Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    demeden demeye fark var. Acaba derbinin gerçek manasını bildiği için mi dedi(ki hiç tahmin etmiyorum) yoksa (aklı sıra) bizi küçümsemek için mi???
    dediğim gibi bende radyodan takip ettim maçı ama orda kullandığı tabirin altında bi art niyet göremedim ben. Yanlıs hatırlamıyorsam " Fenerbahçenin daha önünde 2 derby maçı var. Trabzonspor derby sayılmaz ama Büyük bir maç olacak" gibi bişey söyledi. Bilmiyorum yada ben temiz kalpliyim

Yorum

• F.Federasyonu 1.seçenek olarak hala izmirde duruyor
      oynanacak stad yok ben neden saha kapatmaya çevirdim diye kendi kendilerini yiyorlar
      ANKARADA hafta sonu 2 maç var bu yüzden ankarada olma ihtimali YOOK
      İzmirde Miting var ama maç cumartesi ve cuma ya alınabilir bu yüzden izmirde olma şansı var
      Bursa da BJK maçı var
      KAyseri bu hafta içerde oynayacak
      ANtalya bu hafta içerde
      geriye kalan seçnekler samsun,adana kocaeli falan sanmıyorum ki bu sehirlere versinler ankarada 2 maç var 1 stad 1 haftada 2 maç kaldıramaz bu yüzden izmir en ön planda ama f.f hala karar verememiş anlaşılan
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dediğim gibi bende radyodan takip ettim maçı ama orda kullandığı tabirin altında bi art niyet göremedim ben. Yanlıs hatırlamıyorsam " Fenerbahçenin daha önünde 2 derby maçı var. Trabzonspor derby sayılmaz ama Büyük bir maç olacak" gibi bişey söyledi. Bilmiyorum yada ben temiz kalpliyim
        Bana göre sen temiz kalplisin. Cocuklugumdan beri Trabzonspor'un Istanbul takimlari ile yaptigi maclar derbi oluyordu da son yillarda mi degisti.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

o sizin iyi niyetliliğiniz

itimatsızlık gibi olmasında ist.medyasından TRABZONSPOR ile alakalı olumlu biz söz dahi duysam dahi inanmam
          En son Yeliz tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 16:43.

Yorum

• İlk olarak aaaaa1 tarafından gönderildi
            hangi radyo ise mail atıp durumu bildirelim veya soralım bence .2sayfadır aynı konu
            Saka mi yapiyorsun?
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak aaaaa1 tarafından gönderildi
              hangi radyo ise mail atıp durumu bildirelim veya soralım bence .2sayfadır aynı konu
              yayıncı radyospor'du. Adamlara siz ne demek istediniz diye sorcak halimiz yok. Tabikide öyle demek istemedik Ts büyük klüptür iyidir güzeldir diye öveceklerdir. Müşteri Velinimettir en Nihayetinde.

Yorum

• sonuçu merakla bekliyorum... bence bu macı alcaz .... hemde 2-1 1996 nın aynısı olcak ama bu sefer yenen biz olcaz..

Yorum

o radyoyu bende dinliyordum "gerçi derbi sayılmaz ama büyük bir maç dedi" doğru bir tabir. derby tabiri aynı şehrin takımları arasında olur. çekememezlikle alakası yok bence.
                  kardeşim tama derbi olayı aynı şehrin takımları arasında oluyo haklısın ama şimdiye kadar derbi sayılıyodsuda bundan sonra neden derbi olmktan cıktı yenimi anladılar TRABZON'un istanbuldan ayrı bir şehir olduğunu?

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeşim tama derbi olayı aynı şehrin takımları arasında oluyo haklısın ama şimdiye kadar derbi sayılıyodsuda bundan sonra neden derbi olmktan cıktı yenimi anladılar TRABZON'un istanbuldan ayrı bir şehir olduğunu?
                    açıkcası renkdaş ben radyosporun Trabzonspor anLatımını seviyorum Trt Gibi Masal Radyoculuğu yapmıyor en azından. Uyuklamak zorunda kalmıyorum bende. Belkide anlatımını sevdiğim için Böyle düşünmedim Sizde haklı olabilirsiniz. Ama Bunda hangimizin düşüncesinin doğru olduğunu malesef öğrenemeyiz. İyi düşünelim iyi olsun ne diyeyim.

Yorum

• Forever TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forever TRABZONSPOR!!!!
                        Ohh yeesss

Bordo mavi sampiyon tirabzon

Seneye
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ankarada 2 maç var 1 stad 1 haftada 2 maç kaldıramaz bu yüzden izmir en ön planda ama f.f hala karar verememiş anlaşılan
                          Ankaraspor maçlarını Yenişehir Stadında oynuyor kardeş...

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ohh yeesss

Bordo mavi sampiyon tirabzon

Seneye
                            :tsmeşale: :tsmeşale:

Yorum

• Yahu hala bu haftanin fikstürünü belirlememisler ne bicum istur bu.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Fb-Ts maçı nerdE?Kocaeli werebilirLer miş ???
                                Bildiğime göre belli oldu mu ? neresi oldğ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X