Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belki baslik kapanir; sunu söylemeden gecmeyeyim:

Kimse ama kimse, bu seneki rezillikleri bir Fenerbahce maci galibiyetiyle unutturacagini sanmasin. Trabzonspor'a tarihinin en kötü, en rezil dönemini yasatanlarin diyeti alti üstü bir mac OLAMAZ!

Asil bunu unutmayalim, unutturmayalim.
    kesinlikle katılıyorum .. asıl unutulmaması gereken unutturulmaması gereken ................
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• unutmadık elbet.. lakin bu sene yaşanan kepazeliğe fener maçı dahi panzehir olamaz..

Yorum

• İlerde Fenerbahçe-TRABZONSPOR maçı başlığı olarak değiştirilecek bildiğim kadarıyla
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• biz yenelimde, ister sampiuyon olsunlar ister olmasinlar. Sanki Bjk onlardan dahami iyi.
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Fenerin şampiyon olamamasından doğacak zevki biz feneri şampiyonluktan ederek yaşıyalım.
            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Ne bu kadroda nede teknik heyette arzularımıza beklentilerimize cevap verecek ruh,kalite,mentalite yok.O yüzden bu başlık altında yazacaklarımız akıntıya kürek çekmek gibi birşey.Ama madem açılmış birkaç satırda biz ekleyelim.
              Avrupa'ya gitmek için sadece bir maç kazanması gereken futbolcu grubu bu kolay hedefi imkansıza dönüştürmüş ! Şimdi bunlar hangi hırsla,ne gibi bir amaçla ezeli ve ebedi rakibini saf dışı bırakacak ? Hem kazansak ne olacak ki ? Rakiplerimizin aralarında o iğrenç renkleri dışında pek fark göremiyorum.Hangisi şampiyonlukta rakibimiz olsa aynı şeyi yapardı,bundan sonrada yapar.Zerre kadar şüphem yok.
              Bunları yazarken sakın ha kazanmayı istemediğim düşünülmesin.O kadar çok istiyorum ki keşke T.D.ve futbolcularda aynı derecede istesede kazansak...
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yine bir satilmis hakeme para yedirirler kesin. Ceza sahasi disinda satilmamis her hakemin faul bile vermeyecegi bir pozisyondan penalti yemistik. Hala unutmuyorum.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Artik Kadiköy'de kazanmanin zamani geldi! Cikip TRABZONSPOR gibi oynayip bu adileri sampiyonluktan etmeliyiz, bu sezon cektiklerimiz yetti artik, bir kerede güldürün yüzümüzü!!!

Yorum

• farkları ne ki

bjk çapulcularının avni aker yakınındaki kahvehaneye saldırmalarını,
                    gs pisliklerinin fatih tekke ye küfürlerini unutmamalısınız.bırakalım sadece fb düşmanlığını.hepsi birbirinden beter..
                    TRABZON

Yorum

• kontra atak futbolu oynamassak kazanırız.. eziklere HADDİNİ gösteririz
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• gercekten haklisin kardesim...

Bu maci yenip onlarin 100'uncu yili altust edelim... Nasil olmasa BJK, ve GS ile maclarida var ama bizden bir darbe cok super olur!

Yorum

• Arkadaslar.

Olayi bir Intikamdan cok bir DARBE olarak görelim.

Hemde az buz degil.
                          DERIN DARBE!

Bu Hafta belki Liderligi kaptiracaklar ama yinede Sampiyonluk sanslari sürecek.
                          Umarim biz onlari yenip (en azindan onlara yenilmeyib) onlara cok büyük bir Darbe vurmus olacagiz ve Insallah Sampiyonlukdan edecegiz!

Sezon basinda Taraftarlarina verdikleri sözlerin altinda ezilecekler ve inaniyorumki bu Darbeyi asla unutmayacaklar!

Biz belki 96'yi birgün unuturuz ama onlar 100. Yillarinda Sampiyon olamamanin acisini asla unutamazlar

Verdikleri sözlerin altinda ezilir ve Insallah Türk Futbolunun yakasindan düserler.

Hem olay sadece 1996 degil!
                          2005 daha cook taze ve hafizalarimizda degilmi?

Birde sirf bize yapilan haksizliklari görmemeliyiz!
                          Kaac Takimin haklarini gasp etti bunlar?
                          Sayizis!!!!

Bunlarada seyirci kalamayiz!

Kim Sampiyon olursa olsun. Umurumda degil!

Yeterki EZIKBAHCE OLMASIN!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İnşallah..
                            Doğru mu yanlış mı düşünüyorum ama benim için TSL nezdinde iki temel düşünce ana hatları teşkil eder.

1- Trabzon Şampiyon olsun da gerisi hikaye..
                            2- fener şampiyon olmasın da kim olursa olsun..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Şu andan itibaren mevcut yönetimin bırakıp gitmesi inanın benim için fener galibiyetinden çok daha anlamalı ve önemli olacaktır
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu andan itibaren mevcut yönetimin bırakıp gitmesi inanın benim için fener galibiyetinden çok daha anlamalı ve önemli olacaktır

Bak bu herseyin önüne gecer!
                                Hatta Cumhurbaskanligi seciminin dahi önüne gecer

Ama nerede onlarda bu asalet
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X