Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençler ile evimizde yaptigimiz son 10 macin sonuclarini gosteren bi yer var mi arkadaslar?
    Evimizde gençler ile oynadigimiz maclarda hep zorlandik diye biliyorum
    Evimizde oynadığımız son 10 maçın 7'sini kazanmışız 2'si berabere bitmiş 1 mağlubiyet almışız .
    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Alacağız inşallah.İçimde çok kolay olacak gibi bir his var

Yorum

• Rahat yeneriz demeyin ki yenelim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ynt: TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30

Pazartesi maçlarını hiç sevmiyorum.
          Ne tüm gün ders dinleyebildim ne de yarın ki sınavlarıma çalışabilicem

Bide ayrı bi hava, heyecan var ki ..

Yorum

• Çok zor maç. Fark atarız yorumlarını görünce korkuyorum, ne zaman böyle konuşsak kolay kazanamıyoruz.

Yorum

• demba ba oynasın bıze karsı tam kadro ezelım onları

Yorum

• aslında yenebileceğimiz belli bir şey ama geçtiğimiz yıllarda aldığımız saçma sapan yenilgilerden herkes temkinli yaklaşıyor trabzonsporluysan bunu bileceksin, bir maçı kaybedersen işin zorlaşacaksa buyuk ihtimal kaybedersin ama bu maç o maç değil bugün alırız maçı arkadaşlar..
                #

Yorum

• Nasıl oldu da bilic çıkıp "Trabzonspor bizden neden iki bucuk saat geç başlıyor, haksızlık" diye ağlamadı bu hafta?
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ba kart cezalısı olursa, bunu kupa maçında çekecek:

MADDE 93 – SARI KART UYGULAMALARI
                    (1) Bir sezonda, aynı kategorideki müsabakalarda üst üste ya da aralıklı olarak toplam 4
                    (dört) sarı kart gören bir futbolcu cezalı duruma düştüğü kategorinin ilk resmi müsabakasında
                    müsabaka isim listesine yazılamaz. Cezalı duruma düşen futbolcu, cezalı duruma düştüğü
                    kategori* dışındaki kategorilerde oynayabilir.

*yaş sınıfları
                    bu açıklamadan nasıl öyle bir sonuç çıkardın ki

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ba kart cezalısı olursa, bunu kupa maçında çekecek:

MADDE 93 – SARI KART UYGULAMALARI
                      (1) Bir sezonda, aynı kategorideki müsabakalarda üst üste ya da aralıklı olarak toplam 4
                      (dört) sarı kart gören bir futbolcu cezalı duruma düştüğü kategorinin ilk resmi müsabakasında
                      müsabaka isim listesine yazılamaz. Cezalı duruma düşen futbolcu, cezalı duruma düştüğü
                      kategori* dışındaki kategorilerde oynayabilir.

*yaş sınıfları
                      Reis, aynı "kategorideki müsabakalarda" ibaresi geçtiği için Ba kart görürse cezasını lig maçında çekecek. Kupa ve Lig müsabakaları farklı kategoride.

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stancu yokmuş valla çok korktuğum adamdı maçı alırız büyük ihtimal
                        nerde yazıyo

Yorum

• Burada herkes fark atarız havasına girince bana bir tırsma geliyor. Zor maç olacak gibi inşAllah alırız.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• taraftar gitçek mi bugün maça ? Yoksa gene boş tribün mü ?
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• 3 atar alırız..macı

Yorum

• Edit: Salih cezalıymış. Yerinde bu maç için Fatih Atik iş görür..
                                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 16:12.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X