Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya lutfen bole yapmayın tmm ziya hocanın bazı hataları var ama bizi 14 den alıp 5 e getirdi lazaroni kalsa daha iyimi olurdu simdi düsmeme seyleri yapıoduk plan o yzuden bosverin ben buyuk fanatigim ama ziya hoca iyi bir hoca bana gore

ben ziyayla ilgili bişe yazmadım ki yenersek görecegim çok fazla yüz var derken eziklerden bahsediyorum yanlış anlama oldu sanırım
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya lutfen bole yapmayın tmm ziya hocanın bazı hataları var ama bizi 14 den alıp 5 e getirdi lazaroni kalsa daha iyimi olurdu simdi düsmeme seyleri yapıoduk plan o yzuden bosverin ben buyuk fanatigim ama ziya hoca iyi bir hoca bana gore
      kardes bılmem gereken sey su trabzonsporun forması bu lıgde 50 puan alır bunun ıcın hocaya gerek yok
      !

Yorum

• çok isteriz ama benim bildiğim biz tüm kritik maçları fenere hedşye ederiz böyle güzel bi tepsinin içinde

Yorum

• bjk nin şampiyonluğu söz konusu olduğu için maç çok daha gergin geçeçek
          ahhh 96 ahh
          o yılların hesabı her sene sorulmaz mı bu eziklerden
          ......mutedil dalgalı..
          fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Fenerbahçe'den '1907 Rakısı'

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 100. yılını kutlama etkinikleri kapsamında üretilecek ''1907 Rakısı'', haziran ayında satışa sunulacak.

bizim maçtan sonra da "1907 selpağı" çıkarırlar artık.
            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• bu karar tahkimden döner =)

Yorum

• birileri ağlıyomuş galiba!

Yorum

• İlk olarak tomar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birileri ağlıyomuş galiba!
                  emzikleri verin ozmaan

bu maci alalim uefa umrumda degil.......
                  https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                  I never forgive, I never forget..

Yorum

• uefa dıye bısey yok .....untun bunu ...uefa dan acıklama var ...zıya doganın calıstırdıgı hıc bır kulup uefa kupasına alınmayacaktır dıyor adamlar ....

....uefanın kalıtesını dusuremeyız dıyorlar....trabzonspor onumuzdekı yıl zıya doğan la devam ederse uefaya katılma hakkını elde etse bıle alamayız dıye acıklama yaptılar....valla

......fenerı yenelım yeter .....varmı fener galıbıyetı ıle tatmın olmayac olan ....

....bırakalım uefayı da bu zıyada nasıl kurtuluruz ona bakalım.....zıya yı gondermek uefaya katılamaktan daha buyuk bır basarıdır trabzonspor tarıhı için........................
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Feneri yenip şampiyonluktan edelimde bu sene bi kerede olsun yüzümüz gülsün..
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• keşke seyircli olsa..olası bir galibiyetimizde bahaneleri hazırr
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• seyirzisiz maç ne demek yaaaaaaaaaaaaa ne kadar saçma ceza o

55 bin ezxk önünde yenme zevkimizi aldıalr kim ödeyecek bunun hesabını
                          artı şimdi daha zor yenmemiz çünkü ziyanın sesini çok duyacak futbolcular
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• bizim sonyıllardaki şampiyonluklarımıza dinamit koyan diğer takım olan galatasaray aradan çıkarsa çok üzüleceğim... bize en az zararı olan takım şamp olsun... ilk 4 te yani vitrinde olmak için kazanmalıyız
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Insan olmayi ögrenselerdi. Futbolu hayvanlar degil insanlar seyrediyor. Adam gibi mac seyretselerdi de seyircisiz oynama cezasi almasalardi. Beter olsunlar. Her zaman para yedirdikleri serefini satan hakemlere yine para yedirsinler, belki seyircili oynama konusunda bir kiyak yapabilirler. Hani araya adam koyma, tanidik ahbap cavus hesabi. Nasil olsa fe-be, satilik insanlari satin almayi ve ara sira kendisini de satmaya alismis.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim sonyıllardaki şampiyonluklarımıza dinamit koyan diğer takım olan galatasaray aradan çıkarsa çok üzüleceğim...
                                Kesinlikle ....
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X