Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamilik bir sey yok diyen arkadaslar defansda yumudan baska kim yerinde oynadi..bosi den stoper yapmak aykutdan bek yapmak neyin kafasi mra li maclarda aykut bek oynadida napti..gollerin 2 side aykutun kanattan geldi..ozer cikiyor a.kadir giriyor yerine mac icinde napti bu adam soner dururken a.kadiri almak neyin kafasi mac o dakka bitti zaten..2 1 ondeyken gaysey forvet aliyor biz yenigiz gole ihtiyacimiz var forvet cikarip forvet aliyoruz..bu emre ye niye takti hami onuda anlamiyorum cift forvet baslamak cokmu zor maca a.kadiri alana kadar soneri almadin don bari cift forvete..ortasahada bi tek alex kostu..uzun lafin kisasi hamiye trabzonspor 3 5 gomlek buyuk gelir once gidip kendini ispatlayacak baska takimlarda..bu yonetimlede bu oyuncularlada bu hocalarlada yurumez bu is..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Taraftarımızın olmaması nedeniyle maç, hazırlık maçı temposunda başladı ilk yarı boyunca da öyle devam etti.Bizim açımızdan en büyük talihsizlik özerin sakatlanması oldu.gs maçının ortada geçmesi için orta sahada rakibe direnç göstermemiz gerekiyordu ama bunu başaramadık abdülkadire forma bir beden büyük geldi.olcan ve yusuf da çok verimli değillerdi.Ayakta kalmaya çalışan tek kişi orta sahada bourceanu oldu fakat tek başına yapacağı fazla birşey yoktu.Maçtan önce söylediğim eğer orta sahalar boş kalırsa maç kale önlerinde geçerse gs her zaman bizden daha avantajlı olur olayı gerçekleşti biz rakibi az adamla yakaladığımız pozisyonlarda acemice işler yaptık rakip ise girdiklerini attı maçın skorunu yansıtan en önemli gelişmede bu oldu.

Defans hattımız genel olarak zayıf, takım savunmasını iyi yapamadığımız her maç sıkıntı yaşamamız doğal bir durum.

Hami hocanın maçla ilgili çok büyük hatası olmadı. Belki orta sahada abdülkadir yerine başka bir oyuncu tercihi olabilirdi tek hatası buydu diyebiliriz.Defans kurgusuna gelirsek Bosıngva ve Mustafa dışındakiler şuan ikinci lig seviyesindeki futbolcular dolayısıyla diğer iki kontenjanı dolduran oyuncuların ahmet,mehmet olması çok bir şey değiştirmiyor.

Umarım son maçı kazanıp avrupa ligi biletini alırız.

Yorum

• Bu kadrodan ancak bu olur.ilk 5 bile basaşari oda onur sayesinde onuru çıkart takımdan birde ts formasını 5 hafta önce küme düşerdik.bence.acı ama gercek..

Yorum

• Selçuk'un Avni Aker'de her maç frikikten gol atıp, çok hırslı biçimde sevinmesi ağrıma gidiyor.

Bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Yenilgiden çok, Diyarbakır'lı TS sevdalısı çocukların hayallerinin yıkılıp evlerine dönmesine üzüldüm.
            Deplasman özürlü takımdan 4 yedik.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Hami'lik bir şey yoktu canım. Soner dururken Abdülkadir'i ben oyuna aldım. Defansta herkesin yerini ben değiştirdim.. Oyuncu değiştirmek için de 3. golü yememizi ben bekledim..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 Yenilgi ile kıyamet koparanlar ''Biraz sessiz olun lütfen.''

Bu takım Hami ile iyi bir ivme yakaladı.

İster kabul edin ister etmeyin.

İster anlayın ister anlamayın.

Sonuçta herkesin anlaması da gerekmiyor.
                Vallaha kahkahalr ve hıckıriklarla güldüm hemserim hicbir ist takımını yenenemissin,onu birak kasımpasa ve bursayı bile yenemiyorsun daha 4.olmayı bile beceremiyorsun gs seni sahanda rezil ediyor mactan sonrada futbolcuları utanmadan sıkılmadan birde tebrik ediyor onun yakaladıgı ivmeye atlayayım.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu takım bu kadroyla ancak kontraatak oynar.Girdiği net pozisyonlardan da düşük gol yüzdesi çıkarır.Dün evlere şenlik bi kadroya rağmen maçı kazanabilirdik bile.Ama gs ile aramızda net kalite farkı vardı.Ama bu hocanın Soneri oynatmama ısrarının hata olduğu gerçeğini değiştirmez.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya arkadaşım öyle ama sen de gidip oyuna abdülkadiri almayacaksın hatta kadroya almayacaksın..yeminle ben bu yaşımla abdülkadirden daha faydalı olurum
                    Abdulkadir olmasa yenecekmiydikki?

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hami'lik bir şey yoktu canım. Soner dururken Abdülkadir'i ben oyuna aldım. Defansta herkesin yerini ben değiştirdim.. Oyuncu değiştirmek için de 3. golü yememizi ben bekledim..
                      Maca bakamadim,neden bu kadar farkli yenildik renkdas sence futbolcular mi yetersizdi yoksa hami nin mi hatalari etkili oldu?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu yönetimle, bu kadroyla, bu hocayla (ilk MRA'li 20hafta) dördüncülük yada besincilik büyük bir basari. Daha fazla mümkün degil, o yüzden pekte sinirlenmiyorum.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maca bakamadim,neden bu kadar farkli yenildik renkdas sence futbolcular mi yetersizdi yoksa hami nin mi hatalari etkili oldu?
                          Kadro kalitesi olarak galatasaray ile dans edemeyiz.

Bunu dün çok iyi gördük.

En önemli 3-5 oyuncundan biri çıkıyor, yedeği Abdülkadir.

Adamların orta saha Melo-Selçuk-Sneijder

Takım uzun top hariç hiçbirşey yapamadı.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadro kalitesi olarak galatasaray ile dans edemeyiz.

Bunu dün çok iyi gördük.

En önemli 3-5 oyuncundan biri çıkıyor, yedeği Abdülkadir.

Adamların orta saha Melo-Selçuk-Sneijder

Takım uzun top hariç hiçbirşey yapamadı.
                            Kadro kalitesine cok fazla takiliyoruz bence.

Her ne olursa olsun dün bizim gs den 4 gol yememizin bir izahi yok.

Gs deplasmanda hicbir takimi kolay kolay yenemezken geliyor sana 4 atiyor olacak is degil.

Dünkü sonuc neresinden bakarsak bakalim yönetim ve futbolcularin iflasidir.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yorum

• Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nu arayarak şampiyonluktan dolayı kutladı.
                                Sarı lacivertli kulübün aynı zamanda kongre üyesi olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belözoğlu’na “Senin şahsında tüm takım arkadaşlarını, kulüp çalışanlarını kutluyorum" diyerek sarı lacivertlilerin kaptanını kutladı…
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X