Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçı okuyamayan, değişiklikleri sadece skora göre yapan bi adam ziya doğan hakkında bişe demiyelim tabi.bu maçın böyle bitmesinin tek nedeni ziya korkağıdır.bunu görmemek körlüktür yaa
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yıllarca kırmızı lacivert forma giydiğimizde bu gerçek renklerimiz değildir mi dedik?
      Bej diyorsun. Şöyle bir bakınca renkler hiç de fener renklerini andırmıyor değil mi? Hem televizyonda daha bir sarı görünüyordu.
      Fesupanallah...

Yorum

• ziya dogan desanfis oynaktan hep kaybediyo artık bu malite bırakamı gerekiyo madem sene bizm hoacamız olacak bunu anlamsı lazımm
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bu arada Nuri Albayrak'ın kıyafetine kafayı takan arkadaşlar; ağaçların dallarına değil de ormanın geneline baksanız diyorum.. Bu mevsimde o renk giyilir.Ayrıca o renkler de ancak sizin zorlamanızla sarı lacivert kıvamına gelir.. Yuh artık..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• maçtan henüz eve geldim gerçekten güzel oynadık özellikel ilk yarı yattara 2.yarıda bir gol kaçırmış umut da net birini harcadı bu arada LUGANO NASIL UMUTU İNDİRİNCE atılamdı ŞAŞIYORUMMM
            umtun bana göre 2 pozisyonuda ofsyat değildi ofsayt verildi AYIP beee
            tolga ii di TAKIMIN EN İİSİ FERHATDI
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu maçta geride kaldı 4.sıraya yükseldik tabiki başarı değil ama bu kabus gibi geçen bi senede uefaya katılırsak iyi olur belki seneye bişeyler yaparız gerçi her sene aynı lafları diyoruz ama bakalım.Atatürk ne demiş daima ileriherkese iyi geceler
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• inanılmaz, bir gol daha atıp fenerin direncini kıracakken geriye çekilen bir trabzon.
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...Bazı futbolcuların Ziya Doğan antipatilerinin Trabzonspor formasının önüne geçtiğine inanmak dahi istemiyorumn ancak kafamdaki düşünce bu..
                  Maç biteli iki saat oldu, iki saattir düşünüyorum ve bu ruhsuzluğa verebildiğim en iyi cevap işte bu.

Kulüpte birbirine bağlı hiç bir şey yok ki futbolcu ile teknik direktör arasında da olsun.

Yorum

Bu arada Nuri Albayrak'ın kıyafetine kafayı takan arkadaşlar; ağaçların dallarına değil de ormanın geneline baksanız diyorum.. Bu mevsimde o renk giyilir.Ayrıca o renkler de ancak sizin zorlamanızla sarı lacivert kıvamına gelir.. Yuh artık..
                    "Yuh" lafını aynen iade ediyorum.

Yorum

• yahu 2-1 ken 10 tane gol kaşçırdık olacağı buydu karambole allahın gerisi DEİVİD BİZE GOL ATTI
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yıllarca kırmızı lacivert forma giydiğimizde bu gerçek renklerimiz değildir mi dedik?
                        Bej diyorsun. Şöyle bir bakınca renkler hiç de fener renklerini andırmıyor değil mi? Hem televizyonda daha bir sarı görünüyordu.
                        Andırmıyor dedim mi? Etrafa saldırmaya gerek yok. Bu maçı berabere bitirdik, başımızdaki insan bu. Biz seçtik hata yaptık. Gönül isterdi ki renkleri daha düzgün seçsin, kendi seçimi. Yine fenerli diye suçlamanın alemi yok. Yönetim istifa etsin, Trabzonspor'un haklarını savunabilecek insanlar gelsin. Ama Hacıosmanoğlu da değil. Kapasiteli insanlardan bahsediyorum
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 13.05.2007, 23:04.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hüseyin de fenere kafa ile atmayı seviyo bi tane kadıköyde 3-2 yenildğimiz maç vardı tuncay 3 tane atmışdı bize o maçtada hüseyin kafa ile atmışdı
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

Bu arada Nuri Albayrak'ın kıyafetine kafayı takan arkadaşlar; ağaçların dallarına değil de ormanın geneline baksanız diyorum.. Bu mevsimde o renk giyilir.Ayrıca o renkler de ancak sizin zorlamanızla sarı lacivert kıvamına gelir.. Yuh artık..

valla olayı harika özetledin ya neredeyse adamin gömleğinin altında fener forması var dicekler.hatta gözlüklerin camının rengi birisi sarı ötekisi lacivertti sankii
                            Football İs My Life

Yorum

• ZİYA DOĞANI SUÇLUYORUZ AMA ii bir futbol oynattı hakkaten korkak olsa erdinçin yerine ceyhunu almazdı galibiyet istedi öne geçtik TEK HATASI ÖMER RİZA gibi futbol manteletisi 0 dan daha düşük bir geri yi oyuna almaktı YATTARANIN CENAZESİNİN BAŞInDA 2 fenerli duruyor çünkü
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birisi hızını alamayıp Tolga'ya lâf atmış. Adam daha ne yapsın? İki golde de hatâsı yoktu.
                                Nası hatası yoktu ?

Bir kaleci için en büyük 3 hatadan biri koltuğunun altından gol yemesidir !

Al sana HATA !

Bilelim de konuşalım !
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X