Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzonspor - Gaziantepspor | STSL 31. Hafta | 26.04.2014

Bu maçı da alarak avrupayı garantilemek lazım Trabzonspor büyük bir takım ve artık kimliğimize avrupalı eklemek gerekiyor her sene en kötü gruplarda olmamız lazım
    Hami hocaya güveniyorum en kötü beraberlik olur diye düşünüyorum

Kadro yapımız hala rezalet sene sonu cok kaliteli oyuncular almamız şart
    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

Seyircisiz maç... Hayırlısı olsun.

Yorum

o eşekçi sergen hala daha orada mı?

Kişnetelim onu
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Akşamki maç sonrası herkes havaya girmiş.
          Bence bu maç zor ve yine aynı kötü futbolu izleyeceğiz.

Yorum

Birçok kişi bana kızıyor ama ne yazık ki takımı çok iyi görmüyorum. 1 galibiyetle barselona yaptınız takımı, Bu oyuncularla seneye yine aynı kahırı çekeceğiz. erciyes gibi risk alan ve savunmasında derin boşluklar oluşturan takımı açık defanslara karşı ileri driplingler atma özelliğine sahip oyuncularla yenmek kolay olabilir ama marifet antep gibi diş diş sert ve katı takımlara karşı ne yapacağız?

şans bizden yana olursa galip gelebiliriz ama yinede galibiyet çok zor. Beraberlik kokan bir alt maç olacak.
            En son laudrup61 tarafından düzenlendi; 19.04.2014, 13:37.

Yorum

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o eşekçi sergen hala daha orada mı?

Kişnetelim onu
              en son aykut kocamana bağladı diye hatırlıyorum.ikide bir istifa ediyordu

Yorum

trabzon'da kaç bayanın passolig kartı olabilir ki ? bomboş tribünlere hazırlıklı olalım...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

arkadaşlar mümkünse forumda herkez kaybederiz desin..çünkü çoğunluk zor alırız beraberlik bile mucize dediği maçlardan farklı galibeyetlerle ayrıldık..örnek sivas ve erciyes..hakem yüzünden kaybetiler eskişehir ve verilmeyen penaltımız yüzünden elazığ..

KAYBEDERİZ DİMİ.ARKADAŞLAR

Yorum

puan kaybetmek için 2 nedenimiz var:
                    1- Maç seyircisiz
                    2- Olcan Adın

Yorum

Dünkü farklı galibiyet ve güzel oyun herkesi havaya sokmuş. Böyle maçlardan sonra genelde takım bir sonraki maç kötü oynuyor.. Karşımızda da Erciyes kadar boş alan bırakmayacak bir rakip var. O yüzden zor bir maç olacak ancak kazanacağımızı düşünüyorum.. Bu maçta muhtemelen tribünler boş olacak. Kadınlar ve çocuklara maç bedava ancak passolig kartı gerekiyor. Kaç kişi passolig kartı alır.. En fazla 150-200 kişi.. O da belki..
                      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 19.04.2014, 15:58.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

Allah'in izniyle alacagiz bu maçı...antalya ve gs maçlari çok daha zor geçecek
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

2-0 bekliyorum skor.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Bu bizim sezon sonuna kadar oynayacağımız ideal kadro olmalı.

2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

Antep'in macina baktim bugün rezil durumdalar bu maci aliriz bana kalirsa. Zaten evimizde genellikle yeniyoruz Antepi.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Normal sartlarda kazaniriz diye düsünyorum yeterki takimda dünkü mactaki kazanma arzusu olsun.

Antep düsme tehlikesi yasiyor bu bakimdan erciyes kadar kolay gececegini düsünmüyorum ama zor da olsa kazanmaliyiz beraberlik büyük bir kayip olur.

Aykut disinda gecen haftaki kadro sahada olmali,kadroda degisiklige gerek yok.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X