Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Türkiye Cumhuriyetinin 4 Büyük Takimindan birisi!
    Her Maca kazanmak icin cikar.
    Fenerbahce macida bu maclardan birisi.

Onlara gereginden fazla önem verip olduklarindan daha iyi göstermememiz lazim!

Onlara kisaca su Mesaji verelim yeter:
    Ölünüzü dirinizi, biz sizin hepinizi......... severiz
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılıyorum burda 50000 kişi önünde oynayacaklardı İzmir de 70000 kişi önünde oynayacak
      Ama kanka İzmir Atatürk stadı malum olimpiyat tarzı bir stad, koşu parkuru vs nedeniyle bayağı geniş. Bence Kadıköydeki atmosferi yakalayamayacaklardır bir de sanırım taraftarın geneli maça İzmir'den gideceği için pek organize olamazlar diye düşünüyorum.. Bakalım artık, öyle veya böyle yenmek zorundayız !
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama kanka İzmir Atatürk stadı malum olimpiyat tarzı bir stad, koşu parkuru vs nedeniyle bayağı geniş. Bence Kadıköydeki atmosferi yakalayamayacaklardır bir de sanırım taraftarın geneli maça İzmir'den gideceği için pek organize olamazlar diye düşünüyorum.. Bakalım artık, öyle veya böyle yenmek zorundayız !
        aynen katılıyorum. bide sonuçta yarı deplasman olayı sözkonusu...
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ben bu defansla gol yemeyeceğimizi zannetmiyorum... hepsi vasat ve yedek oyuncular... atacağımız goller maçı belirler.. yattaranın büyük maçlarda ve son zamanlardaki formsuzluğunu düşünürsek Gökdeniz ve Ceyhunun uzaktan şutları maçı belirler... Yattaranın bir avantajı var oda Tümerin ortaya çok kayması, Fenerin sol bekine kademede yardım edecek eleman olmayacak
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maç GÖKDENİZ ve YATTARA'nın maçı olacak onların performansı bizim durumumuzu belirler.Tabi TOLGA'da İNŞALLAH ii bir maç çıkartır

Yorum

• aslında bu futbolla pek fazla umutlu degılım o kadar iyi oynamıyoruz 1 gol attıktan sonra ne oluyorsa oluyor takım daha kotu oluyor ve kendı sahamıza haps oluyoruz ne kadar acı.Gerci fb macına baska havayla giriliyor o acıdan diger maclara gore daha iyi olacagız diye umut ediyorum.
              aynı zamanda fb bu sampiyonlu yolunda macında umarım çelme takıp sampiyonlugu tatırmayıp korku duygularını hissettirmeye devam ettiriz.
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerbahçe tarihinde ilk kez bu kadar anasının ak sütü gibi helal olan bir şampiyonluk alacak. ...
                Emrah, BJK-FB maçı sonrası aynı şey benim de aklımdan geçti. Türk futbolunun son 20 yılını iyi hatırlayan biri olarak, benim de gördüğüm en temiz FB şampiyonluğu olacak bu yılki. İş öyle bir hale geldi ki, mecvut şartlarda FB'nin saha dışı faktörleri lehine işletmesi imkansızdı bu sezon. Zaten bu kadar bağırıp çağırmalarının nedeni de bu. Ama FB bu sezon çok şanslıydı, zira karşısında ondan şampiyonluğu alabilecek bir rakip yoktu. Şu kötü BJK bile işi bu noktaya getirebildiğine göre, eli ayağı düzgün bir takım bu sene neler yapardı düşünün. Sene başında göreve gelse ve (biz beğenmesek bile) istediği adamları sene başında alabilse Ziya Doğan bile TS'u şampiyonluğa oynatabilirdi. Öyle bir lig idi bu seneki, bir daha şampiyonluk bu kadar kolay olur mu bilmiyorum.

FB maçına gelince. FB de o kadar kötü oynuyor ki, yenmemiz sürpriz olmaz. Ama sanırım bir şekilde yine kazanan FB olur.
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• yattara gökdeniz ersen umut ceyhun bu 5 hucumcuyla saha ya çıkmaz ziya çünkü ozaman bir ön libero 4 defans oynicakBusaydığım adamlar defansif katkısı yok olan adamlar dolayısıyla fb 3 kişiyle bile hucuma cıksa 3 e 5 karşılıcaz onları.hayatta çıkmaz ziya bide zaten kadroda 17 kişi olcak yedekler ahmet( kaleci) ömer rıza(forvet) cem demir(forvet) hasan üçüncü, hüseyin çimşir( aymanı oynatır herhalde tek libero oynarsa), mustafa keçeli..yani mümkün değil hüseyin çimşiri oynatmaması o yüzden gökdniz umut vceyhun ersen yattara bunlardan birisine kesik atascak büyük ihtiamlle ersen olcak bu ziye bu belli olmaz ceyhunada kesik atıp hasanla başlar.

Yorum

• budefa hakem karışmasın hakkıyla maç yönetsin ezelim onları. son maçlarda hep hakemlerle kazandılar. bütün türkiye gördü bunları.. hakemler olmasın bu fener bi hiç olur. çünkü onların ayakta dik durmasını kırılma noktalarında destek vererek hakemler sağlıyor. iddaa ediyorum hakemler adil olsun fener her sezon perişan duruma düşer
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bir yandan su EZIKLERI yenmemizi ve hadlerini bildirmemizi istiyorum!

Diger yandan ise aklima bizim YÜZSÜZ YÖNETICILER geliyor.
                      Onlari yensek herhalde siserler ve Kongreye gitmezler!

Eger kurtulusumuz Fenere yenilmekden geciyorsa varsin yenilelim!
                      Biz onlara cok yenildik ve cok yendik. Bu böyle devam edecek.

Bir Maglubiyet daha bizi yikmaz!
                      Gerekiyorsa 5, olmadi7, hic olmadi 10 Gol yiyelim ama LÜTFEN NURI VE SAZ EKIBINDEN KURTULALIM TANRIM!!!!!!!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• VALLA son sivas maçındaki kadro ii oynamıştı biraz fazla lakayıtlardı fener maçında aynı kadro biraz da ciddi oynarsa ve atak oynarsa fenern işi karşımızda zor..

işin fener kanadına gelince

ben bİ de buna takiorum
                        adamlarin o biçim kadrosu var hala zoraki şampiyon
                        o kadar vaatler 100. yıl falan die
                        yaa geçeceksin bu işleri azize kime ne anlatıon bi de hakem die ağlıolar
                        o hakemler size puanlar şampiyonluklar kazandırırken iiydi örnek mi ahan da burda: http://youtube.com/watch?v=IAeYAJeOlrw tıklayın görün

gün geldi devran dönü şimdi beşiktaşa puanlar (http://youtube.com/watch?v=ooQcX_bMVhM tıklayın görün) kazndırıo arkanızdan getirio şimdi neden ağlıonuz
                        burası türkiye ve maalesef bu işler böle
                        hak eden deil kim istenirse o şampiyon oluo
                        yani azize ağlama yavrum ağlama

Yorum

• tolga
                          ferhat-hüseyin-erdinç-çağdaş
                          hasan-ayman-cello
                          yattara-gökdeniz
                          umut

bu maçı alacak tek kadro kusura bakmayın biraz ziya hoca gibi kadro kurdum ama bu maça bu 11 ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum hücum çok iyi gol yemezsek rahat alabileceğimiz bir maç haydi trabzonspor bize şampiyonluğu ver bu maçı kazan başka birşey istemiyorum isterse ziya doğan 10 sene daha kalsın başımızda ama yen şu ezikleri bizim için, şehitlerimiz için, çocuklarımızın geleceği için ez şu ezikleri...
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• şu son beşiktaş maçını kazanamasaydılar ağlamaktan sular seller götürürdü etrafı. ama bejeke den 3 puanı alınca sesleri solukları kesildi nedense. epey zamandır ağlamalarına alışmıştık oysaki. ama yok. kazandıklarında herşey güllük gülistanlık. !
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• fb bu maça daha moralli çıkacak onlar için önemli maç,bizim için ise prestij açısından önemi fazla olan bi maç.bizim takım daha rahat olacak maçta iyi konsantre olursak bu maçı alırız.rakibin de eksikleri var.

Yorum

• hakemi unuttun saciiit. herzaman ki engel. bunlar normal futbolla maç alamazlar kolay kolay.
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X