Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24. Hafta | Gaziantepspor 2-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan bi daha burda muhammet demirin ismi geçerse var ya senin gibi trabzon lunun tövbe tövbe

trabzona gol attıktan sonra kıçını yırtarsın gs a rövaşata gol atar ağlarsın çapsız herif

hakeminde Allah belasını versin yeter lannnn

Yorum

• STSL 24. Hafta | Gaziantepspor-TRABZONSPOR | 16.03.2015 - 20.00

Erkan oynuyor hemde her maç 90 dakika, Constant kadro dışı! Why???

Yorum

• bizi ya bu hakemler yüzünden mağlup olmuşuzdur yada hekemler yüzünden :/
        #Trabzonsporlu olmak, sabrı erdem bilenlerin işidir.#

Yorum

• Bir seneye de planlı programlı girelim. Artık yeter. Her sene yaptığımız hatalardan ders alalım bir kere de. Nasıl bi beddua aldık biz anlamıyorum ki.

Yorum

• mağlubiyet hakeme bağlanmaz da bu tolga gerizekalısından nefret ediyorum.hiçbir standart yok.neye faul çalıcak neye çalmayacak belli değil.herkesin gözü önünde olan faule sırtını dönüyor, hiçkimsenin görmediği, anlamadığı yerden faul çıkarıyor.

Yorum

• maçı satan olarak erkan ve sefa olarak görüyorum...
              #Trabzonsporlu olmak, sabrı erdem bilenlerin işidir.#

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki Özer bu takıma gelende nerdeydiniz?
                Ben ozerin trabzona gol atip deli danalar gibi kostugunu hatirlamiyorum hic.bir hatirlat istersen varsa biz de bilelim.

Yorum

• bu saatten sonra kaybedecek birsey yok.

Bana kalırsa Avrupa kupası da cok önemli degil.

Önümüzdeki senenin iskeletini kuralım.

deniz,waris,aytac bundan sonraki tüm maclarda banko oynamalı.

özer,erkan,musa sonraki maclarda banko oynamamalı.

constantın ölüsü bu takımda oynar.

-------------------------hakan---------------

boss----------aykut----------------medjani--------------ishak

---------ekici----------aytac---------constant---------------

deniz------------------cardozo-----------------waris

ısrar etmeliyiz.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bu takımın, yenik duruma düştüğü her maç baskısız,bodoslama ataklı ve yenilgiyi kabulenen futbol oynadığı müddetçe, lig hedefi her daim 4.lüktür...

Yorum

İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bize Istanbul medyası,Istanbul aşıkları ne gerek ıçımızde boyle kotugunsever taraftar oldukça...

Yahu şu maçta attıkları ılk gol barız faul...Onun ustune değışmek zorunda kalan sıstem....Atıkları ıkıncı golde faul falan değil..Bunun dışında da kalemıze gelemedıler zaten..

Delı gıbı aul yaptılar sarılar ortada yok bırkaçtane dışında..Yanı eleştırıler olabılır ama sız eleştırmıyor hançer saplıyorusnuz resmen.

Asıl sizin gibi poliyanacılar yüzünden bu haldeyiz .

Antebin bizim kalemize gelememesi kadar normal bişey var mı ?

Senin takımın ne yaptı bana ondan haber ver

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• kine sayacağız şimdi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• antepin kalecisi gerçekten iyi kaleci özellikle yan toplarda zamanlaması harika.
                          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• O Muhammed Demir olacak adam Trabzonlu dimi sevince bak şerefsiz, haysiyetsiz ... Trabzonspor'da inşallah hiç bir zaman görmeyiz bu karaktersizi.. Gol atarsınız sevinirsin anlarız da bu yırtınmandaki amacı anlayamadık..
                            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ulan bi daha burda muhammet demirin ismi geçerse var ya senin gibi trabzon lunun tövbe tövbe

trabzona gol attıktan sonra kıçını yırtarsın gs a rövaşata gol atar ağlarsın çapsız herif

hakeminde Allah belasını versin yeter lannnn

aynen öyle, geçen haftada sarı kart cezalısıydı, kesin bilerek gördü ki bizim maçta sahada yerini alsın, ne de olsa bizim maçlarda yıldızlaşıyor

Yorum

• Geçen sezonki vurdumduymaz oyun hala devam ediyor. Tek farkimiz duran toplardi ruhsuzluk yeteneksizlik ayni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X