İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
büyük bi ihtimal ankarada olur.İlk olarak LaZZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçı nerde tam olarak nerde..!Özkan SÜMER
Yorum
-
Aynen kardeşim haklısın...Ben izlemiyorum ama bi arkadaş dedi bana ondan duyudum ve TRABZONSPOR tarftarı olarak desteklemek lazım...O zaza işine gelince canı cehennemeİlk olarak fatihfan tarafından gönderildiARKADAŞLAR BİLMİYORUM İZLİYORMUSUNUZ AMA SHOWTV DE BAK KİM DANS EDİYOR DİYE BİR ÜNLÜ YARIŞMASI VAR..2006 BEST MODEL TURKİYE BİRİNCİSİ OLAN VE DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI İLK 5 ERKEĞİ ARASINDA GÖSTERİLEN FATİH CANSIZ BU YARIŞMADA..YARIŞMADA ONUN PROVA VTRSİNİ GÖSTERDİLER..İLGİMİ ÇEKEN ŞEY NE KADAR YAKIŞIKLI OLDUĞU DEĞİL ÜSTÜNDE TRANBZONSPOR FORMASI OLUŞUYDU..ZAZA DİYE Bİ HERİF VAR YARIŞMADA..BÜTÜN FENERLİLER ONUN ARKASINDA VE ADAMI BİRİNCİ YAPTILAR GEÇEN HAFTA..PEKİ YA BİZ TRABZONSPORLULAR OLARAK BU UŞAĞI YANLIZMI BIRAKICAZ??HAYIR!!!!
En son Kaya tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 16:06.
Yorum
-
ya arkadaşlar boşverin bunları her sezon aynı biz konuşuyoruz konuşuyoruz adamlar trabzondada kendi sahalarındada yenip gidiyorlar bırakın bu işleri inş fenere yenilmeyiz ama adamlar yenecek bizi gerçekçi olalımtrabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde antistanbul.....
Yorum
-
kişilik olarak beğenmesemde yorumlarını devamlı takip ediyor ve beğeniyorum ibzolistİlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de izlemiyorum burda öğrendim hayatta yapmadığım şeyi yapacağım cuma günü
Bordomavi.net
Yorum
-
ne has olurİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0-0 devam eden maçta Keçeli oyuna girer d.k 90 da topu 90 a gönderir
6 sezonluk bi aranın ardından Trabzonspor F.b yi deplasmanda yener
olmaz olmaz demeyelim aynı keçeli değilmiydi denizlideyken fbyi şampiyonluktan eden golü atan
Yorum
-
bu siteye üye olduğum andan beri hep senden güzel bir iki söz duymak görmek için bekledim griffin , sonunda buna nail oldum saolasın , inan bana bundan böyle çok çalışacağım ve kişilik olarak da kendimi sana sevdireceğim , şimdi müsadenle ben çalışmaya başlıyacağım akabinde göstereceğimİlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekişilik olarak beğenmesemde yorumlarını devamlı takip ediyor ve beğeniyorum ibzolist
şampiyonluk gerçekti hayal oldu...
Yorum
-
o radyoyu bende dinliyordum "gerçi derbi sayılmaz ama büyük bir maç dedi" doğru bir tabir. derby tabiri aynı şehrin takımları arasında olur. çekememezlikle alakası yok bence.İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu diyenler TRABZON ve TRABZONSPOR'u çekemeyen insanlar topluluğu onları muhattap almak bile bence çok yanlış.TRABZONSPOR'un büyüklüğü lafla olmuyo acsınlar bilgisayarlarını googleye girip TRABZONSPOR yazmaları yeterlidir..Alayına İsyan ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR!!!
Yorum
-
Ceza sahasi disinda faul bile olmayan bir pozisyonda penalti düdügü calarsa ve penaltidan gol yersen elbette kaybedersin.İlk olarak yologlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar boşverin bunları her sezon aynı biz konuşuyoruz konuşuyoruz adamlar trabzondada kendi sahalarındada yenip gidiyorlar bırakın bu işleri inş fenere yenilmeyiz ama adamlar yenecek bizi gerçekçi olalım
2 Golü de ofsayttan atarsan ve bu iki golü satilmis hakem kabul ederse elbette kaybedersin.
Gole giden oyuncumuzu düsürdükleri zaman penalti düdügü calmazsa elbette yenilirsin. Bunun gibi bir sürü seyler. Son yillarda bizi hep hakemler ile yendiler.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
rica ederim ibzolist ben insanlara değer vermeyi seven biriyim önyargılarımın esiri olmamaya çalışıyorum yeter ki sevgi saygı ve dostluk çerçevesinde olsun herşey çalışmalarında kolaylıklar diliyorumİlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu siteye üye olduğum andan beri hep senden güzel bir iki söz duymak görmek için bekledim griffin , sonunda buna nail oldum saolasın , inan bana bundan böyle çok çalışacağım ve kişilik olarak da kendimi sana sevdireceğim , şimdi müsadenle ben çalışmaya başlıyacağım akabinde göstereceğimBordomavi.net
Yorum
-
demeden demeye fark var. Acaba derbinin gerçek manasını bildiği için mi dedi(ki hiç tahmin etmiyorum) yoksa (aklı sıra) bizi küçümsemek için mi???İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo radyoyu bende dinliyordum "gerçi derbi sayılmaz ama büyük bir maç dedi" doğru bir tabir. derby tabiri aynı şehrin takımları arasında olur. çekememezlikle alakası yok bence.
Yorum
-
Cekememezlik ile alakasi var sevgili renkdas. Eskiden 4 Takimin birbirleri ile yaptiklari maclara hep derbi denirdi. Gazetelerde tv lerde bu hep böyleydi. Her ne hikmetse son yillarda "Ayni sehrin iki takimi arasinda yapilan maclara derbi denir" zirvasi cikti. Ben eskiden hatirliyorum da Trabzonspor'un 3 Istanbul takimlari ile yapacagi mac öncesinde gazetelerde ve tv lerde "Büyük derbiye 2 gün kaldi" "Derbinin galibini forvetler belirleyecek" seklinde haberler yazilir ve söylenirdi. Ayni sehirin takimi söylemleri sonradan cikti. Amac ise, Derbi kavraminin Trabzonspor'a yakistirilmayarak onu kücültmeye calismak. Yani Trabzonspor Rizespor ile oynadigi zaman derbi olacak. Anlayin iste amac Trabzonspor'u kücültmeye calismak. Bu mac kesinlikle derbidir. Eskiden beri derbiydi ama son yillarda siradan mac sayiliyor. 40 Yillik köye yeni adet gibi bir sey oldu bu.İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo radyoyu bende dinliyordum "gerçi derbi sayılmaz ama büyük bir maç dedi" doğru bir tabir. derby tabiri aynı şehrin takımları arasında olur. çekememezlikle alakası yok bence.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum