Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçı ziya yüzündenmi kaybettik ... diyecek bitşey bulamıyorum... siz barcelonayı milanı tutun bence bu takımın sizi kesmesinin mümkünatı yok.... çok normal bir maçtı bizim elemanlar izmirin havasından yoruldular ve maç berabere bitti. olay bukadar net
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçı ziya yüzündenmi kaybettik ... diyecek bitşey bulamıyorum... siz barcelonayı milanı tutun bence bu takımın sizi kesmesinin mümkünatı yok.... çok normal bir maçtı bizim elemanlar izmirin havasından yoruldular ve maç berabere bitti. olay bukadar net

o değilde sabaha kadar bekledim kimse pozisyonları tartışmadı yada ben denk gelmedim bilmiyorum. ama ntv de bi izleyici mail atmış pozisyonları neden tartışmıyorsunuz diye spiker de dedi şampiyon oldu artık fenerbahçe tartışmamız anlamsız olur dedi??¿

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o değilde sabaha kadar bekledim kimse pozisyonları tartışmadı yada ben denk gelmedim bilmiyorum. ama ntv de bi izleyici mail atmış pozisyonları neden tartışmıyorsunuz diye spiker de dedi şampiyon oldu artık fenerbahçe tartışmamız anlamsız olur dedi??¿
        Oh ne ala!
        Hakem demekki 5 Penaltimizi vermese kimseyi ilgilendirmeyecek cünkü yine bir Ezik Sampiyon oldu.

Isde bu Basin varya bu Basin.
        Bunlara Küfür etmek Hakdir!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• O ofsaytı hayatım boyunca unutamayacağım..... Hakem bukadar satılmış olabilir.... Bide Sitelerine Herşeye Rağmen Şampii.. Yazmışlar.. Hadi lennn biz neyin ne olduğunu biliyoruz... Kuru gürültü yapmayın...
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

O ofsaytı hayatım boyunca unutamayacağım..... Hakem bukadar satılmış olabilir.... Bide Sitelerine Herşeye Rağmen Şampii.. Yazmışlar.. Hadi lennn biz neyin ne olduğunu biliyoruz... Kuru gürültü yapmayın...
            Alismis kudurmusdan beterdir!

Bunlarla Mücadele etmek icin iyi oynamak yetmez!
            Hakemlere adil Mac yönetmeleri gerekdigini cok uygun bir sekilde anlatacaksin.
            Anladin sen onu...
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

O ofsaytı hayatım boyunca unutamayacağım..... Hakem bukadar satılmış olabilir.... Bide Sitelerine Herşeye Rağmen Şampii.. Yazmışlar.. Hadi lennn biz neyin ne olduğunu biliyoruz... Kuru gürültü yapmayın...
              Volkan hatırlarsan sana msn de söyledim takım taraftarı ol lütfen demiştim kişilere takılmayalım yani bu adam eninde sonunda gidecek asıl sen kuru gürültü yapıyorsun binlerce taraftar gibi ol herkesin gördügünü gör takım eriyor bitiyor biz hala ziyayı savunuyoruz... Vel hasılı kelam volkan ziya davası bmn olarak bitti

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

unutmadan Çizgili formanın altına beyaz şort kimin ileri fikriydi acaba. Şortmu kalmadı bordo yada mavi. ödünç alınmış gibi.
                hem bizim formamızın hem fenerin formasının üst kısmı çubuklu ve koyu tonlardaydı, onların şortu lacivert olduğundan bordo veya mavi şort giymemiz formaların iyice karışmasına sebep olacaktı. bence beyaz şort bir fikir değil, tamamen zorunluluktu.
                En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 21:15.

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Volkan hatırlarsan sana msn de söyledim takım taraftarı ol lütfen demiştim kişilere takılmayalım yani bu adam eninde sonunda gidecek asıl sen kuru gürültü yapıyorsun binlerce taraftar gibi ol herkesin gördügünü gör takım eriyor bitiyor biz hala ziyayı savunuyoruz... Vel hasılı kelam volkan ziya davası bmn olarak bitti
                  ben bu rezillikte ziyanın payı olduğuna inanmıyorum... yönetim %90 sorumludur... ziya gider umrumdada olmaz dünyadaki en iyi teknik adam değil tabiki ama olayın sorumlusu o değil...ayrıca o msn gününden bugüne takımın kazandığı ivme ortada...fatih gibi satılmış adamlar gidince birşeyler düzelmeye başıyor haliylen... Bence
                  En son Vkgz tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 20:33.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

ben bu rezillikte ziyanın payı olduğuna inanmıyorum... yönetim %90 sorumludur... ziya gider umrumdada olmaz dünyadaki en iyi teknik adam değil tabiki ama olayın sorumlusu o değil...ayrıca o msn gününden bugüne takımın kazandığı ivme ortada...fatih gibi satılmış adamlar gidince birşeyler düzelmeye başıyor haliylen... Bence

???
                    bu ne demek şimdi
                    ???

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ???
                      bu ne demek şimdi
                      ???
                      fatih akyel demek istedi galiba
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ???
                        bu ne demek şimdi
                        ???

Onlarin aralarinda olan bir durum Üstad

Yorum

• Pardon??

İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya hep aynı şeyi söylüyoruz ama doğru olan bu ne yapalım. Skoru koruma adına ne zaman Yattara'yı oyundan çıkarsak gol yiyoruz. Bu şans işi falan değil. Sen rakibin sol kanadına hücuma çıkma şansı veriyorsun, dün Zico kendisiniden beklemeyeceğim kadar akıllıca bir kararla, Yattara çıktıktan sonra sol bekini oyundan alıp Mehmet Yozgatlı'yı sahaya sürdü. Bizim zayıf bölgemize, solumuza yüklendi ve gol geldi. İş işten geçti ama bunun bir sürü örneği vardı, her hafta çıkıp eksiklerimiz var demek kolay, lig bitti ama hangi eksiği giderebildik bunu cevaplayabilirmisiniz..

Alıntılanan mesajda düzeltme yapıldığı için tarafımdan silinmiştir
                          En son A.T.R tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 22:00. Sebep: Alıntılanan mesajda düzeltme yapıldığı için tarafımdan silinmiştir
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ziya Dogana cok kiziyordum. Halende kiziyorum ama su günlerde su iki gercek ile yüzyüzeyim:

1. Öyle yada Böyle, ikinci yarinin Lideriyiz.

2. Yöneticilerin önüne koydugu taslara , PARDON KAYALARA, ragmen "iyi" is becermis.

Yinede bizi cok ileriye götürecegine inanmadigim icin lütfen Istifa etmesini bekliyorum

Yorum

• En kötü günümüzde bile eziklere karşı başabaş oynarız benim hep söylediğim bir durum bu , formanın ruhunu hırsla birleştirsin futbolcular yeterki, rahat alacağımız maçı berabere bitirdik, hakem fiyaskoydu evet ama bu satılmış zihniyetleride yenecek bir kadro yapıcaksınki şampiyon olabilesin, sahada tek yabancıyla oynuyoruz umarım seneye katkı yapacak yabancı oyuncular alırız yabancı oyuncular olmadan rakiplerle başetmek zor 3 tane iyi yabancıya takımın başında ister Ziya hoca ister Nuri Albayrak yönetimi olsun hiç farketmez seneye çok işler yapacaktır takım ama alabilirsek tabi.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ziya Dogana cok kiziyordum. Halende kiziyorum ama su günlerde su iki gercek ile yüzyüzeyim:

1. Öyle yada Böyle, ikinci yarinin Lideriyiz.

2. Yöneticilerin önüne koydugu taslara , PARDON KAYALARA, ragmen "iyi" is becermis.

Yinede bizi cok ileriye götürecegine inanmadigim icin lütfen Istifa etmesini bekliyorum
                                Abi böyle deme lütfen en azından sen bunu söyleme şunu biliyorsun ki hedefsiz olan takımların topladığı puanlar hiçbir zamn bir gösterge değildir yoksa Bizim takımımız futbolcu kadromuz sene başı da dahil hiçbir ezikten geri değildi ama şu kesindir ki ziya çapsızı bu takıma katması gereken yüzde yirmilik katkıyı hiçbir zaman yapamıyor yapamazda .

Hiçbir kaybımızın olmayacağı bu kadar rahat çıkdığımız fener maçında bile ki onlarda Alex Tümer Deivid Tuncay Appıah gibi ofansif adamlarla çıkarken korkak hocamız Ceyhunu kesip Hasanla oynuyor yani 3 ön kazma ile oynuyor bu önümüzdeki yılda aynısını yapacak yıldızları oynatmayacak.

Rıza Çlaımbay ile Beşiktaş da ligin ikinci yarısının lideriydi hatta maç kaybetmemişti ama ne oldu bir sonraki sene allak bullak oldular bizde bu adamla olacağımız budur.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X