Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim için fener olmasında kim olursa olsun fenerbahçe ayrı diger iki istanbul takımı ayrı digerlerinide sevmem ama fenerden tiksindigim kadar tiksinmem fener olacagına beşiktaş olsun

Yorum

• asıl feneri bi kenara bırakın yunanistan a verilen cezaya bakın tam komedi

Yorum

• Sezonun İstanbul ayağındaki son maç olması nedeniyle, İstanbul'da ikamet eden arkadaşlarımın adına üzüntü verici bir durum olsa gerek...

Bu kararın değişeceğini sanmıyorum... Ligin şampiyonunu sezon öncesi belliydi, şimdiyse yazılan senaryo oynanıyor...

@muhalif (Cenk) kulakların çınlasın. Kaz ay önce bjk.nın şampiyon olacağını yazmıştık

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezonun İstanbul ayağındaki son maç olması nedeniyle, İstanbul'da ikamet eden arkadaşlarımın adına üzüntü verici bir durum olsa gerek...

Bu kararın değişeceğini sanmıyorum... Ligin şampiyonunu sezon öncesi belliydi, şimdiyse yazılan senaryo oynanıyor...

@muhalif (Cenk) kulakların çınlasın. Kaz ay önce bjk.nın şampiyon olacağını yazmıştık
          istanbul ayağı dedinde... ikinci ligden bu sene iki seyircisiz takımm gelecek tek faydası 1 maç fazla trübünlerde olacagız keşke malatya gelseydi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu maçı alacağız
            üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• Tahkım cezaları dusurur. bundan onca oldugu gıbı.

Yorum

• >Tahkima güvenim yok ..cezalarin hebsini düsürür
                Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• İnşallah yeneriz.Hakkımızla yendiğimiz sürece kim şampiyon olmuış umurumda değil.Ama yenebilceğimizi sanmıyorum.

Yorum

• Belli olmaz düsürürler ama 1 mac seyircisiz cezayi geri cekeceklerini sanmiyorum gecen sezonda ligin sonuna dogru ezikler ankarasporla kendi sahasinda seyircisiz oynamisti itirazlarina ragmen, mac seyircisiz oynanir diye düsünüyorum bu beni cok üzdü.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• seyırcısız oynanırsa,onları sampıyonlukdan ettıgımız macdakı fblılerın yuzunu nasıl gorecez
                      marcoda oynasın,seyırcıde olsun..
                      ama mumkunse lig tv kablolarını kesmesın adiler
                      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• tahkimden döüncek cezalar ali koç la aziz in cezaları yarıya iner onlar aurelio ya bence az bile verildi arkadan adama ölümüne saldırıyo sahasıda kapalı
                        aurelio adam olsaydı vatandaşı ola bi oyuncuya arkadan saldırmazdı brezilyalılar böyle şeref yoksunu oluyorlar işte onlar ordayken bide ben olaydım aurelionun yanında da ben de ricardinho nun intikamını alırdım nefret ediorum bu adamdan :@

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam premierlig de kalmadıki 1. belli 2. belli 3.belli 4.belli 5. kim olayı yaşanıyor yeni bir lig bulmak lazım
                          Ispanya liginde Sevilla'ya destek verebilirsiniz.

Yorum

• FENER ACI VAR MI?Tarih: 01.05.2007, 10:18:03 (1388 okuma)
                            Trabzonspor camiası ne 96’yı ne de 2005’i unuttu

TOKAT CANIMIZI YAKTI
                            Trabzonspor tarihinde F.Bahçe ile oynanan üç maç var ki Bordo-Mavili camia bu maçları hala unutamadı. 5 Mayıs 1996’da A.Aker’de oynanan ve Metin Tokat’ın yönettiği 30. hafta mücadelesini F.Bahçe zamanın başkanı Ali Şen’in saha dışı oyunlarıyla 2-1 kazanıp şampiyonluğu resmen bu büyük camianın elinden almıştı. 2005 de bu kez aynı senaryo Levent Bıçakçı federasyonu zamanında uygulamaya konuldu.

PAPİLA SAHNE ALDI
                            İstanbul’da oynanan ve Cem Papila’nın yönettiği kritik maçta Trabzonspor’un hakkı gasp edilmiş verilmeyen penaltısı ve ofsayttan yediği gollerle sahadan yenik ayrılmıştı. Bir sezon sonra bu kez Metin Tokat sahneye çıktı. Maç 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle devam ederken Fatih Tekke’ye yüzde yüz yapılmış bir penaltı verilmeyerek maç daha sonra atılan golle 2-2 berabere bitirilmişti. İşte bu Fener bugün hak arıyor!

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• FENER ACI VAR MI?Tarih: 01.05.2007, 10:18:03 (1388 okuma)
                              Trabzonspor camiası ne 96’yı ne de 2005’i unuttu

TOKAT CANIMIZI YAKTI
                              Trabzonspor tarihinde F.Bahçe ile oynanan üç maç var ki Bordo-Mavili camia bu maçları hala unutamadı. 5 Mayıs 1996’da A.Aker’de oynanan ve Metin Tokat’ın yönettiği 30. hafta mücadelesini F.Bahçe zamanın başkanı Ali Şen’in saha dışı oyunlarıyla 2-1 kazanıp şampiyonluğu resmen bu büyük camianın elinden almıştı. 2005 de bu kez aynı senaryo Levent Bıçakçı federasyonu zamanında uygulamaya konuldu.

PAPİLA SAHNE ALDI
                              İstanbul’da oynanan ve Cem Papila’nın yönettiği kritik maçta Trabzonspor’un hakkı gasp edilmiş verilmeyen penaltısı ve ofsayttan yediği gollerle sahadan yenik ayrılmıştı. Bir sezon sonra bu kez Metin Tokat sahneye çıktı. Maç 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle devam ederken Fatih Tekke’ye yüzde yüz yapılmış bir penaltı verilmeyerek maç daha sonra atılan golle 2-2 berabere bitirilmişti. İşte bu Fener bugün hak arıyor!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bana kalırsa fb ye verilen bu cezalar yine fb nin işine yarayacak , kendi taraftarlarını ateşlendirmekten başka bir işe yaramayacak çünkü onlarda çoktan beridir şampiyonluktan umutlarını kesmişlerdi ...
                                federasyon cincon maçındaki bşk taraftarına ve kulubüne neden aynı hassasiyeti göstermedi ben de ona kızıyorum ,, olan gene bize olacak arada biz kaynayacağız 23 sene kaynadığımız gibi
                                şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X