Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bencede çok ilginç...Ama bu verilen ceza fenere çok az onları şampiyonluktan biz etmeliyiz..Bu hafta bjk ile berabere kalsınlart haftaya feneri biz yenelim...96 için 2005 için...Önemini yitirdiğine inananan herke z
    için yenelim...
    SEMİH KARDEŞİM CANIMSIN AL BENDENDE O KADAR.BENİMDE TEK İSTEDİĞİM ONLARI ŞAMPİYONLUKTAN EDENİN BİZ OLMASI DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUN SAĞOL VAROL.İNŞALLAH İSTEKLERİMİZ KABUL OLUR BİZİM TAKIM BU SEFERLİK BİZİ MAHÇUP ETMEZ.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fb yönetimi itirazda bulunacakmış.Bence bu cezalar yarı yarıya iner...
      FB nin 1 maçlık seyircisiz maçı yarım maça indirildi.
      yarı yarıya inecekya.MAÇIN 2.yarısı seyircili.
      FB ye üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor,Onlara dua ediyorum.
      "Allah seni daha beter etsin FB"
      SON 10 yılda 3 tane Şampiyonluğumuzu gasbeden bir takıma bile dua ediyorum görüyorsunuz.
      İnşallah KADIKÖYDE FB yi yenip hem kötü günlere son vereceğiz,Hemde kaç senenin acısını jemde kadıköyde çıkartacağız.
      Ziya Doğan a zerre kadar güvenmiyorum.Ama Tüm hedefler bitince İstemeyerekte olsa takımı ideale yakın oynatmaya başladı tek güvencem bu,
      FB maçı deyipte 10 kişi ile defans çıkarsa bilemem.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• ağlayın ezikler ağlayın...
        ben çok ağladım..
        allah beter etsin..

adaletin bir gün herkese lazım olacağını düşünmeden haksız şekilde 3 şampiyonluğumuzu tam anlamı ile gasp ederken hesap edecektiniz bunları.

şampiyonluğu gasp ettikten sonra eziklerin şahı ali şen hiç yüzü kızarmadan çıkıp bu şampiyonluk sahada parreira ve futbolcuların değil, benim başarımdır derken kıs kıs gülenler bugün ağlama hakkına sahip değiller.

tarihinde tertemiz denecek başarısı neredeyse olmayanlar kimseden şikayet edemezler. keser döner sap döner, gün döner hesap döner.

allah bin beter etsin.
        ağlama duvarına gidin.. belki derdinizi dinler...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ağlayın ezikler ağlayın...
          ben çok ağladım..
          allah beter etsin..

adaletin bir gün herkese lazım olacağını düşünmeden haksız şekilde 3 şampiyonluğumuzu tam anlamı ile gasp ederken hesap edecektiniz bunları.

şampiyonluğu gasp ettikten sonra eziklerin şahı ali şen hiç yüzü kızarmadan çıkıp bu şampiyonluk sahada parreira ve futbolcuların değil, benim başarımdır derken kıs kıs gülenler bugün ağlama hakkına sahip değiller.

tarihinde tertemiz denecek başarısı neredeyse olmayanlar kimseden şikayet edemezler. keser döner sap döner, gün döner hesap döner.

allah bin beter etsin.
          ağlama duvarına gidin.. belki derdinizi dinler...

istanbuldaki taraftarlarımız için üzücü bir durum olsada her nerde ne şekilde oynanırsa oynansın yendiğimiz zaman seyirci faktörü o kadar önemli olmayacaktır.(eziklerin ezilmiş yüzlerini görmek büyük mutluluk verecek olsada)

Yorum

• İstanbul'da ki taraftarlarımız için üzüldüm sadece.
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• seyircili yada seyircisiz yenelim o yeter yendikten sonrada görebilecegim cok yüz var
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstanbul'da ki taraftarlarımız için üzüldüm sadece.
                Bizim için üzülmyein biz bir yolunu bulur gene yapacağımızı yaparız
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bi yönden iyi fenere göre seyircisiz daha fazla maç yaptık osasuna ve ankara maçları yenilmedikte her iki maçtada, hatta birinde fazlasıyla çoştu bizimkiler(ankara maçı), ama tahkim kurulunun bu kararları yarı yarıya indireceğini düşünüyorum
                  abi insallah indirmez ama bizim icin fenerin taraftarsız olusu daha avantajlı belki yeneriz 3 derbisi var illaki birine yenilcek bence a yenilcek cunku bjk gs ye bakınca biz daha rahatız bizim iddiamız yok cunku tahat olcaz ve yenecezzz!!
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Tahkim bence maçı seyircisizden tarafsız sahaya çevirecek. Artık şans hangi şehirdeki taraftarımıza gülecek bakalım.
                    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi insallah indirmez ama bizim icin fenerin taraftarsız olusu daha avantajlı belki yeneriz 3 derbisi var illaki birine yenilcek bence a yenilcek cunku bjk gs ye bakınca biz daha rahatız bizim iddiamız yok cunku tahat olcaz ve yenecezzz!!
                      çoçuktan al haberi derler inşallah dayımoğlu, dedğin ve istedğin gibi olur bordoooo
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        seyircili yada seyircisiz yenelim o yeter yendikten sonrada görebilecegim cok yüz var
                        ya lutfen bole yapmayın tmm ziya hocanın bazı hataları var ama bizi 14 den alıp 5 e getirdi lazaroni kalsa daha iyimi olurdu simdi düsmeme seyleri yapıoduk plan o yzuden bosverin ben buyuk fanatigim ama ziya hoca iyi bir hoca bana gore
                        #7Miroslaw Szymkowiak
                        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çoçuktan al haberi derler inşallah dayımoğlu, dedğin ve istedğin gibi olur bordoooo
                          saol abi ama bunlar gercekler
                          #7Miroslaw Szymkowiak
                          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• uefaya gitmemiz lazımm
                            #7Miroslaw Szymkowiak
                            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• keşke yenelim sonra yüz buluruz bi uğraşmak için yeterki yenelim
                              [ille d' 7]

Yorum

• bu seyırcısız oynama olayına karsıyım ben bu ne ya futbol gösteri oyunu ama sen ınsanları bundan yoksun bırakıyon macın tadı tuzu olmuyo bole kım olursa olsun seyırcısız oynamaya karsıyım azızeye sıra gelınce ben olsam onu bırak 1 sene omur boyu tırbune almam adam baskan olduktan sonra turk futbolunu ne kadar cırkınlestırdı ama adam ole zaten terör orgutlerıne sılah satan adamdan ne beklersız
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X