Ersun maç bitsede gitsek ifadesini taşıyor resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24. Hafta | Gaziantepspor 2-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş ta geçen sene 3 yıordu ama onların ıdarecılerı senın gıbı bakmıyor muş kı şuan şampıyonlufga oynuyorlar...
Her kotu sonuçta çıkın bakalımAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bitane pozisyonu olmayan takım neyin ışığını gösteriyor bazı arkadaşlara anlamıyorum ben, haftalardır böyleyiz üstelik, duran top haricinde gol bulma şansın yok, bulamayınca da ne hallere düşüyoruz görülüyor///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Şuan da ligin en leş takımı Antep.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar ii organize oluyoruzki hakem engelledi golleri hep zaten
Futbol oyunu girdiğiniz pozisyona göre ölçülür hakemin kararına göre değil
Yorum
-
Foruma yazmayı bıraktım, artık rutin olarak sadece İHO'ya küfür etmeye gireceğim. Bu Fatih Atik'ler, Erkan Zengin'leri Musa Nizam'ları Yatabareleri Warisleri Constantları hatta şu kütük Uğur Demirok kazmasını alan İHO Allah belanı versin. Tüm Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en rezil başkanısın Nuri Albayrak ile birlikte. Şak Şakçıların eksik olmasın.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
her ama her puan kaybında hakemi suçlayan taraftarlardan nefret ediyorum.ulan takımda hayat mı gördün kü hakemi suçluyorsun...kardeşim bu takım 2 ileri 1 geri gider,bu takımı ben hiçbir maçta 90 dakika ne yaptığını bilen organize halde görmedim...bırakın hakemi makemi..rezil yönetimin oluk oluk para akıtarak yaptığı yada yapamadığı rezil transferler...yenersin yenilirsin ama bu ne ya,bu nasıl bir takım kurmaktır böyle...ekicinin frikiklerini çıksan 10 ncuyuz.....
Yorum
-
Erkan zenginin kazandığı her kuruş haramdır..Herif resmen yatıyor..Nerden aldıkEn son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 21:54.#GelsinGörelimÇocuklar
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger bu m.demir denen iti bir gun trbazonspora alirsaniz y3min ediyorum bu takimi biraktigim giun o gundur.bize adam gibi adamlar lazim.ister trabzonlu olsun ister cibutili.yeterki adam olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum