İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
Bencede çok ilginç...Ama bu verilen ceza fenere çok az onları şampiyonluktan biz etmeliyiz..Bu hafta bjk ile berabere kalsınlart haftaya feneri biz yenelim...96 için 2005 için...Önemini yitirdiğine inananan herke zİlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç gerçekten...
için yenelim...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyircisiz futbol, futbola ve futbolsevere ihanettir...
Seyircisiz futbol saçmasapan bir cezadır...
Seyircisiz oynanıyor olması nedeniyle fener - Trabzonspor maçı benim için önemini yitirmiştir....
Seyircisiz oynama yerine puan kesilmesi cezası verilirse dünyada tribün olayı diye birşey de kalmaz...
:meşale2: :meşale1:
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Bunun gerçekleştiğini görsek daha ne isteyelim ki.İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede çok ilginç...Ama bu verilen ceza fenere çok az onları şampiyonluktan biz etmeliyiz..Bu hafta bjk ile berabere kalsınlart haftaya feneri biz yenelim...96 için 2005 için...Önemini yitirdiğine inananan herke z
için yenelim...
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç gerçekten...Seyircisiz bir maçta Fenerbahçeyi yenmek benim için bu kadar hedefsiz kaldığımız bir sezonda hiç önemli değil, yani sıradan bir maç oldu...50.000 fenerli olmalıydı stadyumda, şampiyonluk isteyen 50 bin kişiye 90 dakika sonunda diz çöktürmeliydik...96 da Avni Aker hınca hınç doluydu, hatırlarsınız, maç sonu intihar vakaları da oldu...Bne seyircisiz futbola karşıyım ve seyircisiz maçları izlemiyorum...3 saate kadar sabırsızlıkla beklediğim Fenerbahçe maçı da benim için önemini yitirdi...İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede çok ilginç...Ama bu verilen ceza fenere çok az onları şampiyonluktan biz etmeliyiz..Bu hafta bjk ile berabere kalsınlart haftaya feneri biz yenelim...96 için 2005 için...Önemini yitirdiğine inananan herke z
için yenelim...
Yazının geri kalan bölümlerini atlayıp da işin "Önemini yitirdi" kısmına odaklanmayın...Benim karşı olduğum seyircisiz futbol...Nerede olursa olsun..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
kalksın kalkmasın ben bizim feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum.zaten kazanacaksak(ki hiç sanmıyorum bu oyunla) onları seyircileri önünde yenmemiz gerkir.ha ama ceza kalkmazsa da kötü mü olur olmaz?en azından penaltı atmaktan korkan topçularımız rakip taraftaralardan çekinmezlerHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Bundan 10 sene sonra kimse o maçta seyirci vardı veya yoktu demeyecek.TRABZONSPOR feneri yendi ve şampiyonluktan etti diyecek.Önemli olan bu.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyircisiz bir maçta Fenerbahçeyi yenmek benim için bu kadar hedefsiz kaldığımız bir sezonda hiç önemli değil, yani sıradan bir maç oldu...50.000 fenerli olmalıydı stadyumda, şampiyonluk isteyen 50 bin kişiye 90 dakika sonunda diz çöktürmeliydik...96 da Avni Aker hınca hınç doluydu, hatırlarsınız, maç sonu intihar vakaları da oldu...Bne seyircisiz futbola karşıyım ve seyircisiz maçları izlemiyorum...3 saate kadar sabırsızlıkla beklediğim Fenerbahçe maçı da benim için önemini yitirdi...
Yazının geri kalan bölümlerini atlayıp da işin "Önemini yitirdi" kısmına odaklanmayın...Benim karşı olduğum seyircisiz futbol...Nerede olursa olsun...
Yorum
-
Bundan 10 sene sonra herkes o maçta seyirci olup olmadığını tartışıyor olur...Emin olabilirsin...İlk olarak engts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan 10 sene sonra kimse o maçta seyirci vardı veya yoktu demeyecek.TRABZONSPOR feneri yendi ve şampiyonluktan etti diyecek.Önemli olan bu."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
ben yenmektende vazgeçtim febe şampiyonluğu kaçırsında gerisi çok önemli değil. o 100. yıl için yaptıkları kutlama hazırlıkları bağdat caddesi yürüyüşlerini yapamayacaklar.
diğer taraftan kendi seyircileri önünde onları yenmemiz ayrı bi keyif olur tabiki.
geçen yıl gibi bu senede şampiyonluğu kaçırsınlar çooook şeyler değişir febe de. çok geriye giderler.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Odaklanmayalım da sevgili ılove, o zaman odaklanılmayacak şeyler yaz sen de...
Zira Fenerbahçe seyircisinin kahrolması için illa ki stada gelmesine gerek yok. Sen de 96'daki Fener maçına Konya'dan kalkıp gelmemişsindir ama kahrolmuşsundur herhalde değil mi?
İntihar eden iki taraftarımız da o gün stadda yoktu yine hatırladığım kadarıyla...
Senin gibi her şartta tam destekçi bir kişiye yakışmıyor bu tür kelamlar...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum