ya abi öyle 4 gol yenilecek macti degildi, sanki adamlar bizi ezerek yendiler. Macta belki 5 pozisyonlari vardi ve oyuncularin kalite farkiyla 4 tane gol attilar. Bizimde en az 4 tane 100de100lük pozisyonumuz vardi ama gole ceviremedik. Daha iyi takim degildik, ama Galatasaraydan pek kotü'de degildik. En adil sonuc beraberlik olmasi lazimdi. Mac 2-2, 3-3 yada 4-4 bitseydi kimse demezdi Trabzon sansliydi.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
-
-
Ne olursa dedigim gibi 4 gol yememizin bir özrü olamaz.ya abi öyle 4 gol yenilecek macti degildi, sanki adamlar bizi ezerek yendiler. Macta belki 5 pozisyonlari vardi ve oyuncularin kalite farkiyla 4 tane gol attilar. Bizimde en az 4 tane 100de100lük pozisyonumuz vardi ama gole ceviremedik. Daha iyi takim degildik, ama Galatasaraydan pek kotü'de degildik. En adil sonuc beraberlik olmasi lazimdi. Mac 2-2, 3-3 yada 4-4 bitseydi kimse demezdi Trabzon sansliydi.
Ben artk utaniyorum Tabzonsporun gs ye yatiyor söylemlerinden.
Ama görünen o ki futbolcularimiz ve teknik kadromuz utanmiyor,yönetimimiz utanmiyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Olcan'ın gol ofsayt net. Pozisyon öncesinde de Edriyın Melo'ya faul yapıyor bariz.
Bu maçta konuşulacak son şey hakemdi. Sağolsun bizim topçular hakeme hiç iş bırakmadı.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Bizim geri 4'lümüzde 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 stoper orijinli 4 futbolcu vardı.
Bunların sağ bek olanı stoperde, sol bek olanı sağ bekte, stoper olanı da sol bekte oynadı.
Hoca Yumlu'yla Henriq'i de değiştirseydi çok daha enteresan olacaktı ama yapmadı nedense.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Oyuncular arasındaki kalite farkı çok açıktı. Maglubiyetin sebebi bence bu, Özer çıkınca orta saha tamamen adamlara kaldı. Hami oyuna Abdülkadir'i değil de Soner'i alsaydı belki gs orta sahada bu kadar baskın olmazdi. Olsa bile en azından ileriye çıkışlarımız daha iyi olurdu. Hami'nin hatası bu. Onun dışında 2-1'i bulmuşken takım biraz toparlanır gibi oldu, orada çift forvete dönse skor böyle olmazdi belki. Bunu yapmayınca gs zamanla oyunu dengeledi ve 3. golü buldu. Sonra Emre'yi oyuna aldı, orada da Henrique'yi çıkarıp aynı sistem devam etti. Sana gol lazım, niye çift forvete dönmüyorsn?
Kısacası kaybetme sebebimiz bence yüzde 65 kalite farkı, yüzde 35 Hami hocanın yanlışları..
Edit: İlk 11'de defans hattinda Mustafa dışında hiç kimse yerinde oynamıyordu. Hami hocanın hatalarından biri de buydu bence.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 12.05.2014, 16:08.Yorum
-
Hami hocaya Abdülkadir'i oyuna aldığı için eleştiri getirip zaten gitmesi için bahane ararken ''ganimet'' bulmuş olmanın verdiği hazla yazı yazanları anlayamıyorum.
Abdülkadir'i almadıkta Soner'i aldık ne değişecekti? Rakip takımın ortasaha 3'lüsü hem teknik hem fiziksel olarak diri. Soner'ide Abdülkadir'e yaptıkları gibi sakız niyetine çiğnerlerdi. (hem böylece Soner Soner diye zırlayanların umudu kalmazdı. Hami hocanın sayesinde Soner üzerinde sallama şansı elde ettiniz daha ne olsun? Ya ne mal olduğunu görüp umudunuz büsbütün kırılaydı iyimiydi? )
Hami'nin eleştirilecekse sol bekte Aykut ile başlaması ve bu 1000 kere denenmiş bir yanlıştan medet umması hususundan eleştirilmelidir.
Maçta kırılma anı çok bunlarda unutuluyor. Adamların 2 ekstra frikik golü var ki bir tanesi sallama bir vuruş (adeta ilahi bir müdahale ile havada falsolanıp) diğeri hiçbir kalecinin bir halt edemeyeceği köşeye giden bir plase!
Yusuf'un karşı karşıya kaçırdığı pozisyonun gol olması halinde çok şeyin değişeceğini de unutmamak gerek.
...
Hami kalmalıdır ,Ertuğrul hariç bize yakışan bizi kaldırabilecek yerli bulamayız hele ki yabancı hiç olmaz (madem yapılanacağız)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Selçuk'un golünde bizim barajdaki mustafa neden zıplamadı?
snejderin serbest vuruşunda bizimkiler barajı nereye kurdu çözen var mı?Yorum
-
Kendi sahasında 4 tane yiyip rezil olduktan sonra ustası mra gibi kendi oyuncusunu teprik edip milleti dinden imandan cıkarmasın yeterli benim için biraz mahcubiyet gösterilsin bunun izahı yok denilsin yalandanda olsa gittikçe eriye Trabzonspor taraftarının gönlü alınsın.Biznsürekli fb ye laf söylüyoruz ama aynayı birde kendimize çevirdiğimizde ben alt yapıdan en üst katagoriye kadar yönetici ve hocasından futbolcu demeye dilim varmayan şahıslara kadar bir utanmazlık ve yüzsüzlük görüyorum ne zamanki camiamıza ve taraftarımıza karşı utanma ve soruluk duyma üzülme duygularını tekrar kazanırız ozaman tekrardan büyük takım oluruz şu andan itibarenn Trabzonspor benimbgözümde büyük takım degildir onun icinde istanbul takımı taraftarlarıyla büyüklük muhabbetlerine girmem eskisi gibi bizim o takımlarla hertürlü aramızda uçurum var okyanuslar var zihniyet anlamında enbtipik örnek su haminin yerine maçlardan sonra sünnetlik cocuk gibi titreyerk konusnaya calısan ve ekranda Trabzonsporun hocası olrak gözüken sahsın dün mactan sonraki ropörtaj ve verdigi rrsme dikkat edin izlemeyen bir zahmet lig tv arşivinden bir izlesin koca Trabzonspor ezeli rakibine kendi sahadında 4 farklı kaybetmis herfçi üzuülecegine pişmiş kelle gibi sırıtarak ty ye konuşuyor ve diyorki iyi bir takıma ksybettik bizde iyi bir takımız örnegin besiktaşta böyle bir şaklabanlık olsa yarın kıçına basarlar tekmeyi bizdeyse hersey süt limanHami hocaya Abdülkadir'i oyuna aldığı için eleştiri getirip zaten gitmesi için bahane ararken ''ganimet'' bulmuş olmanın verdiği hazla yazı yazanları anlayamıyorum.
Abdülkadir'i almadıkta Soner'i aldık ne değişecekti? Rakip takımın ortasaha 3'lüsü hem teknik hem fiziksel olarak diri. Soner'ide Abdülkadir'e yaptıkları gibi sakız niyetine çiğnerlerdi. (hem böylece Soner Soner diye zırlayanların umudu kalmazdı. Hami hocanın sayesinde Soner üzerinde sallama şansı elde ettiniz daha ne olsun? Ya ne mal olduğunu görüp umudunuz büsbütün kırılaydı iyimiydi? )
Hami'nin eleştirilecekse sol bekte Aykut ile başlaması ve bu 1000 kere denenmiş bir yanlıştan medet umması hususundan eleştirilmelidir.
Maçta kırılma anı çok bunlarda unutuluyor. Adamların 2 ekstra frikik golü var ki bir tanesi sallama bir vuruş (adeta ilahi bir müdahale ile havada falsolanıp) diğeri hiçbir kalecinin bir halt edemeyeceği köşeye giden bir plase!
Yusuf'un karşı karşıya kaçırdığı pozisyonun gol olması halinde çok şeyin değişeceğini de unutmamak gerek.
...
Hami kalmalıdır ,Ertuğrul hariç bize yakışan bizi kaldırabilecek yerli bulamayız hele ki yabancı hiç olmaz (madem yapılanacağız)Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
O barajda sadece Henrique zıpladı diye hatırlıyorum.Geriside baktı.Yorum
-
Yorum
-
Sorun Hami'de, futbolcularda hatta çapsız İHO'da değil. Dün anladım ki sorun bende. Son 7-8 haftada sadece 1,5 maç seyrettim. Biri Eskişehir maçının ikinci yarısı (ben seyretmeye başladığımda 2-0'dı), diğeri de dünkü maç.
Maç seyretmeme periyodumu uzatırsam belki çapsız Yönetim, teknik direktör ve futbolcular topluluğu Trabzonspor'a yakışan mücadeleyi verebilirler.Yorum
-
Hami'yi eleştirmenin bir anlamı yok. Kadro yetersiz zaten ve yıllardır derbi maçlarını kazanamıyoruz. Sonuçta Hami'nin yapabileceği birşey yok. Ama bu Hami'nin de yetersiz ve tecrübesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Yani Hami ile devam edilmemeli önümüzdeki sezon ama bu Hami başarısız olduğu için değil (ki beklenilenin üzerinde başarılıdır şu dönemde) Hami yetersiz ve tecrübesiz olduğu için olmalı. Hami'ye git biraz teceübe Kazan (hatta 1461 verilebilir) 3-4 yıl sonra gel denilmeli. Trabzonspor staj yeri değildir.
Şu işlerde gaza gelmeden mantıklı karar vermeyi bir öğrenebilsek.. Nasıl gaza geliyorsak, bir gaza geliyoruz hop 1461'den bir senede 7-8 oyuncu alıyoruz. Bir gaza geliyoruz yıllardır super ligde iyi kötü emek veren Tolunay hocayı kovup super lig deneyimi olmayan MRA hoca oluyor. Hami 1-2 maç kazanıyor hop gaza geliyoruz yeni Guardiola. Sonra gs 4 atıyor Hami istifa. Tamam memleket tez canlı kabul ediyorum da hiç mi akıllı makul adam kalmadı memlekette.
Bakalım seneye nasıl gazlara geleceğiz. Hami kesin kalır. 1461'denm Göksü ve Barış başta olmak üzere 4 transfer, 2 tane de Düzyurtspor'dan transfer yabancı olarak da emekli yıldız kontenjanından Klose ve Milito bekliyorum bakalım. Büyük İHO başkan da kupayı bir aya getirir kesin zaten.İnadına Trabzonspor !Yorum
-
iki takımın 10 numaraları sneider ve adrian.. bu iki isme bakınca fark normal sayılır, üstüne birde abdulkadir - selçuk kıyası yaparsak, fark az bile.. hami ile mancini kıyasına girmiyorum bile..
bir 10 numara bir tane büyük maç kazandıramaz mı arkadaş? yoksa o kişi neden hala sırtına o formayı geçirir..En son memozcan tarafından düzenlendi; 12.05.2014, 22:58.Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
2 yıldır derbi kazanamıyoruz doğaldır kadro yetersiz dün kötü oynamadık aslında atamayana atarlar oldu.maç 0-0 devam ederken yusuf atsa başka şeyleri konusuyor olacaktık belkideYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum