Takım çok iyi harika müthiş haftaya fb de yenildimi kesin şampiyonuz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24. Hafta | Gaziantepspor 2-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
tipik bir trabzonspor rehavet maçı izledik
erkan zengin ersun yanalın manevi çocuğu diyebilirim
özer hurmacı,sefa ve erkan takımın en formsuuz oyuncuları
cardozo savunmaya gelmesin mümkünse yediğimiz gollerde yapamadığı müdahaleler göze çarpıyora
antep bizi yendiyse diyecek bir şey yok 1 puan bekliyordum ama nafile onu da çok gördüler
geniş kadro diyoruz adam bulamıyoruz bu arada YUSUF ERDOĞAN ı özledim
Yorum
-
STSL 24. Hafta | Gaziantepspor-TRABZONSPOR | 16.03.2015 - 20.00
İlk olarak emre81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİnir hastası olmak istiyosan trabzonsporlu ol. Başkanı hocası topçusu hepsi sana çalışıyor. Lanet olsun böyle takıma...
Babam doğduğumda trabzonsporlu olmassa reddederim demeyeydi bizde sünir hastası olmazdık bu yaşta bide bu öğrenci halimle lig tv bağlattım delirecem ya
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
Ben bu mactan sonra roportaj vermeye utanirdim.
Hakemde rezildi antepte ama kabul edelim bizde rezil bir futbol oynadik.
yonetim istifa etmeli basarisiz oldu . Gelecek yila umut veren bir takimda kuramadi.
takimda solbek yok onlibero tac cizgisine havadan top atan fatih.
4m€luk sefada benim umudum yok.
2015 yilinin en flas ekibi 2015 yilinin en kotu takimina yenildi.
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe canim gecen hafta Real Madrid i yendik,cok kötüydüm.Kafaya bak ,adam bilmem kac sene sonra deplasmanda cebelitarik i yendi havasini atiyor.Git puan durumuna bak önce.
Yorum
-
İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıldıgın şeylerı doğru duzgun ıfade edebılırısn..Ama bu takımın ıstanbulun 3 takımından hıçbır farkı yok..şU MAÇTA hakem adam gıbı yonetse en kotu berabere kalırdık...
Gerçekmış..Ne gerçeğı?? yEDIGIMIZ GOLLER OYNANAN OYUN VE HAKEM ORTADA..nE GERÇEĞİNDEN BAHSEDIYORSUN??
Ergenler,Hayalsı dunyalar..Çokbılıyorsunuz ya hakkaten herşeyı çok bılıyorsunuz..
Oynadığımız oyun rezil ötesi. Bu maçı alsak bile kalan 10 maçta maks 5-6 galibiyet alır bu takım. En fazla da 4. Olurdu. Bu ihtimal hala var. 3.lük falan imkansız. Fantezinin alemi yok, matematik var göz var izan var...
Yorum
-
Bize Istanbul medyası,Istanbul aşıkları ne gerek ıçımızde boyle kotugunsever taraftar oldukça...
Yahu şu maçta attıkları ılk gol barız faul...Onun ustune değışmek zorunda kalan sıstem....Atıkları ıkıncı golde faul falan değil..Bunun dışında da kalemıze gelemedıler zaten..
Delı gıbı aul yaptılar sarılar ortada yok bırkaçtane dışında..Yanı eleştırıler olabılır ama sız eleştırmıyor hançer saplıyorusnuz resmen.
Yorum
-
Ya arkadaş biz para verip adam oynatamayız,bize yüreği ve aklı bizle olan adam lazım.Şu kadronun oynadığı futbol kalitesizlikten ise bu kadar para nereye gitti,yok ruhsuzluktan ise bu yaşa gelmiş adamları nasıl değiştireceksin.
Antep gibi ligde ne amaçla yer aldığı belli olmayan 10 haftadır galip gelemeyen takımına,5 haftadır gol atamayan takımına yeniliyoruz,ortada pozisyon diyeceğimiz bir şey yok.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan da ligin en leş takımı Antep.En son nakzo tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 22:01.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum