Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yenelim de ben razıyım seyircisiz olsun. Sıkıysa bu sefer de kessinler kabloları
    Kesinlikle doğru bir yorum. Sanki çok yeniyomuşuz gibi bir de beğenmiyoruz seyircisiz oynanacak olmasını. Kurallar neyse işlenecektir. Bize mi sordular beşiktaş maçı ve denizli maçındaki olayları yaparken. Önce terbiyeli olmayı öğrenip televizyon başında maç izleyenleri düşünüp kablo kesmemeyi öğrensinler. Ligde kalmaları bile onlara fazla. Ahh italya federasyonu olacaktı ki bunları 2. lig de değil direk 3. lig B Kategorisine düşürecekti. Nerde bizde o cesur yürekli federasyon.
    '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle doğru bir yorum. Sanki çok yeniyomuşuz gibi bir de beğenmiyoruz seyircisiz oynanacak olmasını. Kurallar neyse işlenecektir. Bize mi sordular beşiktaş maçı ve denizli maçındaki olayları yaparken. Önce terbiyeli olmayı öğrenip televizyon başında maç izleyenleri düşünüp kablo kesmemeyi öğrensinler. Ligde kalmaları bile onlara fazla. Ahh italya federasyonu olacaktı ki bunları 2. lig de değil direk 3. lig B Kategorisine düşürecekti. Nerde bizde o cesur yürekli federasyon.
      Aynen katılıyorum.Bize ne seyircili seyircisiz oynayacaklarmış.Biz çıkalım da inşallah yenelim kahrolsunlar.

Yorum

• fener tayfası 3 mayısda Anıtkabire gidiyormuş...Ne diyim bugünlerde anıtkabire gitmek çok revaşda bizde mi gitsek nedir yani bu kadar sömürü olur mu? Anıtkabirle ulusoyun ne alakası var resmen sömürü yapıyorlar

Yorum

• Maçın ne şekilde oynanacağının bi önemi yok öyle veya böyle kazanmalıyız Seyircisiz olması kazanmamızı kolaylaştıracak bi etken değil bence pek farketmiyor o bakımdan

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener tayfası 3 mayısda Anıtkabire gidiyormuş...Ne diyim bugünlerde anıtkabire gitmek çok revaşda bizde mi gitsek nedir yani bu kadar sömürü olur mu? Anıtkabirle ulusoyun ne alakası var resmen sömürü yapıyorlar
            Çok iyiydi be tebrik ederim. Harbi ya Anıtkabire fener gidiyorsa herkes hazırlansın bizim de gitmemiz farz oldu.
            '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Bu işin Tahkimi,zırtı,pırtı var daha.Cezaların damıtılma işleminden sonra kesin olarak konuşmak daha doğru olur.M.Aurelio verilen cezanın az olduğunu düşünüyorum.Bunun dışındaki cezaların yerine olduğu söylenebilir.

Seyircisiz oynama cezası sanırsam kupadaki Beşiktaş maçında dolayı verildi.Haftasonu oynanan Denizlispor maçındaki olayların cezası ne olacak onları da merak etmekteyim?

Bazı arkadaşların dile getirdiği gibi benim de aklıma ilk olarak o stadyumda yensek de,yenilsek de takımımızı destekleme zevkinden mahrum kalacağımız geldi.Şampiyonluğu ellerinden almışız,almamışız o işin detayı ama 55.000 kişilik stadyumda böyle rezalet bir sezonda takımımızı yalnız bırakmamanın zevki bir başka olurdu.Zevkler bir tarafa,işin doğrusu elbette adalettir.

Hee bir de işin başka bir boyutu var;2003-2004 sezonunda H.Avni Aker'de 0-1 yenildiğimiz maçtan sonraki olaylar tekerrür etmez inşallah,giderayak.
              En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 20:56.
              keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Odaklanmayalım da sevgili ılove, o zaman odaklanılmayacak şeyler yaz sen de...

Zira Fenerbahçe seyircisinin kahrolması için illa ki stada gelmesine gerek yok. Sen de 96'daki Fener maçına Konya'dan kalkıp gelmemişsindir ama kahrolmuşsundur herhalde değil mi? İntihar eden iki taraftarımız da o gün stadda yoktu yine hatırladığım kadarıyla...

Senin gibi her şartta tam destekçi bir kişiye yakışmıyor bu tür kelamlar...
                Can kardeş mesajın özü şu...Ben seyircisiz futbola karşıyım...Bunu anlamak çok zor oldu sanırım...Maçı oynayan ve nerede oynandığı değil önemli olan...Ben Futbolcunun ettiği küfürleri, Tükürüğünün sesini duymak istemiyorum...

Evet destekçiyim...Fikirlerimi bir kaç kişi beğenmiyor diye değiştirecek değilim...Her şartta destekçiyim hem de...Kişiler bazına indirgemeyin...Ben Trabzonspor başkanını ve teknik direktörünü destekliyorum...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Artik bu serefsizleri yenme zamani geldi!!! Haydi TRABZONSPOR'um sezon boyu üzdün bizi, bari bu macta güldür...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Can kardeş mesajın özü şu...Ben seyircisiz futbola karşıyım...Bunu anlamak çok zor oldu sanırım...Maçı oynayan ve nerede oynandığı değil önemli olan...Ben Futbolcunun ettiği küfürleri, Tükürüğünün sesini duymak istemiyorum...

Evet destekçiyim...Fikirlerimi bir kaç kişi beğenmiyor diye değiştirecek değilim...Her şartta destekçiyim hem de...Kişiler bazına indirgemeyin...Ben Trabzonspor başkanını ve teknik direktörünü destekliyorum...

Stadda seyirci olmayacağından Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi yenmesi senin için önemli değil ise, İngiltere ya da İspanya liginden seyircili maçları izlemeni öneririm... Aynı saatlerde yayınlanır büyük olasılıkla...

Ha öte yandan fikirlerini değiştirip değiştirmemen umrumda değil. Sadece çelişkiyi ortaya koymak için belirttim o noktayı.
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Macin icine ettiler ya. Taraftarsiz derbi maci olurmu hic.

Yorum

• Evet Can...O saatte Premiere League izliyor olurum büyük ihtimalle...Biliyosun Chelsea - MaNCHESTER rekabeti var, kıran kırana...Lig Tv de aldım ama dediğim gibi seyircisiz maç çekmiyor beni...Bundan önceki Ankaraspor maçını da izlemedim zaten...Sen izler, izlenimlerini aktarırsın bizler için...İyi akşamlar...

Yorum

• çoğu kişi yenecegimizi düşünüyor. anlamıyorum. ligden düşecek takıma kupadan elendik daha gecen hafta.. yenilecegimizden %100 eminim. umarım beşiktaş feneri yenerde öne gecer..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Onca yaptıkları üzerine Aurelio'a sadece 2 maç ceza vermişler.
                            Allah bilir fener buna da itiraz eder..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• yaw lugano ya ceza vermedilermi yaw?

Yorum

• Anlayamadığım bir durum var...Forumda bir Beşiktaş şampiyon olsun havası esiyor...Nedenini kesinlikle anlayamıyorum...Bence çirkeflikte

Beşiktaş = Fenerbahçe = Galatasaray

Hepsinin en az 10 ar tane şaibeli maçını yazarım...

Bizim taraf olmamamız lazım bence...Kim şampiyon olursa olsun, bizi ilgilendirmez...Biz işin içinde yoksak çıkar onurlu biçimde mücadele eder, kazanabilirsek kazanırız, kazanamazsak da üzülürüz ama taraf olmayız, ya da olmamalıyız...Bazı yöneticilerimiz malesef fenerbahçe düşmanlığı yaparak "ucuz kahramanlık" peşine düşüyorlar...Bizim şu anda Fenerbahçeden daha büyük ve önemli işlerimiz var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X