Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hakem sağolsun bize karşı eli tetikte.. illa kırmızı göstercek bu sarı katlar hayra alamet değil.
    bu arada belkalem az kalsın gol atıyordu son anda önlediler. bravo hepsine. nazar değmesin.

Yorum

• TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30

Arkadaslar ne yapip ne edilmeli su stada gidilsin artik.
      Bu takim bos tribunlerr boyle oynuyor, dolu tribunleri dusunemiyorum bile.

Bu takimin arkasinda tek yurek tek yumruk olmaliyiz. Bu takimin gardini biz saglamaliyiz.

Yerel medyayi da takima comak sokmamaya davet ediyorum. Her kim kasitli, para ve rant uguruna bu takima engel olursa eger, on(lar)a hakkimi helal etmiyorum. Allah turlu turlu cezasini versin diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Trabzonspor- Gençlerbirliği

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 01.12.2014

Yorum

• Takim beni pozitif anlamda yaniltti. Medjani ataktayken defansi ucluyor bekler ileri cikiyor. Medjani boyle kullanilinca siritmadi. Ersum hocayi tebrik ediyorum bu konuda. Musa konusunda ise halen fikrim degismedi. Ofansta cok yetersiz defansta ise zaten hep yetersizdi. Mucadele acisindan cok iyi.

Onlibero ve bir yerli stoperle bu takim sampiyonluga yurur.
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• nerdeyse forumda stad tan fazla kisi var.
            Trabzonspor

Yorum

• Maçlarımızı Şanlıurfa'da oynasak stad daha fazla dolar.neymiş futbol şeyhriymiş peh...Birde Trabzon'lu olmayıp Trabzonspor'u tutanlara artistlik yapar bunların çoğu herzaman takım bizim siz üveysiniz muamelesi yaparlar...Rezalet

Yorum

• vahidle ziyan olan 10 hafta.en az 5 puan farkla liderdik şimdi

Yorum

• Takım yamyama bağladı, topu g.birliği futbolcularının arasına koyup yiyecekler.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yulav düdüğü gibi öttüriyrik resmen
                    Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• Top rakibe geçtiğinde yaptığımız baskı şahane.Topu,oyunu istiyoruz

Yorum

• Medjani ekici degisiklikleei yapilmali. Biri simdi, digeri 60 da. Salih yatabare girmeli
                        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Allah,Allah,Allah,Allah................Koptuk geliyoruz....Şükür çok şükür.Son kısımdaki pres,hırs..O hırsı sahaya yansıtan kurt sürüsü gibi ısıran kovalayan uşakların hepsinin gözlerinden öpüyorum.TRABZONSPOR ULAN !!!!!!!!!

Yorum

• Ersun YANAL: Bu gün bu maçı izlemek için stada gelmeyenler çok şey kaçıracak, pişman olacaklar

demişti. Ne demek istediğini ilk yarı sonunda anlattı.
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• dişe diş göze göz .... İntikam İntikaaaaaaaaaammmmm!
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Konyada olacak Bjk maçı sanırım %50 %50 ayrılacakmış tirübinler doldurulması lazım Konyada ki Trabzonsporlu kardeşlerimizi çevre illerde ki kardeşlerimizin bu maça gidebiliyorlarsa gitmeleri lazım Bjk yi yenersek o gazla müthiş bir ivme yakalarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X