Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maçı almalıyız.başka yolu yok.feneri 100. yılında yenmenin zevkide başka olmalı.....
    Her şey TRABZONSPOR için

Yorum

• İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne kadar geriye bakmak zorundayız değil mi?
      Bizi bu hallere düşündürenler utansın..Ama onlarda o yüz yokki!!!

Yorum

• Bütün medya, taraftar, izleyici ve yorumcuların tek söylemi vardı ilk döneminde ki febe maçında. Ziya DOĞAN defansif bir kadro çıkarmazsa Trabzon febeyi yener. Ve Ziya DOĞAN o maça 1 kaleci 8 defans 2 hücumcuyla çıktı.

Ziya Bey'in bu maçta bir delilik(!) yapacağını hiç sanmıyorum. Bir kere 3 ön libero kesinde Pazar günü sürekli savunan, saç-baş yolduran bir Trabzonpor'a hazırlıklı olun derim ben yine de tedbiren.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Ne yazacağımı bilemiyorum. Sadece bol şanş diliyorum.

Fenerbahçe maçı öncesi de yönetimin yaptıklarını kınıyorum. Bazıları nuri için fenerli diyor bilemiyorum ama bu daleveralar hoş değil. Önemli bir maç öncesi böyle olayların takıma iyi yansımayacağı malum...
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bütün medya, taraftar, izleyici ve yorumcuların tek söylemi vardı ilk döneminde ki febe maçında. Ziya DOĞAN defansif bir kadro çıkarmazsa Trabzon febeyi yener. Ve Ziya DOĞAN o maça 1 kaleci 8 defans 2 hücumcuyla çıktı.

Ziya Bey'in bu maçta bir delilik(!) yapacağını hiç sanmıyorum. Bir kere 3 ön libero kesinde Pazar günü sürekli savunan, saç-baş yolduran bir Trabzonpor'a hazırlıklı olun derim ben yine de tedbiren.
            Şimdiden diyeyim o zaman ben maçı izlemicem

Yorum

• TRABZON 5-0 ezikfener

Ziya Dogan'a ve oyuncularimiza guveniyorum!

hayde usaklar!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TRABZON 5-0 ezikfener

Ziya Dogan'a ve oyuncularimiza guveniyorum!

hayde usaklar!
                Uyyyyyyyy o ne beaaaFazla uçtun kardeş

Yorum

• ewet 5 tane biraz fazla olmuş ..4-0 olsun bizim olsun
                  Gerçi karşıda fener olunca insanın için de 5,6,7 geçiyo ama
                  BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ewet 5 tane biraz fazla olmuş ..4-0 olsun bizim olsun
                    Gerçi karşıda fener olunca insanın için de 5,6,7 geçiyo ama

Yorum

• Pek umutlu degilim acikcasi. Maci alirsak belkide daha önce hic yasamadigim bir sevinc yasayacagim. Fenerbahce'yi 100. yillarinda yenmenin sevinci.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• açık söyleyeyim ts bu sezonun en rahat macını oynayacak...
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          açık söyleyeyim ts bu sezonun en rahat macını oynayacak...
                          ...Zafer bu sen misin ? Senden böyle bir yorum.. Aha da bu feneri yenecez .Zafer hayatta böyle bir yorum yapmaz ...
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 5 ler havada uçuşuyor. eh atarız 5 tanede kaç tane yiyeceğimizi kestiremiyorum ben

Yorum

• ya herseyden ote bu macı uefa ıcın almmamız lazım besıktas kupayı aldı bu hafta bursayla oynuyo gs yener alır besıktası altına 3 olu besıktas gs ıkıncı ben bunu soelmekten utanıyom ama 4 oluruz uefa ya gıderız en azından uefa ıcın almmazmı lazım tabı bıde 100 yılda yenmmemmız lazım
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 ler havada uçuşuyor. eh atarız 5 tanede kaç tane yiyeceğimizi kestiremiyorum ben
                                2 tanede onlar atsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X