Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yusufeli08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yav arkadaşlar alsan neolcek....
    elinde yattara var da ne oluyooooooo
    ali bilgin değil kralı gelse böyle yönetim anlayışı ve böyle korkak tek. td. ile anlamsızzzzzz

haklısın bu hocanın + yanı 0 ama su oyuncularaa bak ya celallettın musa mustafakecelı umut ersen omerrıza ceyhun bunların hangısı 3 ıstanbul takımında aynı mevkıde oynayan admlardan ıyı?? umıt karanmı ersenmı??
    yada 40 lık ERGUNMU celallettınmı YADA rıchardınhomu ceyhunmu ????
    "M. ALİ YILMAZ" ONURSAL BASKAN ! ! !

HANİ _?

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaw inter bile 25 sene sonra şampiyon oldu. Ya biz?? Biz ne zaman göreceğiz bunu???
      2 sene daha beklicez o zaman

Yorum

• İlk olarak akif_of61,5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haklısın bu hocanın + yanı 0 ama su oyuncularaa bak ya celallettın musa mustafakecelı umut ersen omerrıza ceyhun bunların hangısı 3 ıstanbul takımında aynı mevkıde oynayan admlardan ıyı?? umıt karanmı ersenmı??
        kardeş umutu o kategoriden çıkar umut gsnin forveti olan necatiden hasan kabzede, fenerin forveti olan semih-deiviedden-bjknin forveti olan nobre ve bobodan daha iyi.adam ne yapsın daha bugün 2 tane atıyodu hakem saolsun

Yorum

• size tavsiyem bu takımın başına gelen bunca şeyden sonra
          özellikle bu maçta bilinçli yapılan hakem hatarından sonra cengiz dinlemeyin.
          fena koyuyo
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak akif_of61,5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaa kardeşim aynen öyle düşünüyorummmmm.....
            yattara gibi bi adam kimde var yav....
            gökdeniz kimde var.....
            umut bence şimdiden yıldız....
            stepanov kötümü,
            ceyhun havaya girince orta sahayı tek geçiyo....havasını bozdular o ayrı....

Aslolan Trabzonsporumuzda futbolun geri getirilmesidir...
            Futbol aşıkları gelmelidir Trabzonsporumuza....

Yorum

• yine hakemler tarafından bizden alınıp fenere verilen bir maç izledik.
              ve ne hikmetse sahanın en iyisi gökdeniz eleştiriliyor.
              ceyhunu neden oynatmadı diye ziya hoca eleştiriliyor.ceyhun oynadıda ne oldu gördük.
              takım 2-1 galip. 3-4. gol beceriksizlikten olmamış.son 20 dakika.fenere şampiyonluk için bir gol lazım.fener bastırıyor.bizim takım ister istemez geriye yaslanıyor.ve bunun suçlusuda ziya doğan oluyor.
              o sate kadar attığı kafa golü hariç bir tek olumlu hareketi olmayan yattarayı oyundan alıp saldıran fenere karşı hızlı adam ömer rızayı oyuna alıyor çok doğru bir değişiklik.ama olmaz.olurmu.yine suçlu ziya doğan.
              bugüne kadar sol tarafta neden celelettini oynatıyorda çağdaşı oynatmıyor.çağdaş daha iyi oynar diyenler, heralde ziya hocanın yediği o çalımdan sonra orada neden çağdaşı oynatmadığını anlamışlardır.
              Hal böyleyken suçlu gökdeniz.ziya doğan.
              devam futbolu iyi bilen Trabzon spor taraftarı.aynen devam. bu takımı sıradan bir takım yapmak için gökdenizide göndertirin.ziya hocayıda istifa ettirtin.
              seneye her şeye yeniden başlayalım.
              yeni bir hoca.7-8 yeni futbolcu. ve 5. haftada istifa sesleri.yeni bir hoca.devre arası 3-4 futbolcu.sezon sonu tekrar baştan alalım .
              yeni bir hoca.yeni bir futbolcu.yeni bir hoca yeni bir futbolcu.
              Hala anlamadınızmı.sorun teknik ekipte yada futbolcularda yada sistemde değil.
              N e K ö T ü !

Yorum

• bence bu macda ıyıdık...defansta acık verdık gol vuruslarını yapamadık...şampıyon takımın futboluda ortada....bu sene cok sey kacırdık arkadaslar..tam şampıyon olunacak seneydıı......kader utansın ne dıyım....olumune bordo mavi...
                İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ...

Yorum

• İlk olarak ozants61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence bu macda ıyıdık...defansta acık verdık gol vuruslarını yapamadık...şampıyon takımın futboluda ortada....bu sene cok sey kacırdık arkadaslar..tam şampıyon olunacak seneydıı......kader utansın ne dıyım....olumune bordo mavi...
                  bu federasyon ve bu hakemlerle biz zor şampiyon olurduk ya neyse
                  yazık oluyor bu takıma
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük gün geldi çattı.İnşallah yenilmeyiz ki yenilmeyeceğimizi tahmin ediyorum.Ve ayrıca da takıma değil ama bücüre güveniyorum.
                    Gördüm ki bücürü eleştirenler var.Hadiyin ordan diyorum ne diyim.Teşekkürler bücür.

Yorum

• ya yan hakem barız gol ole gıdecez ofsayt dıyo...umutu indrıyolar adam kırmızı verır dıyoruz sarı cıkıyo...penaltıyla alakasız pozısyon dıyoruz adam penaltı verıyo.....haklısın bncede jaguar19...

Yorum

• İlk olarak ozants61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence bu macda ıyıdık...defansta acık verdık gol vuruslarını yapamadık...şampıyon takımın futboluda ortada....bu sene cok sey kacırdık arkadaslar..tam şampıyon olunacak seneydıı......kader utansın ne dıyım....olumune bordo mavi...
                        evet şampiyon olmak için en kolay yıldı bu yıl
                        fatihimiz olsaydı sadece yeterdi bize şampiyonluk için
                        yanarım yanarım şu futbolla şampiyon olan ve 2. 3. olan takımların bizim üstümüzde olmasına yanarım

Yorum

• ahh tekke ahh...bugun olsaydı yemın edıyorum skor 4-1 ama nerde...biz kendı degerlerımıze sahıp cıkacagımıza ...elın musampasıyle ugrasırız...

Yorum

• İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yine hakemler tarafından bizden alınıp fenere verilen bir maç izledik.
                            ve ne hikmetse sahanın en iyisi gökdeniz eleştiriliyor.
                            ceyhunu neden oynatmadı diye ziya hoca eleştiriliyor.ceyhun oynadıda ne oldu gördük.
                            takım 2-1 galip. 3-4. gol beceriksizlikten olmamış.son 20 dakika.fenere şampiyonluk için bir gol lazım.fener bastırıyor.bizim takım ister istemez geriye yaslanıyor.ve bunun suçlusuda ziya doğan oluyor.
                            o sate kadar attığı kafa golü hariç bir tek olumlu hareketi olmayan yattarayı oyundan alıp saldıran fenere karşı hızlı adam ömer rızayı oyuna alıyor çok doğru bir değişiklik.ama olmaz.olurmu.yine suçlu ziya doğan.
                            bugüne kadar sol tarafta neden celelettini oynatıyorda çağdaşı oynatmıyor.çağdaş daha iyi oynar diyenler, heralde ziya hocanın yediği o çalımdan sonra orada neden çağdaşı oynatmadığını anlamışlardır.
                            Hal böyleyken suçlu gökdeniz.ziya doğan.
                            devam futbolu iyi bilen Trabzon spor taraftarı.aynen devam. bu takımı sıradan bir takım yapmak için gökdenizide göndertirin.ziya hocayıda istifa ettirtin.
                            seneye her şeye yeniden başlayalım.
                            yeni bir hoca.7-8 yeni futbolcu. ve 5. haftada istifa sesleri.yeni bir hoca.devre arası 3-4 futbolcu.sezon sonu tekrar baştan alalım .
                            yeni bir hoca.yeni bir futbolcu.yeni bir hoca yeni bir futbolcu.
                            Hala anlamadınızmı.sorun teknik ekipte yada futbolcularda yada sistemde değil.

+ 1967
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zordur Tarsus doðumlu,Antalyalý,Mersin'de oturan,Sivasta okuyan bir
                              insanýn
                              > "neden Trabzonsporlusun?" sorusunu yanýtlamasý...Nasýl anlatýlýr ki
                              bu...Bu
                              > sevdayý yüreðinde hissetmeyen biri,nasýl anlar ki?
                              >
                              > trabzonsporu öyle sevdim ki ben...Kahvelere gittim maçlarýný izlemek
                              > için...Koca kahvede tek kýz ben oldum...Ve büyük ölçüde de tek
                              > trabzonsporlu..Bu sevdaya yüreðini koymuþ herhangi birine laf geldiðinde
                              > karþýlýk verebildim buna raðmen...Elimin bir yarýsý buz tutarken,diðer
                              > yarýsý boncuk boncuk ter döküyordu...
                              >
                              > Bazýlarýna tuhaf geliyorum;çünkü en kritik anlarda kaçýrdýðýmýz
                              > pozisyonlardan sonra bile "Canlarým benim,
                              > bozayýn sakýn moralinizi,canýnýz sað olsun..."dememi
                              > anlayamýyorlar...Anlamalarýný da beklemiyorum zaten...Beni en çok kahreden
                              > þey,onlarý üzgün görmek oysa...Böyle anlarda,öyle üþüyorum
                              > ki...Tarifsiz,anlatýlamaz...
                              >
                              > belki ucu karadenize dokunan hiçbir akrabam yok ama,bi önemi yok ki
                              > bunun...Mesele nerde doðup büyüdüðünde deðil ki...Yüreðinin nerde
                              attýðýdýr
                              > aslolan...Yüreðin atmak için binlerce kilometre uzakta olan bir þehri
                              > seçtiyse kendine,ne kadar debelenirsen debelen yoktur çaresi...Hele bu
                              > þehri,bir takým sayesinde sevdiysen,ölüm bile ayýramaz sizi oradan...Çünkü
                              > yüreðin neredeyse,gerçek yaþamda oradadýr aslýnda...
                              >
                              > TRABZONSPOR'UM!!!!!!!! yüreðim sizinle...sonsuza dek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              >
                              >

Böyle yazmışım yaklaşık 2.5 yıl önce Ergun ATA'ya...

Ağladım yine salya sümük...! "İşte" demiştim uzun bi aradan sonra ilk kez..."İşte bu gece adına ilahi adalet mi denir,emeğin parayı yenmesi mi denir,adı herneyse,bu gece emek galip gelecek...! Olmadı...Yine maç biterken,yine eziğin biri çıktı ve ben yine ağladım!

Tepemde o lanet formalarıyla tepinenler vardı ve ben başım dimdik çıktım o mekandan...Beni öyle görmemeliledi çünkü..TRABZONSPORumun taraftarını üzgün görecek kadar hak sahibi değildiler...İçime akıttım gözyaşlarımı ve dışarı çıktığımda yaptım ne yapacaksam...

Bu gece ha o ezikler olmuş şampiyon,ha diğerleri...Canları kelimenn tam anlamıyla cehenneme! Yesinler birbirlerini...Gram umurumda değil benim! Döktüğüm gözyaşları sadece bizim içnidi..Kelimenin tam anlamıyla sahada yırtınan sizin,maç sonunda galibiyetinizi göremedğim içindi...Anlıyor musunuz?

Bir de,hani demiş ya bazı arkadaşlar..."Abi,herifler coşuyor...Biz hiç böyle şampiyonluk yaşamayacak mıyız?" diye..Anlıyorum ne demk istediğinizi...Çok iyi anlıyorum ancak,yalvarırım bizim şampiyonluğumzu bu emek hırsızlarının şampiyonluğu ile kıyaslamayalım hiç...İki sezon önce azıcık onuru olan bir insa,o şampiyonluğa sevinemezdi bana göre...Şimdi yakınları bu takımı tutanlar cephe almasın sakın,benim abim de fenerli çünkü...

Biz şampiyon olduğumuzd dünya duracak...Maviler daha mavi,gökyüzü daha aydınlık olacak...İnsanlar anlamlı anlamsız yaşlar akıtacak...Kazım abimin sesi çınlayacak ülkemin dört bir yanında...Biz şampiyon olduğumuzda,her zamanki gibi dimdik olacak başımız...Kimsenin ahdını almadan şampiyon olacağız...Geceleri başımızı yastığa koyduğumuzda gerçekten huzurlu olacağız...!

Saçma sapan yorum yapanlar var görüyorum ki...Önce TRABZONSPR TARAFTARIYIM diyorsanız eğer,şunu iyi bilin : Bu takım o eziklere maç falan satmaz! Hiçbir ferdi...Ya ettiğiniz laflara dikkat edin,ya da tuttuğunuz takımı anlamayı bilin!

Laf attığınız kişieler ettiğiniz lafları kendinize saygınız varsa bir düşünün önce! Mesela o sözleri yazanlara diyecek çok şeyim var da,kendime de saygım var işte,diyemiyorum...!

Sözün özü,seni seviyorum TRABZONSPORUM...! Seni her geçen saniye inadına seviyorum!
                              61viya... :meşale2: ...
                              En son Oğuuz tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 18:56.
                              yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak yusufeli08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yav arkadaşlar alsan neolcek....
                                elinde yattara var da ne oluyooooooo
                                ali bilgin değil kralı gelse böyle yönetim anlayışı ve böyle korkak tek. td. ile anlamsızzzzzz
                                Olayın özü burada yatıyor !

Bırakın şimdi ali bilgini falan.
                                Elinde yattara var,Gökdeniz var Oynadığında Ceyhun var !Kaleci ile karşı karşıya kaldığında kaleciler ile potansiyel tehlike(bence) UMUT ! var...

Bu topçulardan kimin elinde var yaa _?

Olay transfer olayı değil.Yönetim ruh ve hava !Bunların oluşturulması gerekir ! Sezon başından beri havaya gilirmesi gerekir.

Tabi bunun için güçlü bi,stabil bir yönetim,SAYGI DUYULAN bir antrenör gerekir !

TEKRAR EDİYORUM OLAY TRANSFER OLAYI DEĞİL !
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X