seneye 2 ayman 3 mustafa kecelı daha alınır takıma ve lıgı sondan 4.cu bıtırırız ...
seneye takım Trabzonlulardan kurulmalı Ali bilin ve ençlerden sol kant engin ve ankaradan özer bunlar hem genç hem Trabzonlu hemde yetenekller kimse kapmadan almalıyız.Ceyhun-keçeli-rıza da satılmalı.
her sene aynı hikayee ..bakalım bu sezon ne olcacak..bu ziya doğan kafasında neler düşünüyo mrak ediyorum hangi akla hizmet yattaryı alıyo oyundan.?? kendisini morinyo felan zannediyo herhalde..
seneye takım Trabzonlulardan kurulmalı Ali bilin ve ençlerden sol kant engin ve ankaradan özer bunlar hem genç hem Trabzonlu hemde yetenekller kimse kapmadan almalıyız.Ceyhun-keçeli-rıza da satılmalı.
o bahsettıgın oyuncuları şekerspor almaz ve MEHMET ALI YILMAZ gelmedıgı surece bıze adam gıbı oyuncu gelmez sadece gıder ....
fenerde alex ve tuncay ayrılcaklarmış fener seneye yapılanmaya girer gs servetlerle oynar bjk yeni td falan ne yapıp edip gelecek seneye 3-4 akıllı takviyeyle şampiyon olmalıyız.Ali bilgin heman alınmalı
ali bilgin hemen alinmali diyorsun, neden onu gecen sezon yada daha onceki sezonlarda alalim demedi kimse.
ben zamaninda hamit, halil altintop´u ve ali bilgin´i tavsiye ettim e-mail ler yollayarak ts ye ama nedense ozamanlar onlar almanyanin 3.cu liginde oynadiklari icin ve ucuza gelcekleri icin alinmadilar. bizde veya herangi bir tr kulubunde cok para oldugu icin bekledik adamlar 1lige ciksinlar schalke veya essende 2ligte oynarken fiyatlari ciksin ozaman aliriz dedik hep
simdi almaya kalksan el yakiyorlar
yav arkadaşlar alsan neolcek....
elinde yattara var da ne oluyooooooo
ali bilgin değil kralı gelse böyle yönetim anlayışı ve böyle korkak tek. td. ile anlamsızzzzzz
ali bilgin hemen alinmali diyorsun, neden onu gecen sezon yada daha onceki sezonlarda alalim demedi kimse.
ben zamaninda hamit, halil altintop´u ve ali bilgin´i tavsiye ettim e-mail ler yollayarak ts ye ama nedense ozamanlar onlar almanyanin 3.cu liginde oynadiklari icin ve ucuza gelcekleri icin alinmadilar. bizde veya herangi bir tr kulubunde cok para oldugu icin bekledik adamlar 1lige ciksinlar schalke veya essende 2ligte oynarken fiyatlari ciksin ozaman aliriz dedik hep
simdi almaya kalksan el yakiyorlar
Haklısın kardeş önceden gençleri keşfetmek gerekiyor ama ne yapılıp edlip Ali Bilgini almalılar
Özer-Ali Bilgin ve Engini şekerspor almaz öyle mi?istanbul takımlarında görürüsn seneye Ali Bilgin ve Engini
satalım dedıgın omer rıza ceyhun ve MUSTAFA KECELIDEN BAHSEDIYORUM elımızde patladı bunlar... gercı adam gıbı bı hoca ceyhunu oynatırda mustafa omerrıza bunlara pele hocalık yapsa 1 adım ılerı gıdemezler...
satalım dedıgın omer rıza ceyhun ve MUSTAFA KECELIDEN BAHSEDIYORUM elımızde patladı bunlar... gercı adam gıbı bı hoca ceyhunu oynatırda mustafa omerrıza bunlara pele hocalık yapsa 1 adım ılerı gıdemezler...
o konuda hiç şüphem yok kardeş anlamadığım ceyhun ligin ilk yarısı müthiş oynuyordu bize geldi adama bi haller oldu
Yorum