Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• amatör en alt kümelerde bile sike var. sezon sonlarinda tesvik, mesvik her zikkim oluyor. futbol oynasaydiniz haberiniz olurdu sanirim.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• sorun ne hakemlerde ne de defansda arkadaslar anlatamadik bir turlu

takim 45 dakika konyaspora 90 dakika osmanlispora ortasahada yenilmistir. bunun sebebi oyuncularimiz olamaz cunku birebirde hepsi konyaspor ve osmanlinin ortasahasindan daha kalitelidir. sebebi tamamen taktiksel, kapanan takima karsi care bulamadi sota, takimi sahaya surmekle hocalik yapmak arasinda buyuk bir fark var, sota daha hocalik konusunda bir sey yapmis degil.

ilerde top tutamiyoruz paslasamiyoruz bunun sebebi ne hakemler ne de yumlu, bu oyun anlayisiyla sampiyon olamayiz, yumlu ve hakemler iyi olsa 5. degil de 4. olurduk anca

Yorum

• erkan ve yusuf paralelci adamlar, toplari direge nisanliyorlar kasten. demirören direklere miknatis koydurmus degilmi la yürüyün. buda bu konuda son mesajim olsun. tesekkürler.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sorun ne hakemlerde ne de defansda arkadaslar anlatamadik bir turlu

takim 45 dakika konyaspora 90 dakika osmanlispora ortasahada yenilmistir. bunun sebebi oyuncularimiz olamaz cunku birebirde hepsi konyaspor ve osmanlinin ortasahasindan daha kalitelidir. sebebi tamamen taktiksel, kapanan takima karsi care bulamadi sota, takimi sahaya surmekle hocalik yapmak arasinda buyuk bir fark var, sota daha hocalik konusunda bir sey yapmis degil.

ilerde top tutamiyoruz paslasamiyoruz bunun sebebi ne hakemler ne de yumlu, bu oyun anlayisiyla sampiyon olamayiz, yumlu ve hakemler iyi olsa 5. degil de 4. olurduk anca
          böyle gelin iste arkadas.

sota kivamina gelirmi mesele o
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• büyük kulüpmüş şu an türkiyede benim itibarım kulüptekinden fazladır iho gibi 21.yy ın en vasıfsız kişisi kulübün başındayken bu kulüp küçülmeye devam edecek
            biri stadın vıp giriş tarafında taraftarın rakibe-hakeme baskı yaptığını ama akyazıda bunun olmayacağını yazmış size bi bilgi vereyim ne şb,gs,bjk ne de hakemler zerre etkilenmiyor o sokaktaki baskıdan sokağı geçtim avni akerde bile 0 baskı-stres altındalar
            takmıyorlar trabzona arkalarında koca bir siyasi destekle geliyor.süleyman abay şu an raat kendisine en fazla 2 haftalık göstermelik ceza verileceğini biliyor sonra yine devam edecek
            trabzonspor küçülüyor her saat-dakika-saniye-salise amatörlük kavramı şu an bizim için profesyonellik haline geldi
            bugün altınordunun düzenlediği kupa maçında gs takımı bu seneki formalarla oynarken bizim çocuklarımız 2 sene önceki formalarla oynadı 15 yaşında diye ihonun kesın umrunda değil ama benim ve eminim o çocukların umrunda
            mehmet-erkan kavga etmiş constant gözaltına alınmış açıklama var mı yok çünkü yönetim yok
            yakup aslan var bi de prof ünvanı almış ama nasıl almış hala aklımda soru işareti

bir soru sorucam gs,şb,bjk iç veya dış sahada 1-0 gerideyken onları maçı izlerken "aha şimdi atacaklar diyor musunuz" %80-90 evet der çoğu kişi çünkü rakip karşılarında kadro ne olursa olsun korkuyor takımın adından çekiniyor-sakın hakem sayesinde demeyin geçelim bu eziklikleri dünyanın her yerinde büyük takıma hakem daha yakındır-
            biz ise 1-0 gerideyken yokuz sahada saldırmıyoruz direkt kaybettik moduna giriyoruz çünkü kabullenmişlik var küçülmüşlük var ve git gide artıyor bu durum
            aralıkta bu kişiler devam edecek göreve sonrası malum kapıya kilit vururlar büyük ihtimal hadi güle güleyin haziranda görüşürüz inşallah(daha öncede son demiştim dünkü rezillikten sonra dayanamadım ama bu takım beni-bizi-sizi hak etmiyor en azından vasıfsızlardan kurtulana kadar)
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• bu ligi boşuna oynamaya gerek yok gs maçında adam elle düzeltip gol atıyor resmen devam ettiriyorlar yazık gerçekten yazık... lig tvyi de iptal ettiriyorum soksunlar bi taraflarına liglerini...

Yorum

• Arkadsş şu ligde ne yapabilirsin. Adam elle kesiyor hakemin gözü önünde, vuruyor hooop gol. Ondan sonra hak, adalet. Arkadaş bıktım ben bu memleketteki adaletsizlikten

Yorum

• Yok cnm gs süper top oynuyor, hakemler ne yapıyor ki !

Yorum

• ''Spor Toto Soytarı Ligi'' Bugün 5 yıllık digitürk üyeliğimi iptal ettim. Arkadaşlar destek bekliyorum sözle , icraatla olmuyor lütfen dikkate alın bu soytarı ligi , şampiyonu masa başında tayin edilen ligi izlemeyin.

Yorum

• cavanda 2.lig topçusu yumlu profesyonel oyuncu aahahahaahaahah komedisiniz sizi sizin gibilere kendi takımının maçını satanlar uyar zaten yazıklar olsun
                      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 21:10.
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 100 milyon dolar harca
                        60 topcu getir
                        Ve özevlat yumlu hep oynasin...
                        Ilk golde yaptigi hareketin aynisini ikinci goldede yapti... Zaten tersini yapsa sasardim
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Maçı seyremedim ama özetlerden ve maç sayfasını tarayarak şunu gördüm ki ,yazık oldu hakikaten Yazık!

Tek kale oynamadık ,50 topumuz direkten dönmedi ama koca sezonu birşekilde bitirdik bu maçla. Hele sonraki Erkan - Ekici kavgası falan..... rezalet!

Üzgünüm ne yazalım.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yahu hakem bır hatalı penaltı bır hatalı ofsayt verıyor...

siz neyin derdindesiniz

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Düşünün Galatasaray lig tarihinin en kötü başlangıcını yapmasına rağmen şu an lider durumda ve biz bu durumda bile liderin 4 puan gerisindeyiz.Soruyorum acaba ne zaman iyi olma durumumuz var.Hele ki bu başkanla ömür boyu bir ümidim de olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X