Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amaaa işin ucunda herşeyden önce kimle oynarsa oynasın Trabzonspor galibiyeti var. İşin bizi en çok ilgilendiren kısmı budur. Ondan sonra kime yarar kim ne eder zararı yararı kime dokunur onlar düşünsün, fener de beter olsun ayrı konu.
    demişim. Türk futbolu bölümünde de yazmıştım, beter olsunu biraz açacak olursak,

Trabzon - fb maçı: Bir taşla şampiyonluğu aldık.
    fb- Trabzon maçı : Papila iyi maç yönetti.
    fb- Trabzon maçı : Aurelio o pozisyonda ceza sahası içinde elle kesiyor ama kaleye o kadar yakın değildi.
    fb- Trabzon maçı : Metin Tokat iyi maç yönetti.
    fb - Trabzon maçı :Fatih'e yapılan penaltı değil.
    Konya - fb maçı :Anelka elle aldı attı ama maçı iki farkla kazandık ne var bunda.
    Rize fb maçı : Nobre elle aldı attı ama pozisyon icabı.
    bjk- fb maçı : Selçuk dereli hakem bile değil.
    -Niye ?
    -Baki mercimeği atmadı.
    - Aynı Dereli fb-gs maçında Edu ve Lugano'yu oyundan atmadığında hakem değilmiydi ? son dakikada gs'nın bariz penaltısını vermezken neydi ?
    -Aurelio, Ricardinho'ya saldırsın' diye kapıda nöbet tutup otoparka istediği adamları alan fb'li yönetici kim ?
    - Avrupa kupası maçında birbirinin üzerine bıçaklı adam yollayan 30 kişinin yaralanmasına sebeb olan yönetici(ler) kim ?
    - Digiturk kablolarını kestiren yönetici(ler) kim ?
    - fb-Trabzon maçı: 2-2 maçta göz göre göre futbolcularımızı taşlattıran yardımcı antrenörümüzün kafasının yarılmasına sebeb olan, koridorda güvenlik görevlilerinin itiş kakışlarına maruz kalmasına sebeb olanlar kim ?

İlk etapta yada yakın zaman olduğu için hatırladıklarımız Liste uzaar gider...

Biz yenelim ! yendiğimizde zaten diğerlerinin aleyhine bir iş yapmış oluruz.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

feneri kesin yeneceğiz eze eze ama ben istiyorumki fenere bjk kupa maçındaki gibi hakem kazıkları atılsınki yıllardık çaldıkları haksız elde ettikleri şampiyonlukların acısı çıksın onlarda aynı acıları tatsınlar kupa maçından sonra etrafa kuduz köpek gibi saldırdılar beter olsunlar bıçakçı cem papila bizim şampiyonluğumuzu onlra hediye ederken mutluydular ama
      kadıköye gömeceğiz onları ve azizi bu sefer sonuncu defa istifa ettireceğiz belki keçeli yılda bir defa işe yarıyordur zamanı gelmiştir yine:P
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

intikam intikam diye ortaya düşersek eleştirdiğimiz(en azından ben eleştiriyorum) hacıosmanoğlundan farkımız ne olur? yada her maç öncesi açıklamalar yapıp ortamı geren ve hakemleri baskı altına lamaya çalışan istanbul eziklerinden? büyük klüp olmanın bir gereği her maçını kazanmak için çıkmak değil midir? o zaman sadece fb maçına değil her maça bu düşünceyle çıkmalıyız! yenersek ne ala şampiyonluk yolunda bir büyük çelme takarız ama yenilirsek bir şey değişmez. maça çıkarken düşünce maçı kazanmak olmalı fenere darbe vurmak değil. o zaten bir sonuç olarak doğacaktır. tersi ise boşuna stres yaratır...
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

arkadaşlar bu yaşananlardan haberiniz var mıydı?
          İşte örnek(!) fener taraftarı ve futbolcuları

LÜTFEN İZLEYİN,İZLETTİRİN...!

http://www.youtube.com/watch?v=OVm8x...lig%2F62063%2F

(UEFA)

Yorum

İlk olarak felis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet abi
            bir kaç bir şey daha eklemden yapamayacam
            bu şerefsiz takım geçen sene de şampiyonluğu kaybedince R özürlü aziz yldrm istifa ediyorum diye gündemi değiştirdi şimdi de kupayı kaybettiler diye yapmadıkları çirkeflik,konuşmadıkları laf yok.biz biraz coğrafya ve iklim gereği fevri insanlarız ama lafımızı da biliriz.ama bu gadar çirkefliğe ne demeli.hacıosmanlu'na diyecek sözüm yok şundan başka:ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz.o da adam gibi adam olup gendi işin yapaydı...
            memleket deliye hasret biz akıllıya

Fatihciğim,

Zaten bu tip adamlar yüzünden ülkede futbol futbolluktan çıktı.Futbol'u çirkinleştirenler bu çirkef adamlardır.Aziz Yıldıvım'ın doğru işler yaptığını zaten söylemiyorum.Hatta Türk futbolunun bu tip fanatik başkan ve yöneticilerden kurtarmamız gerekiyor.

Ben İstanbul takımları ile oynadığımız ya da oynayacağımız maçlarda sadece sahada konuşmak istiyorum.Yok intikammış,yok kanakanmış v.s. bir sürü zırvalık dinlemek istemiyorum.İntikam isteyenler, üzülmesinler İ.Hacıosmanoğlu sizlerin intikamını her fırsatta alıyor.Buyrun keyfini çıkartın...

Cumartesi günü Almanyadan gelen bir arkadaşımızla (Sefa-Enes) ile bu konuları konuşuyorduk.Biz Almanyada bu tip şeyler görmüyoruz!Orada maçlardan sonra yöneticiler çıkıpta tv'lerde konuşmuyorlar.Kimsede takımların yöneticilerini tanımazlar.Ama Türkiye'de tam tersi!her yönetici konuşuyor!...

Mahmut Uslu'ya bir konuda katılıyorum.Evet gerçekten devlet aciz kalıyor ki- bu adam böyle konuşabiliyor.Devlet aciz kalmasa Mahmut Uslu böyle konuşabilir mi?
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Unutmadık bunların hepsini az kaldı hesabı keseceğiz azize ve takımından..

Yorum

Bizde böyle bişe olsaydı şimdi 5-6 maç ceza alılardı!!!Ama nede olsa istanbul takımları ya korumlı!!!...Heee birde bu aurello vakası buna TÜRK ünvanı veren ve milli takımda bile oynatan zihniyet bundan sonra ne yapacak acaba!!!

Yorum

abiler merak etmeyin bu yönetim fenere verdirir maçı ama inş. içlerinde bir nebze benim sevgimin dörtte biri kadar trabzonspor sevgisi olan futbolcular şerefleri ve onurları için çıkıp kaplan gibi mücadele edip feneri şampiyonluktan ederler zaten bu ligde umudumuz kalmadı bari feneri yenersek en azından bir nebze olsun mutlu oluruz haydi kaplanlar size bir fırsat daha bu sezon ağlattığınız yüzümüzü bir nebze olsun güldürün....trabzonlu olunmaz trabzonlu doğulur.......
                  trabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde antistanbul.....

Yorum

Biz intikam derken alalım döner bıçaklarını fenerlilere dalalım demiyoruz. Ayakoyunlarıyla şampiyonluklarını ellerinden alalım da demiyoruz. Feneri Kadıköy de futbol oynayarak yenelim ve onları üzelim diyoruz. En yakın arkadaşlarım Fenerli benim ama onların Fener yenilince üzüldüklerini görmek hoşuma gidiyor. Tavlayı bile hırslıve iddalı oynayan ben niye takımımın maçında iddalı olmıyayım ? Dün akşam bir spor programında bir yorumcu fenerin üç tane zor maçı var dedi. Diğeride ne dedi biliyor musunuz ? İki buçuk diyelim dedi. Trabzonspor u yarım saydılar yani. Ağrıma gitti benim , ne demek yarım? O yarımı futbol oynayarak yedirelim istiyorum o yorumcuya..
                    Trabzonspor kötüde yönetilse , iddasıda azalsa büyüktür. karşısına çıkan takımlar ne olursa olsun formayı görünce titremeli. Bizde her zaman iddalı olmalıyız.
                    En son ÇAĞDAŞ AYDIN tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 12:42.
                    Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                    Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                    2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                    Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• bjk yenerse zaten lıder oluo.

bızım macında seyırcısız olacagı yonunde ıddalar var hadı hayırlsıı
                      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• dua edelim de fb maçı seyircisiz olmaz.aziz yıldıvıma kına yollarız ole bişey olursa şayet en gırmızısından sonra da
                        ooo oooo sana kırmızı çoook yakışıyorr.
                        fırlama@
                        bejiktaj şampiyon olsa artık febe gururdan lige çıkmaz.lan ben bu takım gadar çirkef kırkayak bi takım ne gördüm ne duydum.adamlar yaptığı iyi bir şey varsa o da gündemi deiğiştirip gendilerini bir şekilde haglı çıkarmak.türünün son örneği.inşallah nesli tükenir de...
                        En son Fatih Efe tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 13:08.
                        ......mutedil dalgalı..
                        fırtına ihtilal efsane

Yorum

• senelerdir hep böyle elimize düşüyo bu fener eziği ama. bizim beceriksiz takım hep boynumuzu büküyo. tam sırası diyoruz ama gel görki yine boynu bükük ayrılan biz oluyoruz.
                          o yüzden çok heveslenmeyeyim derim benm ben sonra bu tramvayı atlatmam çok zor oluyo. kaldıramıyorum bu yükü maçtan sonra.
                          dokunuyo bana.
                          İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                          Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• intikam değil bu ama feneri yenmek ayrı bir zevk
                            ammaaaa intikamında zamanı gelecek elbet
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bu yaşananlardan haberiniz var mıydı?
                              İşte örnek(!) fener taraftarı ve futbolcuları

LÜTFEN İZLEYİN,İZLETTİRİN...!

http://www.youtube.com/watch?v=OVm8x...lig%2F62063%2F

Hatırlatmada bulunayım...

(UEFA)

Yorum

• Çok açık yazacağım.

Bu birkaç istisna hariç ruhsuz ve güçsüz futbolculardan kurulu takımımızdan Fenerbahçeyi yenip şampiyonluktan etmek gibi bir olay bekleyemezdim. Fakat bu sene görmeye başladığımız (ruhsuzluğun dibe vurmuş hali de denilebilir) bir olay var futbolcular aynı küçük Anadolu takımları gibi İstanbul takımlarına karşı ayrı motivasyonla çıkmaya başladılar. Bilmiyorum Fener maçında kendilerini göstermek isteyen artistlerimiz de olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X