Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pardon, hangi maçta oldu bu dedğin canım kardeşim?? Yozgatlı hangi maçta oyuna girdi?? 4. değişiklik yaptı FB de bizim mi haberimiz olmadı?? Eger M. Yozgatlı oyuna girdiyse iddia ettiğin gibi bu bir KURAL HATASI dır ki maç tekrar edilmeli. Lütfen eleştirileriniz DOĞRU GÖZLEMLERE dayansın.

FB değişiklikleri:
    1-Kemal
    2-Semih
    3-Uğur Boral
    Uğur Boral'dan bahsediyr heralde

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi böyle deme lütfen en azından sen bunu söyleme şunu biliyorsun ki hedefsiz olan takımların topladığı puanlar hiçbir zamn bir gösterge değildir yoksa Bizim takımımız futbolcu kadromuz sene başı da dahil hiçbir ezikten geri değildi ama şu kesindir ki ziya çapsızı bu takıma katması gereken yüzde yirmilik katkıyı hiçbir zaman yapamıyor yapamazda .

Hiçbir kaybımızın olmayacağı bu kadar rahat çıkdığımız fener maçında bile ki onlarda Alex Tümer Deivid Tuncay Appıah gibi ofansif adamlarla çıkarken korkak hocamız Ceyhunu kesip Hasanla oynuyor yani 3 ön kazma ile oynuyor bu önümüzdeki yılda aynısını yapacak yıldızları oynatmayacak.

Rıza Çlaımbay ile Beşiktaş da ligin ikinci yarısının lideriydi hatta maç kaybetmemişti ama ne oldu bir sonraki sene allak bullak oldular bizde bu adamla olacağımız budur.
      Dogru söylüyorsun.

Sene basinda gercekden cok iyi Kadromuz vardi. Herkesin agzi sulaniyordu.
      Maalesef bazi Futbolculari kaybettik. Bunun sucunu hep TD aradik.
      Simdi iyice bir düsünelim.

Szymek gitti: Szymek oynatilmiyordu. Oynadigimiz Sistemde kendisi ön Planda olmuyordu. Bikdi ve gitti. Bunda TD suclu fakat görüldügü üzere Szymek Ziya Dogandanda önce iyi oynamiyordu ve Psikolojisi bozukdu. Yani zaten düsmek üzereydi. Ziya Dogan belki onu ayaga kaldirabilirdi ama tam kaybetti.
      Ziya Dogan kendisini kazanmak icin cok emek verdim dedi ama yeterlimiydi bunu bizler bilemeyiz!

Marcelinho gitti: Bunda Yönetim ve TD suclu. TD elimde Formda olan Musampa var, gönderebilirsiniz dedi. Ama belki bu sözleri Yönetim ile arasi acilmasin diye söylemis olabilir. Zira Yönetim onu satmaya kararli gibiydi!
      Bu olayda suc dagilimi bana göre 75% Yönetimde ve 25% TD'de.

Musampa: Ziya Dogan ona fazla sans tanimadi. Sans tanidigi Maclarda inisli cikisli Grafik gösterdi. Onu kazanabilirdi ama bu zordu. Zira Musampa Avrupada yetismis, Ajax Kültürü olan ve bircok Takimda oynayan birisi. Bizim TD ise böyle birisi ile irtibat kuracak bir Yapiya sahib degil gibi gözüküyor

Murat Ocak: Gönderilmesi Hataydi. Celodan daha kötü oynayamazdi

Benim vardigim Sonuc su:

Ziya Dogan durusu ile, Tecrübesi ile ve Mantalitesi ile Hedefleri Büyük olan bir Trabzonsporu hedefine götüremez.

Ziya Dogan Yabanci Futbolcular ile yeterince Diyaloga giremez (malum Dil sorunu vs.).

Ziya Dogan bizim arzuladigimiz Futbolu oynatamaz cünkü biz sahada Firtina gibi esen ve Ofansif oynayan bir Takim görmek istiyoruz.

Ziya Dogan Medya ile ve Yönetim ile bas edemez zira onda bu özgüven yok. Cünkü yeri geldiginde bir TD Yöneticilere REST cekmesi lazim ve bir Futbolcuyu aldirmasi yada sattirmamasi lazim.

Ziya Dogan Yildiz Futbolcular üzerine yeterince Otorite kuramaz zira yasakladigi seyler yerine göre gülünc (internete girmeyin) ve kontrol edilemez.

O yüzden Ziya Dogan LÜTFEN ISTIFA ama kardes yinede herseye ragmen tek suclunun o olmadigini ve yeterince Destek görmedigini su günlerde hepimiz görmedikmi?

O yüzden.

Yönetim LÜTFEN ISTIFA!!!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih akyel demek istedi galiba
        ....................
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu seneki tek kazancımız iyi bir stoper : hüseyin ))
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maçı ziya yüzündenmi kaybettik ... diyecek bitşey bulamıyorum... siz barcelonayı milanı tutun bence bu takımın sizi kesmesinin mümkünatı yok.... çok normal bir maçtı bizim elemanlar izmirin havasından yoruldular ve maç berabere bitti. olay bukadar net
            maçı değil elbette ama çok kolay şampiyon olacak bir sezonu ,elimizdeki iyi futbolcuları ,keyif veren hiç değilse mahcup etmeyen bir futbol anlayışnı ,gereksiz ve zamansız transferler yüzünden önemli miktarda bir parayı ,................ aralarında ziya doğanın da bulundugu bir GÜRUH yüzünden kaybettik.........
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yer manisa.arka taraftaki otobüs fenerlilerin.
              Özkan SÜMER

Yorum

• gökdeniz fenere ghiderse bidaha trabzzona ayak basamaz oda bunu bilir ama nuri bu para için satar fatihi satmadımı şimdi beni alın diyen fatihe cevap veren yok noldu para cuuup cebe indi. bunlar trabzonu yamaya geldiler servetlerine servet katıyolar burda gecen m.ali yılmaz gazeteye demeç vermiş ( bu işler karizma ister ) demiş doğru demiş ama kardeşim sen trabzonun onursal başkanısın madem öyle sende karizmada var yap bişeyler ayaklandır şu takımı konuşmak demeç vermek kolay a.ağaoğlu aynı konuşuyosunuz ama icraaat yok. fener maını hakem aldı elimizden gerisi yalan ceyhun ikimaç için vardı ve xbitti.okadardı önümüzdeki sezon da iki maç oynar ve yine biter olacaği buydu serveti izleyenler bikir sivas maçını adam gideceği takımın şampiyonlar ligi hayalini söndüerdü. öyle oynadı ama bizde sayılır şekilde canını ortaya koyan gökdenize olmıcak yakıştırmalar yapmayın gökdeniz fenere gitmez yine bizimdir bizim kalacaktır.........

BİZ DDÜRÜSTÜZ AMA AĞACIMIZDAN BİR DAL KESENİN AĞACINI KESMESİNİ
                DE İYİ BİLİRİZ........
                TRABZON BİR EFSANE İSE TRABZONSPOR BİR
                DESTANDIR....

DÜZCE'Lİ ÇILGIN FANATİKLER ....

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.youtube.com/watch?v=nX6bn5f7VDg

yer manisa.arka taraftaki otobüs fenerlilerin.
                  hehehe. çok güzel sıvışmışlar ordan fenerliler.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ziya Dogana cok kiziyordum. Halende kiziyorum ama su günlerde su iki gercek ile yüzyüzeyim:

1. Öyle yada Böyle, ikinci yarinin Lideriyiz.

2. Yöneticilerin önüne koydugu taslara , PARDON KAYALARA, ragmen "iyi" is becermis.

Yinede bizi cok ileriye götürecegine inanmadigim icin lütfen Istifa etmesini bekliyorum
                    1- stressiz çıkılan maçlarda daha iyi sonuçlar alıyoruz. çünkü yenilme korkumuz olmuyor. rahat oluyoruz...

2- 2. yarının lideri olmamız genel klasmanda herhangi bir üstünlük sağlamıyor.UEFA ya katıabilmek için bile başkalarının himmetine muhtaç durumdayız.

3- Elinde marcelinyo, musampa, symek ,yattara, gökdeniz gibi yıldızlar varken bile Türkiye kupası bile alamayan bir adamdan bahsediyoruz.

4-Futbolun gereklerini asgari yerine getiren takımların bile üst sıralara tırmandığı bu sene şampiyon olmak bile çok kolaydı. Sadece azıcık futbol oynamamız gerekiyordu o kadar. Hal böyle iken kimse 4. bile olsak bu durumam sevinmemi beklemesin....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1- stressiz çıkılan maçlarda daha iyi sonuçlar alıyoruz. çünkü yenilme korkumuz olmuyor. rahat oluyoruz...

2- 2. yarının lideri olmamız genel klasmanda herhangi bir üstünlük sağlamıyor.UEFA ya katıabilmek için bile başkalarının himmetine muhtaç durumdayız.

3- Elinde marcelinyo, musampa, symek ,yattara, gökdeniz gibi yıldızlar varken bile Türkiye kupası bile alamayan bir adamdan bahsediyoruz.

4-Futbolun gereklerini asgari yerine getiren takımların bile üst sıralara tırmandığı bu sene şampiyon olmak bile çok kolaydı. Sadece azıcık futbol oynamamız gerekiyordu o kadar. Hal böyle iken kimse 4. bile olsak bu durumam sevinmemi beklemesin....
                      öncelikle ziya Hocayı beğenmediğimi ve baştan herkes gelsin derken istemediğimi belirteyim. ben ziya hocanın oyun sistemine karışacak kadar kendimi bilgili görmüyorum ama bu adamın liderlik vasıflarının eksik olduğuna inanıyorum.

1- bu fikrinize katılamayacağım, çünkü fener maçları her zaman bizim için stres doludur. stressiz çıkılan maçlarda yenildikmi de hedefsiz kaldığımız söylenir..
                      2- 2. yarının lideri olmamız işlerin 2. yarı düzeldiğini seneye ufak da olsa umutlanabileceğimizi iyi takviyelerle başarılı olabileceğimizi göstermez mi?
                      3-bu konuda size şöyle katılıyorum , bu takım erciyese elenmemeliydi..ama marce ile smek bu sene iş yapmayacaklardı zatenn..
                      4-ben de 4. olduk diye sevinmem ama bu durumda bile ilk dört içinde yer alıyorsak az biraz istikrarı sağlamamız durumunda başarı (şampiyonlar ligi , türkiye ligi şampiyonluğu vb.) gelecektir..

Yorum

• ziya hocayı eleştirelim ama marce-şimek-kiki den dolayı eleştirilere katılamıyorum...

marce son dönemde fena oynamıyordu ama marce gibi oynamıyordu, oynamaya da niyeti yok gibiydi..çok müsait pozisyonlarda kaleye şut dahi çekmediğini dün gibi hatırlıyorum..alex veya tuncay'ın yarısı kadar sahneye çıksa şampiyon bile olabilirdik.11 mağlubiyetimiz var bunların 5'ini alsaydık şampiyonduk.

şimek zaten 2 yıldır yoktu, bu kadar unutkan olmayalım, kimse kimseyi kandırmasın..biz bile burdan çok yazdık, şimek de umut yok gönderilsin diye..

kiki ise ayrı vakıa..kardeşim adam düşmanın bile olsa sana fırsat verildiğinde öyle bir oynarsınki adam seni mecbur kalır oynatmaya..bakın semih, geçen seneki hasan kabze, ümit karan..adam olan niyeti olan çıkar topunu oynar..kendini oynattırır..yok..adamda niyet yok..

marce ve kiki veya şimek çok değil, bir vugrinec kadar bu sene bize faydalı olsalardı 5 galibiyet daha almak içten bile olmazdı ve şu an şampiyonduk, gerçekten üzülmemek elde değil..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öncelikle ziya Hocayı beğenmediğimi ve baştan herkes gelsin derken istemediğimi belirteyim. ben ziya hocanın oyun sistemine karışacak kadar kendimi bilgili görmüyorum ama bu adamın liderlik vasıflarının eksik olduğuna inanıyorum.

1- bu fikrinize katılamayacağım, çünkü fener maçları her zaman bizim için stres doludur. stressiz çıkılan maçlarda yenildikmi de hedefsiz kaldığımız söylenir..
                          2- 2. yarının lideri olmamız işlerin 2. yarı düzeldiğini seneye ufak da olsa umutlanabileceğimizi iyi takviyelerle başarılı olabileceğimizi göstermez mi?
                          3-bu konuda size şöyle katılıyorum , bu takım erciyese elenmemeliydi..ama marce ile smek bu sene iş yapmayacaklardı zatenn..
                          4-ben de 4. olduk diye sevinmem ama bu durumda bile ilk dört içinde yer alıyorsak az biraz istikrarı sağlamamız durumunda başarı (şampiyonlar ligi , türkiye ligi şampiyonluğu vb.) gelecektir..
                          1- Abicim ben genel olarak söyledim sadece fener maçını kastetmemiştim. 2. yarının başlarında bile şampiynluk yarışında havlu atmıştık. bu yüzden rahatız demiştim. hem feneri yenemedikkki. 2- Sakarya ve bir çok maçta 3 gol yedik. 7-8 kişi defans yaptığımız maçlarda yenildik. tarihimizde hiç olmadığımız kadar ezik bir futbol oynuyoruz. oyun stilimiz kendi oyunmuzu rakibe kabul ettirmek değil rakibi bozup kontratakla gole ulaşmaya çalışmak .....bu sitille hiç bir zaman başarılı olamayız... bir çok maç kazandık ama almamız gereken hiç bir maçı kazanamadık.... Gs maçı, fener maçı, manisa maçı erciyes maçı vb..... açıkcası skorları aldanıp mutlu olmak için bir nedenim yok...3- başarı için 25 oyuncu alındı 1.5 yılda en az 5-6 takviyeye daha ihtiyacımız var. yapılması gereken ziya hoca ve yönetimin değişmesi yoksa başarı hayal gibi duruyor.....

Yorum

• ya omrumuzde bi kere fener karsısında buyuk fırsat vardı oda kactı biraz kossa ceyhun gokdeniz defansa cekilse yemezdik golu saglık olsun uefaya gidelim yeter yag zaten bundan sora tek hedef o ligde uefaya gitmek
                            #50 Jackson Avelino Coelho
                            #7Miroslaw Szymkowiak
                            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu seneki tek kazancımız iyi bir stoper : hüseyin ))
                              Üsdat, Gökdeniz'e haksızlık etme,tabi Umut Bulut'da çok iyi niyetle çalıştı.Senen ben ondan çok şeyler bekliyorum...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Üsdat, Gökdeniz'e haksızlık etme,tabi Umut Bulut'da çok iyi niyetle çalıştı.Senen ben ondan çok şeyler bekliyorum...
                                Ayağında top tutmayı ve zamanında topa yükselmeyi öğrendiği an büyük bir yıldız olacaktır.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X