Arkadaşlar,"Adamları şöyle yeneceğiz,böyle yeneceğiz,seyircisinin önünde rezil edeceğiz." vs. diye iyi yazıyoruz hoş yazıyoruz da duygusallığı bir kenara bırakıp realist olduğumuzda ibrenin Fb'den yana olduğunu görüyoruz.Adamları 6-7 yıldır yenemiyoruz yani.Şu anki takımın durumu da çok ümit verici değil bence.Eksikler diyoruz,Gs'nin de bir sürü eksiği vardı,sonuç hüsran oldu...
Trabzonspor maalesef Gökdeniz-Yattara-Umut gibi futbolcuların şahsi becerileriyle gol atıyor,takım oyunu oynamıyor.Bu yüzden ben maçta şansımızı çok fazla görmüyorum ama elbetteki yenmek en büyük arzum...
Trabzonspor maalesef Gökdeniz-Yattara-Umut gibi futbolcuların şahsi becerileriyle gol atıyor,takım oyunu oynamıyor.Bu yüzden ben maçta şansımızı çok fazla görmüyorum ama elbetteki yenmek en büyük arzum...

. yaw fb de takım oyunu falan oynamıyor. tuncayı oynatmayalım birde alex i feneri yeneriz. ben feneri de izledim bizden pek de bi artısı yok bence. denk güçler bence.hatta bu hafta forvetleri yok. yenicez feneri.

Yorum