Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seyircisiz oynanıyor olması nedeniyle fener - Trabzonspor maçı benim için önemini yitirmiştir....
    İlginç gerçekten...
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlginç gerçekten...
      Bencede çok ilginç...Ama bu verilen ceza fenere çok az onları şampiyonluktan biz etmeliyiz..Bu hafta bjk ile berabere kalsınlart haftaya feneri biz yenelim...96 için 2005 için...Önemini yitirdiğine inananan herke z
      için yenelim...
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

seyircisiz futbol, futbola ve futbolsevere ihanettir...

Seyircisiz futbol saçmasapan bir cezadır...

Seyircisiz oynanıyor olması nedeniyle fener - Trabzonspor maçı benim için önemini yitirmiştir....

Seyircisiz oynama yerine puan kesilmesi cezası verilirse dünyada tribün olayı diye birşey de kalmaz...
        :meşale2: :meşale1:
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• feneri seyircisiz yenmek sıkıcı olacak.

Yorum

• fenerbahçeyi o maçta ezmeliyiz. bu keyfi yaşamalıyız.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yenelim de ben razıyım seyircisiz olsun. Sıkıysa bu sefer de kessinler kabloları
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bencede çok ilginç...Ama bu verilen ceza fenere çok az onları şampiyonluktan biz etmeliyiz..Bu hafta bjk ile berabere kalsınlart haftaya feneri biz yenelim...96 için 2005 için...Önemini yitirdiğine inananan herke z
                için yenelim...
                Bunun gerçekleştiğini görsek daha ne isteyelim ki.

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlginç gerçekten...
                  İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  için yenelim...
                  Seyircisiz bir maçta Fenerbahçeyi yenmek benim için bu kadar hedefsiz kaldığımız bir sezonda hiç önemli değil, yani sıradan bir maç oldu...50.000 fenerli olmalıydı stadyumda, şampiyonluk isteyen 50 bin kişiye 90 dakika sonunda diz çöktürmeliydik...96 da Avni Aker hınca hınç doluydu, hatırlarsınız, maç sonu intihar vakaları da oldu...Bne seyircisiz futbola karşıyım ve seyircisiz maçları izlemiyorum...3 saate kadar sabırsızlıkla beklediğim Fenerbahçe maçı da benim için önemini yitirdi...

Yazının geri kalan bölümlerini atlayıp da işin "Önemini yitirdi" kısmına odaklanmayın...Benim karşı olduğum seyircisiz futbol...Nerede olursa olsun...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bu ceza para cezasına döner...seyircisiz oynanmasını istemem, seyircileri önünde yenmek varken...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• kalksın kalkmasın ben bizim feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum.zaten kazanacaksak(ki hiç sanmıyorum bu oyunla) onları seyircileri önünde yenmemiz gerkir.ha ama ceza kalkmazsa da kötü mü olur olmaz?en azından penaltı atmaktan korkan topçularımız rakip taraftaralardan çekinmezler
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Seyircisiz bir maçta Fenerbahçeyi yenmek benim için bu kadar hedefsiz kaldığımız bir sezonda hiç önemli değil, yani sıradan bir maç oldu...50.000 fenerli olmalıydı stadyumda, şampiyonluk isteyen 50 bin kişiye 90 dakika sonunda diz çöktürmeliydik...96 da Avni Aker hınca hınç doluydu, hatırlarsınız, maç sonu intihar vakaları da oldu...Bne seyircisiz futbola karşıyım ve seyircisiz maçları izlemiyorum...3 saate kadar sabırsızlıkla beklediğim Fenerbahçe maçı da benim için önemini yitirdi...

Yazının geri kalan bölümlerini atlayıp da işin "Önemini yitirdi" kısmına odaklanmayın...Benim karşı olduğum seyircisiz futbol...Nerede olursa olsun...
                        Bundan 10 sene sonra kimse o maçta seyirci vardı veya yoktu demeyecek.TRABZONSPOR feneri yendi ve şampiyonluktan etti diyecek.Önemli olan bu.

Yorum

• İlk olarak engts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bundan 10 sene sonra kimse o maçta seyirci vardı veya yoktu demeyecek.TRABZONSPOR feneri yendi ve şampiyonluktan etti diyecek.Önemli olan bu.
                          Bundan 10 sene sonra herkes o maçta seyirci olup olmadığını tartışıyor olur...Emin olabilirsin...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Eger tahkim bunu bozarsa benim haluk ulusoya az olan güvenim tamamen bitecektir...Şahsen

Yorum

• ben yenmektende vazgeçtim febe şampiyonluğu kaçırsında gerisi çok önemli değil. o 100. yıl için yaptıkları kutlama hazırlıkları bağdat caddesi yürüyüşlerini yapamayacaklar. diğer taraftan kendi seyircileri önünde onları yenmemiz ayrı bi keyif olur tabiki.
                              geçen yıl gibi bu senede şampiyonluğu kaçırsınlar çooook şeyler değişir febe de. çok geriye giderler.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Odaklanmayalım da sevgili ılove, o zaman odaklanılmayacak şeyler yaz sen de...

Zira Fenerbahçe seyircisinin kahrolması için illa ki stada gelmesine gerek yok. Sen de 96'daki Fener maçına Konya'dan kalkıp gelmemişsindir ama kahrolmuşsundur herhalde değil mi? İntihar eden iki taraftarımız da o gün stadda yoktu yine hatırladığım kadarıyla...

Senin gibi her şartta tam destekçi bir kişiye yakışmıyor bu tür kelamlar...
                                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X