Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    feneri yensek ne olacakkı ne kzanacaz sankı bır radyoda bjk fener macını anlatar spker dedıkı "gerıkalan haftalarda fener 2 derbıdaha oynayacak gerci trabzon macına derbı dıyemeyız orta bır mac olacak " dedı bır sure sessızlık oldu ve ve aynı spıker kıvırdı ve sadece ıstanbul derbısı dedı :@
    böyle şeyler ne kadar büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor bence.

Yorum

• İlk olarak LaZZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fener maçı nerde tam olarak nerde..!
      büyük bi ihtimal ankarada olur.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fatihfan tarafından gönderildi
        ARKADAŞLAR BİLMİYORUM İZLİYORMUSUNUZ AMA SHOWTV DE BAK KİM DANS EDİYOR DİYE BİR ÜNLÜ YARIŞMASI VAR..2006 BEST MODEL TURKİYE BİRİNCİSİ OLAN VE DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI İLK 5 ERKEĞİ ARASINDA GÖSTERİLEN FATİH CANSIZ BU YARIŞMADA..YARIŞMADA ONUN PROVA VTRSİNİ GÖSTERDİLER..İLGİMİ ÇEKEN ŞEY NE KADAR YAKIŞIKLI OLDUĞU DEĞİL ÜSTÜNDE TRANBZONSPOR FORMASI OLUŞUYDU..ZAZA DİYE Bİ HERİF VAR YARIŞMADA..BÜTÜN FENERLİLER ONUN ARKASINDA VE ADAMI BİRİNCİ YAPTILAR GEÇEN HAFTA..PEKİ YA BİZ TRABZONSPORLULAR OLARAK BU UŞAĞI YANLIZMI BIRAKICAZ??HAYIR!!!!
        Aynen kardeşim haklısın...Ben izlemiyorum ama bi arkadaş dedi bana ondan duyudum ve TRABZONSPOR tarftarı olarak desteklemek lazım...O zaza işine gelince canı cehenneme
        En son Kaya tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 16:06.

Yorum

• ya arkadaşlar boşverin bunları her sezon aynı biz konuşuyoruz konuşuyoruz adamlar trabzondada kendi sahalarındada yenip gidiyorlar bırakın bu işleri inş fenere yenilmeyiz ama adamlar yenecek bizi gerçekçi olalım
          trabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde antistanbul.....

Yorum

• ben de izlemiyorum burda öğrendim hayatta yapmadığım şeyi yapacağım cuma günü
            şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben de izlemiyorum burda öğrendim hayatta yapmadığım şeyi yapacağım cuma günü
              kişilik olarak beğenmesemde yorumlarını devamlı takip ediyor ve beğeniyorum ibzolist
              Bordomavi.net

Yorum

• 0-0 devam eden maçta Keçeli oyuna girer d.k 90 da topu 90 a gönderir
                6 sezonluk bi aranın ardından Trabzonspor F.b yi deplasmanda yener

Yorum

• @champions...Neden olmasın
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    0-0 devam eden maçta Keçeli oyuna girer d.k 90 da topu 90 a gönderir
                    6 sezonluk bi aranın ardından Trabzonspor F.b yi deplasmanda yener
                    ne has olur
                    olmaz olmaz demeyelim aynı keçeli değilmiydi denizlideyken fbyi şampiyonluktan eden golü atan

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kişilik olarak beğenmesemde yorumlarını devamlı takip ediyor ve beğeniyorum ibzolist
                      bu siteye üye olduğum andan beri hep senden güzel bir iki söz duymak görmek için bekledim griffin , sonunda buna nail oldum saolasın , inan bana bundan böyle çok çalışacağım ve kişilik olarak da kendimi sana sevdireceğim , şimdi müsadenle ben çalışmaya başlıyacağım akabinde göstereceğim
                      şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onu diyenler TRABZON ve TRABZONSPOR'u çekemeyen insanlar topluluğu onları muhattap almak bile bence çok yanlış.TRABZONSPOR'un büyüklüğü lafla olmuyo acsınlar bilgisayarlarını googleye girip TRABZONSPOR yazmaları yeterlidir..Alayına İsyan ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR!!!
                        o radyoyu bende dinliyordum "gerçi derbi sayılmaz ama büyük bir maç dedi" doğru bir tabir. derby tabiri aynı şehrin takımları arasında olur. çekememezlikle alakası yok bence.

Yorum

• İlk olarak yologlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya arkadaşlar boşverin bunları her sezon aynı biz konuşuyoruz konuşuyoruz adamlar trabzondada kendi sahalarındada yenip gidiyorlar bırakın bu işleri inş fenere yenilmeyiz ama adamlar yenecek bizi gerçekçi olalım
                          Ceza sahasi disinda faul bile olmayan bir pozisyonda penalti düdügü calarsa ve penaltidan gol yersen elbette kaybedersin.
                          2 Golü de ofsayttan atarsan ve bu iki golü satilmis hakem kabul ederse elbette kaybedersin.
                          Gole giden oyuncumuzu düsürdükleri zaman penalti düdügü calmazsa elbette yenilirsin. Bunun gibi bir sürü seyler. Son yillarda bizi hep hakemler ile yendiler.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu siteye üye olduğum andan beri hep senden güzel bir iki söz duymak görmek için bekledim griffin , sonunda buna nail oldum saolasın , inan bana bundan böyle çok çalışacağım ve kişilik olarak da kendimi sana sevdireceğim , şimdi müsadenle ben çalışmaya başlıyacağım akabinde göstereceğim
                            rica ederim ibzolist ben insanlara değer vermeyi seven biriyim önyargılarımın esiri olmamaya çalışıyorum yeter ki sevgi saygı ve dostluk çerçevesinde olsun herşey çalışmalarında kolaylıklar diliyorum
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o radyoyu bende dinliyordum "gerçi derbi sayılmaz ama büyük bir maç dedi" doğru bir tabir. derby tabiri aynı şehrin takımları arasında olur. çekememezlikle alakası yok bence.
                              demeden demeye fark var. Acaba derbinin gerçek manasını bildiği için mi dedi(ki hiç tahmin etmiyorum) yoksa (aklı sıra) bizi küçümsemek için mi???

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cekememezlik ile alakasi var sevgili renkdas. Eskiden 4 Takimin birbirleri ile yaptiklari maclara hep derbi denirdi. Gazetelerde tv lerde bu hep böyleydi. Her ne hikmetse son yillarda "Ayni sehrin iki takimi arasinda yapilan maclara derbi denir" zirvasi cikti. Ben eskiden hatirliyorum da Trabzonspor'un 3 Istanbul takimlari ile yapacagi mac öncesinde gazetelerde ve tv lerde "Büyük derbiye 2 gün kaldi" "Derbinin galibini forvetler belirleyecek" seklinde haberler yazilir ve söylenirdi. Ayni sehirin takimi söylemleri sonradan cikti. Amac ise, Derbi kavraminin Trabzonspor'a yakistirilmayarak onu kücültmeye calismak. Yani Trabzonspor Rizespor ile oynadigi zaman derbi olacak. Anlayin iste amac Trabzonspor'u kücültmeye calismak. Bu mac kesinlikle derbidir. Eskiden beri derbiydi ama son yillarda siradan mac sayiliyor. 40 Yillik köye yeni adet gibi bir sey oldu bu.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X