Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cvp sorunda saklı seneye 25 yıl oluyor seneye şampiyonuz inşallah

seneye 2 ayman 3 mustafa kecelı daha alınır takıma ve lıgı sondan 4.cu bıtırırız ...
    "M. ALİ YILMAZ" ONURSAL BASKAN ! ! !

HANİ _?

Yorum

• Yeter artık da canımıza tak ettii böyle görmek istemiyorum
      BMN|KOCAELİ

Yorum

cvp sorunda saklı seneye 25 yıl oluyor seneye şampiyonuz inşallah
        İçimden geçmiyor değil

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman yenilebilirdik .. fener forması olması iyi oldu.
          genel olarak söylüyorum ligdeki konum itibariyle

Yorum

• İlk olarak akif_of61,5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            seneye 2 ayman 3 mustafa kecelı daha alınır takıma ve lıgı sondan 4.cu bıtırırız ...
            seneye takım Trabzonlulardan kurulmalı Ali bilin ve ençlerden sol kant engin ve ankaradan özer bunlar hem genç hem Trabzonlu hemde yetenekller kimse kapmadan almalıyız.Ceyhun-keçeli-rıza da satılmalı.

Yorum

• Yattara çıkınca neler olacağı belliydi zaten.

Ziya Doğan klasiği işte.

Yattara çıktı, bizimkiler hücum etmedi.

Adamlarda golü attı. Ziya Doğan'la olmaz bu iş.

Fener de rezalet oynuyor. Bu sene şampiyon olamamamız büyük kayıp.

Alex'e futbolcu diyenin de aklına şaşarım.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• her sene aynı hikayee ..bakalım bu sezon ne olcacak..bu ziya doğan kafasında neler düşünüyo mrak ediyorum hangi akla hizmet yattaryı alıyo oyundan.?? kendisini morinyo felan zannediyo herhalde..
                beşikdüzü_akkese

Yorum

seneye takım Trabzonlulardan kurulmalı Ali bilin ve ençlerden sol kant engin ve ankaradan özer bunlar hem genç hem Trabzonlu hemde yetenekller kimse kapmadan almalıyız.Ceyhun-keçeli-rıza da satılmalı.

o bahsettıgın oyuncuları şekerspor almaz ve MEHMET ALI YILMAZ gelmedıgı surece bıze adam gıbı oyuncu gelmez sadece gıder ....

HANİ _?

Yorum

fenerde alex ve tuncay ayrılcaklarmış fener seneye yapılanmaya girer gs servetlerle oynar bjk yeni td falan ne yapıp edip gelecek seneye 3-4 akıllı takviyeyle şampiyon olmalıyız.Ali bilgin heman alınmalı
                    ali bilgin hemen alinmali diyorsun, neden onu gecen sezon yada daha onceki sezonlarda alalim demedi kimse.
                    ben zamaninda hamit, halil altintop´u ve ali bilgin´i tavsiye ettim e-mail ler yollayarak ts ye ama nedense ozamanlar onlar almanyanin 3.cu liginde oynadiklari icin ve ucuza gelcekleri icin alinmadilar. bizde veya herangi bir tr kulubunde cok para oldugu icin bekledik adamlar 1lige ciksinlar schalke veya essende 2ligte oynarken fiyatlari ciksin ozaman aliriz dedik hep
                    simdi almaya kalksan el yakiyorlar

Yorum

o bahsettıgın oyuncuları şekerspor almaz ve MEHMET ALI YILMAZ gelmedıgı surece bıze adam gıbı oyuncu gelmez sadece gıder ....
                      Özer-Ali Bilgin ve Engini şekerspor almaz öyle mi?istanbul takımlarında görürüsn seneye Ali Bilgin ve Engini

Yorum

• yav arkadaşlar alsan neolcek....
                        elinde yattara var da ne oluyooooooo
                        ali bilgin değil kralı gelse böyle yönetim anlayışı ve böyle korkak tek. td. ile anlamsızzzzzz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ali bilgin hemen alinmali diyorsun, neden onu gecen sezon yada daha onceki sezonlarda alalim demedi kimse.
                          ben zamaninda hamit, halil altintop´u ve ali bilgin´i tavsiye ettim e-mail ler yollayarak ts ye ama nedense ozamanlar onlar almanyanin 3.cu liginde oynadiklari icin ve ucuza gelcekleri icin alinmadilar. bizde veya herangi bir tr kulubunde cok para oldugu icin bekledik adamlar 1lige ciksinlar schalke veya essende 2ligte oynarken fiyatlari ciksin ozaman aliriz dedik hep
                          simdi almaya kalksan el yakiyorlar
                          Haklısın kardeş önceden gençleri keşfetmek gerekiyor ama ne yapılıp edlip Ali Bilgini almalılar

Yorum

Özer-Ali Bilgin ve Engini şekerspor almaz öyle mi?istanbul takımlarında görürüsn seneye Ali Bilgin ve Engini

satalım dedıgın omer rıza ceyhun ve MUSTAFA KECELIDEN BAHSEDIYORUM elımızde patladı bunlar... gercı adam gıbı bı hoca ceyhunu oynatırda mustafa omerrıza bunlara pele hocalık yapsa 1 adım ılerı gıdemezler...

HANİ _?

Yorum

• yazık oLdu yazık. Bız bunLarı haketmıyoruz yha !

Yorum

satalım dedıgın omer rıza ceyhun ve MUSTAFA KECELIDEN BAHSEDIYORUM elımızde patladı bunlar... gercı adam gıbı bı hoca ceyhunu oynatırda mustafa omerrıza bunlara pele hocalık yapsa 1 adım ılerı gıdemezler...
                                o konuda hiç şüphem yok kardeş anlamadığım ceyhun ligin ilk yarısı müthiş oynuyordu bize geldi adama bi haller oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X