatalariyla bizim 6 puanimiz gidiyor yarisa havlu atmis gaysey 6 puan aliyor bu hatalarla sonra neden sampiyon olamiyoruz nasilolalim arkadas bu duzende degismedikce 100 senede gecse olamayiz degil yapmazlar acin artik gozlerinizi..dun podolski resmen fidayda oynayarak topu onune aldi atti golunu 12 goz gormedi milyonlar gorurken lanetolsun bu duzene ulkenin hic biyerinde adalet yok ki futbolda olsun..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Göksel gümüşdağ denen dangoz da maçtan sonra çıkmış olabilir hata yapabilir demiş hakem için.
                          Zaten aksini beklemiyordum adam kendi oluşumuna laf atacak değil ya rezil herif.
                          Bakalım bu akşamda rezilbahçe ve karakargalara da bi yanlış yapsalarda ortalık karışsa.hakem bizim maçda 25 dk top oynattırmadı düdükten.hakem oyun oynattırmalı bizimkiler gibi düdükle çiftetelli oynattırmamalı.

Yorum

• Futbolun katili
                            Tüpçü ve hakemleri
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İHO, hakemler Trabzon şehrine yaptıkları bu haksızlıkları yapma cesaretini nasıl buluyorlar diyor?

Aralık ayında gidersek de iz bırakarak gideriz dedi.

Yine taraftarın gazını almak için konuştu.

Tatmin olan var mı?
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• bu arada ailecek karar aldık Torku ürünlerinden almıyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X