Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30

İlk olarak leons61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son dklardaki itişme neydi anlatın da kaçırdım..kart falan çıkdımı orda
    Ekici ve rakibe cikti

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bu Hamdi'nin yorumları cok rahatsız edici.Bi destekle kardeşim bi öv ya. Sacma sapan yorumlar.
      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Ligin acik ara en iyi takimi biziz. En iyi bekler bizde. (Bosingwa ve Constant) En iyi stoperler bizde. En yaratici oyuncular bizde. En iyi forvet bizde.Besiktas, oyunu bos alana iyi yayiyor ve Ba gibi bir poacher tarzi forvetleri var. Cardozo komple bir forvet ve Badan cok daha iyi.

Yorum

• bu sene sampiyonlugumuz azizden gelecek hem de, azizden...

Yorum

• Ula ne ilk yarıydı be. Yalnız Cardozo nun bi yerde patlayacağı belliydi. Gençlere nasipmiş. Daha kolay kolay boş hafta geçirmez bu adam

Yorum

• Cardozo ne temiz vurdu be, Umut Bulutlu günlerimin acısını çıkarıyorum.

İşte aklını kullanarak vurmak budur arkadaş.
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vahidle ziyan olan 10 hafta.en az 5 puan farkla liderdik şimdi
                Vahid'le o puanları alsak şu anda takımın başında o huysuz Boşnak olurdu kardeşim..Her şerde bir hayır vardır..Gitti,iyi ki de gitt....

Yorum

• Vahid bizim maçı izlerken bayılmış diyolaaa...
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nerdeyse forumda stad tan fazla kisi var.
                    Aşağı yukarı öyledir

Yorum

• Mehmet ekici oglum sakin ol kirmizi yeme lütfeb

Yorum

• fatih ilk yarının bitiş düdüğünde topa vurduğunda ortasaha çizgisinde 4 trabzonsporlu 2 gençlerbirliği oyuncusu vardı.

adamlarda stancu yoktu, 1-0 dan sonra çok net bir pozisyon buldular ama golü atamadılar.

guido sakatlanıp çıktı ve adamların hücum gücüyle birlikte moralleri de bozuldu. 2-0 yaptıktan sonra biz tamamen havaya girdik, rakipte tamamen oyundan düştü.

musanın ilk yarının uzatma dakikalarında yaptığı gereksiz faule kızdım. hücumda da çok zayıf kalıyor. neden oynamıyor bizim ishak anlamıyorum. ya sakatlığı var, ya savunma tarafı zayıf bilmiyorum ama ersun hocada oynatmıyorsa onu onda bir eksiklik var demektir.

özetle oyuncuların istekleri iyi, şansımız yaver gidiyor, önümüze gelene en az 3 atıyoruz. Allah nazardan saklasın.

Yorum

• en son ne zaman böyle bir futbol izledim hatırlamıyorum.
                          işte barselona aynı bizim gibi oynuyor. o kadar..
                          maşallah diyelim...

Yorum

• 8jk korkudan altina ediyodur simdi. 8 atacagiz insallah sikecilere
                            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Kaç yıl oldu böyle bir futbol izlemeyi neye uğradığımı şaşırdım

Yorum

• TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30

Ekici kırmızı yese de kupa maçında cezasını çekmiş olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X