Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özcan abi ekliyorum listeye
    Hadi eyvallah..

Yorum

• yattara ceyhun gökdeniz aynı anda oynarsa febe denen rezil takım hucuma çok adamlı çıkamayacaktır çekineceklerdir bu adamların hepsi tehlikeli o yüzden hucum ağırlıklı kadro febe yi sahasında kalmaya zorlayacaktır
      amma defans ağırlıklı çıkarsak febe takımı hucumu bilen oyunu yayan baskı kurabilen bi takım amansız ataklarla bize eninde sonuında gol atarlar o yüzdne bu maçta kesin çözüm hucum ağırlıklı çıkmak ulan ziya oku la şuraları da biraz taktik al bizden

Yorum

• Şahsen ben Gökdeniz ve Ceyhun'un diğer oyuncularımıza oranla ekstra motive olacaklarını düşünüyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şahsen ben Gökdeniz ve Ceyhun'un diğer oyuncularımıza oranla ekstra motive olacaklarını düşünüyorum...
          ceyhunun eztra motivasyonu zarar verici olabiliyor

Yorum

• Zamaninda Düsmani Denize dökmüsdük!

Simdi sira Fenerlileri Denize dökmekde!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fenerbahçe tarihinde ilk kez bu kadar anasının ak sütü gibi helal olan bir şampiyonluk alacak. BJK'nin ofsayt taktiği peşinde koştuğu, GS'nin Song'u kesip Emre'yi oynattığı, bizim "Amelespor"a döndüğümüz saçma-salak bir ligde Alex'le, Tucay'la, Aurello'yla, Tümer'le, Kezman'la futbol oynuyorlar. (Sanırım bizim hocamız sadece iyi oynadığı maçlarda Tuncay'a biraz tahammül edebilirdi) Gerçi bu hafta Kezman, Aurello ve muhtemelen Tuncay da olmayacak ama futbol ve MENTAL kalitesinin bizden üstün olduğunu düşündüğüm fb karşısında çok fazla şansımız olmadığını düşünüyorum. FB'yi yenerek şampiyonluk yarışında onlara çelme takmaktan büyük çok az keyif olur benim için, ama gerçeklerden de kaçılmıyor. Başlarında futbolu pek bilmese de haddini çok iyi bilip takımın temel taşlarıyla oynamayan bir hocaları var hiç değilse.

Umarım fb şampiyon olur, ama bize yenilerek...

Yorum

• İnşaallah Pazar günü İzmir de Trabzonspor rüzgarları esecek...
                Herkes bizden bahsedecek...
                İşte diyecekler...Şampiyon olması gereken takım bu...
                Ama şampiyon olacak takım da şu mağlup olan...

Önce yıllardır yenemediğimiz takımı yen Trabzonsporum...
                Sonra Bizlere yıllardır beklediğimiz şampiyonluğu yaşat Trabzonsporum...

Yorum

• izmir kesinleşti arkadaşlar

kaynak : tff web sitesi http://www.tff.org.tr/default.aspx?p...01&ftxtID=1259

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR A.Ş. İZMİR ATATÜRK 19:00
                  KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• acaba yenilsek ziyadan kurtulabilirmiyiz.ziyadan kurtarmak için yenilmek iyi olur derken rakibin fb olduğunu düşünüp neyapıp edip bu fistanlıları yenip azda olsa sevinebilmek istiyorum.
                    hasanzihnisancak

Yorum

• İzmir tarafsız saha gözüküyor, ama bizim takıma ve şehre çok daha uzak. feybe'ye avantaj oldu
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yenelim belki ücüncu oluruz
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İzmir tarafsız saha gözüküyor, ama bizim takıma ve şehre çok daha uzak. feybe'ye avantaj oldu
                          katılıyorum burda 50000 kişi önünde oynayacaklardı İzmir de 70000 kişi önünde oynayacak

Yorum

• ankaradan maça gidiyor muyuz bilen var mı???
                            üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• TRABZONSPOR camiası
                              bu maçın önemi büyük çok çok çok büyük
                              bizi adam saymayan küçük gören kendi forumlarında aşağılık kelimelerle yerden yere vuran fenerbahçe taraftarına TRABZONSPOR çelmesi nasıl olur göstermeli
                              inş. 100. yılındaki fenerbahçeyi yeneriz ve şampiyonluğu bizim maçta kaybettikleri 3 puandan kaybederler
                              hadi TSm şu 100. yılımız die yırtınan bütün kupaları alacaz deip elinde bi tek lig şampiyonluğu ihtimali kalan manevi değer olarak yönetimlerinn son yıllaRdaki ihracatlarıyla iyice türk futbolunn utanç kayanğı yüz karası olan fenerbahçeye gerçek bir TRABZON tokadı...hadi TSm
                              HADİ....

Yorum

• Bu maci ne yapip ne edip kazanmaliyiz..Futbolcularda ve ziyada gram onur varsa bunu yapmalilar..Rezil gecen bir sezonu unutturamazlar ama bu taraftari bir nebze sevindirmeliler..
                                İnsallah yeneriz ve bu 3 puanla fb sampiyonluktan olur...besiktasida sevmem cinconuda ama icimdeki fener nefreti bambaska..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X