Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun haftalar sonra ilk kez bir Cumartesi maçı izleyeceğiz.

Özlemişim C.tesi maçlarını

3 puanı alalım. Cincon'u bekleyelim.

Kalan maçlarda güzel futbol ve 4.lük gelsin.

Seri yaparsak neden 3.de olmayalım

Bu sezon sakatlar, mevki-oyuncu istikrarsızlığı ve hakem hataları yüzünden yarıştan kopmuş olduk.

Gelecek sezon bunları yaşamak adına sağlık ekibimize büyük görev düşüyor.

Ersun Hoca da transferleri erken yaptırıp yeni sezon hazırlıklarına onları erken katarsa seneye çok keyifli bir TS izleriz.

Gelecek sezon bunları yaşamamak adına sağlık ekibimize büyük görev düşüyor.

Ersun Hoca da transferleri erken yaptırıp yeni sezon hazırlıklarına onları erken katarsa seneye çok keyifli bir TS izleriz.

Kulübümüzün bir scout ekibi vardı, çalışıyor mu acep?

Bordo-mavili takımımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını dün sabah kondisyon salonunda akşam sahada yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Saat 10.30'da salonda yapılan çalışmada oyuncular yardımcı antrenörler eşliğinde kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yaptı. Akşam ise neşe içinde geçen antrenmanda taktik çalıştılar. Sakatlıktan dönen Yatabare, U12 takımından gelen oyuncularla birlikte özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

FIKRA GİBİ YAHU

Sakatlığı nedeni ile uzun süredir forma giyemeyen oyuncumuz Yusuf Erdoğan sahalara dönmek için gün sayıyor. İdmanlarda büyük bir hırsla çalışan ve Konya maçının kadrosuna alınması beklenen başarılı oyuncu, "Formamı özledim. Hocam görev verirse elimden geleni yaparım" dedi.
    En son B61 tarafından düzenlendi; 30.03.2015, 19:50.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzun haftalar sonra ilk kez bir Cumartesi maçı izleyeceğiz.

Özlemişim C.tesi maçlarını

3 puanı alalım. Cincon'u bekleyelim.

Kalan maçlarda güzel futbol ve 4.lük gelsin.

Seri yaparsak neden 3.de olmayalım
      Maç pazar günü saat 19.00'da
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maç pazar günü saat 19.00'da
        teşekkür ederim

TRT Teletexte ben yanlış gördüm galiba
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Beraberlik ya da Konya galibiyeti..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beraberlik ya da Konya galibiyeti..
            Bence de.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bilet alabilen var mı?
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Hakan,Bosingwa,Belkalem,Aykut,Musa,Medjani,F.Atik,Özer,Yusuf,Deniz,Cardozo.

0-4

Cardozo (2) Deniz (1) Yusuf (1)

Yorum

• 2-1 veya 3-1 alırız, yazın bunu
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• --------------- Hakan ----------------
                    -- Bosingwa ---- Aykut---- Uğur--- Yusuf--

---------------- Salih----------------------

-- Deniz ------ Özer-------------- Erkan--

---------- Cardozo------- Yatabare--------

Şu kadro çıksa ne güzel olur bol gollü maç izleriz atarız-yeriz .. Bu kadro çıkmayacaktır ama Bosingwa stoperde, Yatabare yedekte olur ..
                    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilet alabilen var mı?
                      Aradığın tüm maç biletleri, konser biletleri, tiyatro biletleri Türkiye'nin resmi bilet sitesi Passo'da. Dilediğin etkinlik biletini Passo'dan satın al.

Şu anda bilet satışı gözüküyor Misafir Takım 30 Lira.

Ne kadar bilet satıldığına gelince bizim tribüne 3 blok ayrılmış tek tek baktığımda göz kararı 100-120 aralığında bir bilet satışı gerçekleştiğini görüyorum. Rakip tribüne kaç kişilik bir kapasite ayrılıyor?

Bunun dışında Konyaspor taraftarı (içinde Trabzonsporlular ve başka takım taraftarlarıda illaki vardır) 1. Kategori yani 100 TL'lik olan biletlerin %80'ini tüketmiş.

Maraton tribünün bulunduğu Doğu tribünün genel manasıyla tükenmiş çok az bilet kalmış kale arkalarındada iyi satış yapmışlar stad full çekecek gibi
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.passo.com.tr/tr/clubs/ko...ign=buytickets

Şu anda bilet satışı gözüküyor Misafir Takım 30 Lira.

Ne kadar bilet satıldığına gelince bizim tribüne 3 blok ayrılmış tek tek baktığımda göz kararı 100-120 aralığında bir bilet satışı gerçekleştiğini görüyorum. Rakip tribüne kaç kişilik bir kapasite ayrılıyor?

Bunun dışında Konyaspor taraftarı (içinde Trabzonsporlular ve başka takım taraftarlarıda illaki vardır) 1. Kategori yani 100 TL'lik olan biletlerin %80'ini tüketmiş.

Maraton tribünün bulunduğu Doğu tribünün genel manasıyla tükenmiş çok az bilet kalmış kale arkalarındada iyi satış yapmışlar stad full çekecek gibi
                        sabah 11 gibi satış açıldı ve ancak saat 16.00 gibi alabildim sistemdeki sıkıntı nedeniyle. stat dolacak gibi görünüyor

Yorum

• ekiciyi niye yazmıyorsunuz cezalı falan mı ?
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Ekici cezalı.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bizim sakatlar iyileşmiş galiba yusuf, belkalem özellikle. gözlerim yaşardı nasıl oldu acaba...

bi tam kadro oynayamadık doğru düzgün
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Trabzonspor'a Müjdeli Haber

Sezon başından bu yana sakat oyuncuları yüzünden özellikle forvet hattında büyük sıkıntı çeken Bordo-Mavili takımımızda bu kez müjdeli haber geldi, uzun süredir takımdan ayrı olan Belkalem, Yatabare ve Yusuf, Torku Konyaspor maçında oynayabilecek duruma geldi.

Sezona kaleci Onur Recep Kıvrak’ın şok sakatlığıyla başlayan, ardından bir çok futbolcusundan sakatlık nedeniyle uzun süreli olarak mahrum kalan Trabzonsporumuz’da, teknik direktörümüz Ersun Yanal bu kez kadro kurmakta güçlük çekmeyecek. Fenerbahçe maçında sağ uyluk kas tendon bileşkesindeki yırtık yüzünden 2 aydır takımdan ayrı olan Mustapha Yatabare, antrenmanlarda artık tam kapasite çalışmaya başladı.

Yine Fenerbahçe maçında sol uyluk arka adalesinde yırtık oluşan Cezayirli savunmacı Essaid Belkalem tam olarak iyileşti. Bu iki oyuncunun da Torku Konyaspor maçında oynamasına engel bulunmadığı, Ersun Yanal’ın görev vermesi halinde forma giyebileceği belirtildi.

YUSUF DA HAZIR

Ayak kemiğindeki ezilme ve çatlak nedeniyle 2 aydır takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan’ın da Torku Konya maçıyla birlikte takıma dönebileceği öğrenildi. Yusuf’un rahat oynayabilmesi için özel bir tabanlıkla çalışmalarını sürdürdüğü, gerekirse maçlarda da bu tabanlığı kullanacağı vurgulandı.

Bu 3 önemli oyuncunun sakatlıklarını tamamen atlatarak takıma dönmesi Ersun Yanal’ı da rahatlattı. Yarım sezonluk sakatlık döneminin ardından çok formda şekilde takıma giren Deniz Yılmaz'ın da dahil olmasıyla özellikle Cardozo-Mehmet Ekici’nin omuzlarında olan skor yükünü bu oyuncuların da paylaşmasını uman Ersun Yanal’ın Torku Konya maçında yine Cardozo-Deniz Yılmaz ikilisine görev vermesi bekleniyor.

ONUR SEVİNDİRDİ

Takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde 2 Ekim’de oynadığı Legia Varşova maçında çapraz bağlarından sakatlanan ve operasyon geçiren kaptanımız Onur Recep Kıvrak’ın da sahada topla çalışmalara başlaması takımdaki moralleri artırdı. Trabzonsporumuz'da şu anda takımla çalışamayacak tek oyuncunun, tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan ve sezonu kapatan Aytaç Kara olduğu, Onur dışındaki tüm oyuncuların da maça çıkmaya hazır durumda bulunduğu vurgulandı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X