Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıl 2007 ve Ağlaya Ağlaya Şampiyon oldular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıl 2007 ve Ağlaya Ağlaya Şampiyon oldular

Federasyona veryansın ettiler ağladılar ,bilmem kaç haftadır penaltımız verilmedi dedilerde ağladılar, hakemlerin hiçbirini beğenmeyip ısmarlama hakem isterdiler ağladılar,hakettikleri cezalara bile ağladılar Sezon boyu Ağladılar. ve Ağlaya Ağlaya Şampiyon oldular.
    Şimdi herşey güzel. hakemde güzel tabi.

Tarih bunuda yazacak.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Bi taraftan forumda bi taraftan ekşi sözlük'te takılıyorum. Sözlükte bir başlık vardı, öldürdü beni gülmekten:

"çekileceği ligde şampiyon olan takım"

Bir de unutmadan ve hazır konu açılmışken:

En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 13.05.2007, 22:26.

Yorum

yok abi yok böyle bi trabzon.bi farkla önde diye orta sahada top çevir maçı soğut.varmı böle yaa.trabzon bu değil.bize hep yenmeyi isteyen hatta yense bile farklı skorla yenmeyi isteyen ve de öğrencilerine de böyle istemeyi öğretecek bi hoca lazım... kısacası asıl efsane trabzonsporu tekrar ortaya çıkaracak hoca lazım...
      >>>>>>>>>>TRABZONSPOR'U TUTMAK AYRICALIKTIR<<<<<<<<<<

Yorum

sene 2007 yazmaya ne gerek vardı? bu heriflerin ağlamadığı, çirkeflik yapmayarak kazandığı bir şampiyonluk mu var ki? şimdi çekilsinler ligden de görelim, yenilirken, sıkışırken ligden çekiliriz bilmemne, hakemle kazanırken bişey yok. sahalarındaki lig tv kameralarını keserler, otoparklarında rakip topçuları döverler ama pişkin pişkin hala ağlamaya devam ederler. Allah bu rezil takımı bildiği gibi yapsın, böyle helal olmayan şampiyonluklara sevinebilen taraftarına Allah akıl fikir versin...
        En son Burçak tarafından düzenlendi; 13.05.2007, 22:28.

Yorum

evet yakın zaman önce yaptıkları açıklama işte.

LİGDEN ÇEKİLME SİNYALİ!

Fenerbahçe yönetiminden şok açıklama. Sarı lacivertli yönetim, Beşiktaş maçında yaşanan olayların basit hakem hatası olarak görülemeyeceğini, önceden yazılan senaryonun figuranı olmayacaklarını ve ligden çekilme dahil tüm ihtimalleri düşündüklerini açıkladı!
          Ajansspor.com
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

zaten genelde ağlaya ağlaya şampiyon oldukları için alıştık artık . asıl benim canımı sıkan ve utandıran ; onursuzlarla , gurursuzlarla aynı ligde olmak !

Yorum

bunların topunu ve alayını neyse
              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

yazmama gerek yok herkez anladı onu artık ceza almak istemiyorum ezikbahce yüzünden..
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

Ağlamayana memede vermiyorlar.
                  Bakınız bu akşam ki maçın hakemi !

Yorum

Ceza almayacağımı bilsem yazacak çok şey var, ama sadece ağlamayla aldıkları şampiyonluk haram olsun.
                    Ezikbahçenin avrupada rezil olmalarını isterim...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

Sonuca giden her yol mübah diyenlerin şampiyonluğu kutlu olsun,biz böyle iyiyiz.
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

Ne pahasina olursa olsun 100'ncu yillarinda sampiyon yapilmamaliydilar. Bu onlari daha guclendirecek.

Yorum

Kupanın kenarlarına birer tane emzik bağlasınlar
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Federasyona veryansın ettiler ağladılar ,bilmem kaç haftadır penaltımız verilmedi dedilerde ağladılar, hakemlerin hiçbirini beğenmeyip ısmarlama hakem isterdiler ağladılar,hakettikleri cezalara bile ağladılar Sezon boyu Ağladılar. ve Ağlaya Ağlaya Şampiyon oldular.
                            Şimdi herşey güzel. hakemde güzel tabi.

Tarih bunuda yazacak.

inanki tarih bunu yazamayacak ...keşke yazsa neler yaptıklarını....yok penaltı vermiyorlarmış...yok ligden çekilirlermiş ...yok ilk penaltı tacaymış...hepsi palavraymışş...dün de hakemonlara çok kıyak geçti

Yorum

bencede tarih bunu yazmayacak.bizden çaldıkları şampiyonluğun gerçeklerini yazmadığı gibi bunuda yazmayacak.

emzikli şerefli!!!!!!!şampiyon fb

ula habularda nasi miğde var
                              benim takımım boyle şampiyon olsa(imkansız bişe) bırakırım ben be takımı utanırım ben nasıl bu takımlıydım diye ama farkları bu işte tipik bi ezik davranışı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X