Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdenize kimse bişey diyemez. Trabzonda akıllı top oynayan tek adam. Herkes görmek istediği gibi görür gökdenizi göremyen kördür.

Yorum

• Şimdi hacıosman konuşmasında ne yapsın. Maç bitti kimsenin 3 net posizyonda verilen ofsaytları konuştuğunu görmedim tv lerde daha...

Yorum

• ya ayıptır günahtır yaa gökdenize ne yüzle laf atıyosunuz.. laf atılacaksa gökdeniz en son sıradadır..
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Bugün sahada gol pası hariç ceyhun erişi gören varmı!!!
          KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• beyler cyhuna laf atmatın boşa
            almasaydın o zaman zorla gelmedi ya adam
            adamın ipi belli sapı belli yalwararak geldi getirildi
            tüm sorun o kel de kelllllllllllllllllllll
            o gitsin bu kadaroya ekleme yapın bak neler oluyor
            bize hücum futbolu sewen biri lazım
            bakınız giray bulak,ersun yanal
            tabi önce ziyayla beraber celelettin,ayman,hasan,çağdaş gitmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
            McLas was Here

Yorum

• bugunn yattra nın kacırdıgı poszıyon olmasa 3 1 galıptık... nasıp degılmıs.. seneye bu zamnlarr hepsnın kafasını 2 elının arasına sokacagız bunu buraya yazıyorum... SENEYE ACIK ARA ŞAMPIYONUZ...........
              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi hacıosman konuşmasında ne yapsın. Maç bitti kimsenin 3 net posizyonda verilen ofsaytları konuştuğunu görmedim tv lerde daha...
                kesinlikle haklisin kardesim ondan sonrada feenr yönetimi , federasyonu istemezzz... lan ezikler bundan daha iyi federasyon mu buulacaKSINIZ:TRABZONSOPOR HALUK ULUSOY ZAMANINDA KAC KERE SAMPIYON OLMUSS:.... yok abi yaaa diyorum ya 70 milyonun gozu onunde maci aldilar eziklereeeee verdilerr.....
                I Walk Alone

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi hacıosman konuşmasında ne yapsın. Maç bitti kimsenin 3 net posizyonda verilen ofsaytları konuştuğunu görmedim tv lerde daha...

osmanooo şimdi ali koç için bir konuşma hazırlıyormuş.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Surda bugun mucadele eden futbolculari elestiren futbolculari yerden yere vuran insanlarin trabzonspor sevgisini anlayamiyorum.Gokdeniz basta olmak uzere butun oyunculari cani gonulden kutluyorum.Ellerinden geleni yaptilar.Oyuna hakim olan taraf bizdik.Ancak futbol bu 85de golu yiyorsun sonucta yenilmedik onlar bizden 1 puan aldilar.Ikinci yarida kacirdiklarimizi atsaydik daha mutlu olabilirdik ama genede Ziya DOgan basta olmak uzere futbolcu arkadaslari bu mactaki ! performanslarindan dolayi kutlarim.

Yorum

• İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün sahada gol pası hariç ceyhun erişi gören varmı!!!
                      gerçekten ceyhun oynadımı maçta bugünm hiç farketmedim.
                      Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler cyhuna laf atmatın boşa
                        almasaydın o zaman zorla gelmedi ya adam
                        adamın ipi belli sapı belli yalwararak geldi getirildi
                        tüm sorun o kel de kelllllllllllllllllllll
                        o gitsin bu kadaroya ekleme yapın bak neler oluyor
                        bize hücum futbolu sewen biri lazım
                        bakınız giray bulak,ersun yanal
                        tabi önce ziyayla beraber celelettin,ayman,hasan,çağdaş gitmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                        ne diyon ya sen ceyhunu savunuyon burda gökdeniz tartışılıyosa ondan daha fazla ceyhun tartışılmalı cehununyaptı bir olumlu hareketi gördünmü konuşma boşuna
                        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          osmanooo şimdi ali koç için bir konuşma hazırlıyormuş.
                          sadece ali icin segil adnana a kolot a hespine
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün sahada gol pası hariç ceyhun erişi gören varmı!!!

abii ceyhunu adam klusturdu... bak bende amatör futbolcuyum , bu futbolculuk psikolojisidir sen adam gibi oynarsin ama hoca seni neoldugu belirsiz sebeplerle hemde hayati maclarda kenarda oturturursa sende küsersin..ceyhuna laf yok... ziya yahudi gibi adamm
                            I Walk Alone

Yorum

• Ya bıktık artık, artık kulubü mü başka yere taşırlar ne yaparlar. Gelsin artık şu şampiyonluk, yoksa bu ömür böyle geçmeyecek.

Yorum

• Gökdeniz'i satmak demek bindiğin dalı kesmek demektir.Dalga mı geçiyorsunuz?
                                Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                                Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                                Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X