Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale:
    Sürüngenlere haksizlik etme derim renkdas.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      HaklısınALLAH kınar adamı

Yorum

yaaaa eskiden derbi oldumu resimler falan yapilirdi, derbiye özel...niye kimse yapmiyor artik....poyraz61 sende yapardin agliba hatirladigim kadariyla

Yorum

• İlk olarak aaaaa1 tarafından gönderildi
          derbinin tadı tuzu kalmadı ki . Malesef kimsenin icinde istek yok önceden gol oldugu zaman zıplardım smdi mustafa gol atıyor sadece gol diyorum o hale geldik ama duzelcek İNSALLAH
          Haklısın başarısız oldunmu tadı olmaz...Seneye İNŞALLAH!!!

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yaaaa eskiden derbi oldumu resimler falan yapilirdi, derbiye özel...niye kimse yapmiyor artik....poyraz61 sende yapardin agliba hatirladigim kadariyla
            Afedersin ben taniyamadim seni. Ama mademki bir resim istiyorsun orjinalinden bir resim koyayim suraya. Cok begendigim bir resimdir. Cekenin deklansörüne saglik.

Yorum

Afedersin ben taniyamadim seni. Ama mademki bir resim istiyorsun orjinalinden bir resim koyayim suraya. Cok begendigim bir resimdir. Cekenin deklansörüne saglik.

sagolasin...sen beni belki tanimazsin, zaten özel olarak görüsmüyoruz ama, ben seni hem bmnden hemde ultra61.netden taniriyorum... o bakimdan

Yorum

sagolasin...sen beni belki tanimazsin, zaten özel olarak görüsmüyoruz ama, ben seni hem bmnden hemde .netden taniriyorum... o bakimdan
                Ömrün uzun olsun.

Yorum

Ömrün uzun olsun.
                  amin cümlemizin...hatta tüm trabzonsporlularin

Yorum

amin cümlemizin...hatta tüm trabzonsporlularin
                    Eyvallah.

Yorum

• Fenerbahçe maçının biletleri satışta
                      Takımımızın Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında İzmir Atatürk Stadı'nda oynayacağı Fenerbahçe maçının biletlerinin Biletix gişelerinden satışına başlandı.

13 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan müsabakanın biletleri kapalı tribün için 80, maraton tribünü için 45, kale arkası tribünü için de 22 YTL'den satışa sunuldu.

Kaynak: Resmi site.

Yorum

• İnşallah kazanacağız...!!!

(UEFA)

Yorum

• Bu arada Fenerliler Rekor pesindeymis hahahaha! Ulan sizin rekorunuz bakalim kurtaracakmi sizi Firtina'dan!!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada Fenerliler Rekor pesindeymis hahahaha! Ulan sizin rekorunuz bakalim kurtaracakmi sizi Firtina'dan!!!
                            ne rekoruymuş o
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Evet bir rekor kırılacak ama onu biz kıracağız. Şu ana kadar oynanmış tüm maçlar içinde Feneri, sayıca en fazla Fenerli önünde rezil etme rekoru
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• yenmeliyiz ötesi berisi yoooooooooooook

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X