Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24. Hafta | Gaziantepspor 2-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun maç bitsede gitsek ifadesini taşıyor resmen.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş ta geçen sene 3 yıordu ama onların ıdarecılerı senın gıbı bakmıyor muş kı şuan şampıyonlufga oynuyorlar...

Her kotu sonuçta çıkın bakalım
      Bırak bu işleri bjk gecen sene 3. bitirdi ve ligin çoğunluğunda ŞAMPİYONLUK yarısı verdi bu takım gecen seneki bjk bin yanına yaklasamaz utanç verici bir takım tam bir komedi toplulugu ....
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bitane pozisyonu olmayan takım neyin ışığını gösteriyor bazı arkadaşlara anlamıyorum ben, haftalardır böyleyiz üstelik, duran top haricinde gol bulma şansın yok, bulamayınca da ne hallere düşüyoruz görülüyor
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• en azından boşuna hayal görmeyiz artık.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• STSL 24. Hafta | Gaziantepspor-TRABZONSPOR | 16.03.2015 - 20.00

Geçmiş olsun dağılın Antep'in sert futboluna aynı sertlikte karşılık veremeyince sonuç bu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• Şu takıma pozisyona dahi giremeden kaybetmek UTANÇ vesilesidir. İki maç üst üste alınca bizimkilerin bi tarafı kalkmış. Hepiniz Allah'tan bulun be .
              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Şuan da ligin en leş takımı Antep.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kadar ii organize oluyoruzki hakem engelledi golleri hep zaten

Futbol oyunu girdiğiniz pozisyona göre ölçülür hakemin kararına göre değil
                  az biraz mantıklı bişey yaz

Yorum

• Kötü oynayan tüm takımlara karşı mağlup olduk, bende halen daha Trabzonspor ruhundan bahsediyorum meğerse sahaya para ruhu yansımış, utanmazlar.

Yorum

• Gol sevinciyle taraftarlık ölçen taraftarız işte

En büyük trabzonsporlu hasan üçüncü o zaman

Yorum

• Foruma yazmayı bıraktım, artık rutin olarak sadece İHO'ya küfür etmeye gireceğim. Bu Fatih Atik'ler, Erkan Zengin'leri Musa Nizam'ları Yatabareleri Warisleri Constantları hatta şu kütük Uğur Demirok kazmasını alan İHO Allah belanı versin. Tüm Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en rezil başkanısın Nuri Albayrak ile birlikte. Şak Şakçıların eksik olmasın.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• her ama her puan kaybında hakemi suçlayan taraftarlardan nefret ediyorum.ulan takımda hayat mı gördün kü hakemi suçluyorsun...kardeşim bu takım 2 ileri 1 geri gider,bu takımı ben hiçbir maçta 90 dakika ne yaptığını bilen organize halde görmedim...bırakın hakemi makemi..rezil yönetimin oluk oluk para akıtarak yaptığı yada yapamadığı rezil transferler...yenersin yenilirsin ama bu ne ya,bu nasıl bir takım kurmaktır böyle...ekicinin frikiklerini çıksan 10 ncuyuz
                          .....

Yorum

• erkan-özer ne yaptılar biri bana anlatsın

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Erkan zenginin kazandığı her kuruş haramdır..Herif resmen yatıyor..Nerden aldık
                              En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 21:54.
                              #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eger bu m.demir denen iti bir gun trbazonspora alirsaniz y3min ediyorum bu takimi biraktigim giun o gundur.bize adam gibi adamlar lazim.ister trabzonlu olsun ister cibutili.yeterki adam olsun.
                                Peki Özer bu takıma gelende nerdeydiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X