Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar,"Adamları şöyle yeneceğiz,böyle yeneceğiz,seyircisinin önünde rezil edeceğiz." vs. diye iyi yazıyoruz hoş yazıyoruz da duygusallığı bir kenara bırakıp realist olduğumuzda ibrenin Fb'den yana olduğunu görüyoruz.Adamları 6-7 yıldır yenemiyoruz yani.Şu anki takımın durumu da çok ümit verici değil bence.Eksikler diyoruz,Gs'nin de bir sürü eksiği vardı,sonuç hüsran oldu...

Trabzonspor maalesef Gökdeniz-Yattara-Umut gibi futbolcuların şahsi becerileriyle gol atıyor,takım oyunu oynamıyor.Bu yüzden ben maçta şansımızı çok fazla görmüyorum ama elbetteki yenmek en büyük arzum...
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 22:58.

Yorum

• Fenerbahçe PAF maçı Pazar 15.30'da

PAF takımımızın Fenerbahçe ile oynayacağı 32. hafta karşılaşmasının programı belli oldu. Buna göre ekibimiz rakibiyle 13 Mayıs 2007 Pazar günü saat 15.30'da Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde karşılaşacak.

imkanı olan arkadaşlar, PAF takımımızı yalnız bırakmasın... Gerçi girişte bir problem çıkabilir. Malum, tesislerinde oynananacak.

Yorum

• Herşeye tamamda ben bu maçın İzmirde oynanmasına epey bi karşıyım aslında, mantıklı düşününce adamların stadı 50.000 izmir stadı 60,000 kişilk İstanbulada yakın, bence bu cezadan daha çok ödül gibi birşey karşı takıma. Seyircisiz oynansaydı daha iyi olurdu en azından adil bir ceza olurdu.
        İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• eze eze almalıyız ve de alcaz İNŞALLAH,,,,,AMİN,,,,
          TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• tigana bjkyı bıraktı...artık onlar 2.de olamaz bence....şu maçı alıp 4. olalım ordan uefaya gideriz artık...
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bu maçı alalım avrupaya uçalım.... gökdeniz işi bitirir
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar,"Adamları şöyle yeneceğiz,böyle yeneceğiz,seyircisinin önünde rezil edeceğiz." vs. diye iyi yazıyoruz hoş yazıyoruz da duygusallığı bir kenara bırakıp realist olduğumuzda ibrenin Fb'den yana olduğunu görüyoruz.Adamları 6-7 yıldır yenemiyoruz yani.Şu anki takımın durumu da çok ümit verici değil bence.Eksikler diyoruz,Gs'nin de bir sürü eksiği vardı,sonuç hüsran oldu...

Trabzonspor maalesef Gökdeniz-Yattara-Umut gibi futbolcuların şahsi becerileriyle gol atıyor,takım oyunu oynamıyor.Bu yüzden ben maçta şansımızı çok fazla görmüyorum ama elbetteki yenmek en büyük arzum...
                hehe. yaw fb de takım oyunu falan oynamıyor. tuncayı oynatmayalım birde alex i feneri yeneriz. ben feneri de izledim bizden pek de bi artısı yok bence. denk güçler bence.hatta bu hafta forvetleri yok. yenicez feneri.

Yorum

• karadeniz fırtınası patentini de almışız. artık bu maçta fırtına gibi eseriz.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar,"Adamları şöyle yeneceğiz,böyle yeneceğiz,seyircisinin önünde rezil edeceğiz." vs. diye iyi yazıyoruz hoş yazıyoruz da duygusallığı bir kenara bırakıp realist olduğumuzda ibrenin Fb'den yana olduğunu görüyoruz.Adamları 6-7 yıldır yenemiyoruz yani.Şu anki takımın durumu da çok ümit verici değil bence.Eksikler diyoruz,Gs'nin de bir sürü eksiği vardı,sonuç hüsran oldu...

biz bana göre 2. yarının bu defansa rağmen en mantıklı futbolunu oynayan takımıyız ... gökdenizden çok şey bekliyorum özellikle. bu sene kayıp olan yattaranın sonradan oyuna girerek tümerin ortaya kaymasını fırsat bilerek birşeyler yapacağını sanıyorum.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• dün gece rüyamda gördüm arkadaşlarla maça gitmişiz maçta 5 gol atılmış skoru bilmiyorum ama staddan çıkarken mutluyduk.(benim kendi yorumum şu oldu ya maçı kazanacaz yada yönetim ve ziya istifa edecek) sizce hangisi hayırlı iki yorumda gerçekleşse tadından yenmez ya neyse

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dün gece rüyamda gördüm arkadaşlarla maça gitmişiz maçta 5 gol atılmış skoru bilmiyorum ama staddan çıkarken mutluyduk.(benim kendi yorumum şu oldu ya maçı kazanacaz yada yönetim ve ziya istifa edecek) sizce hangisi hayırlı iki yorumda gerçekleşse tadından yenmez ya neyse
                        ama bide bu iki yorumun tersi var
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Ah 97 yılındaki gibi olsa. Goller yağmur gibi yağsa...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzonspor çok defansif veya çok ofansif oynamayacak ve maçı alacaktır kanaatimce.
                            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• bu maçı bizim için almaları lazım bizleri şampiyon olmuş kadar mutlu etmiş olurlar

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ah 97 yılındaki gibi olsa. Goller yağmur gibi yağsa...
                                ne kadar geriye bakmak zorundayız değil mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X